Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG x6 na bronie Metin2.pl

WilluCHACK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

robie upload video tuta... licze na zasyp like po nocce z roboty jestem i viedotuty robie juz mi przez was all na rozum idzie

Zaraz bedzie video jak robisz all okk to masz coz z zapora alboo internetem albo z 1 i 2 :D

Opublikowano

niech ktoś poprawi te jebane błędy, bo rzygać się chce, jak widać słowa typu "skrut" czy "chack"

@topic

a ten "chack" działać działa... co nie zmienia faktu że błędy rażą w oczy.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

niech ktoś poprawi te jebane błędy, bo rzygać się chce, jak widać słowa typu "skrut" czy "chack"

@topic

a ten "chack" działać działa... co nie zmienia faktu że błędy rażą w oczy.

Kolejny społeczniak dziaala to chu***** cie błędy czas trace by cos zrobic i jeszcze zle ;<

Opublikowano

Narazie mam z tym klopot (dziala co kilka coombo nie zawsze) szukam pomocy by opracowac Dmg v.2.3 teraz jest v2.0 beta aktulka na dniaach

Opublikowano

Witam wszystkich wiem , że to nieodpowiedni temat , ale chce was ostrzec przed ,,kradzieżą pieniędzy" Ci którzy są w obłudze Orange ( mają karte orange ) niech wykorzystają wszystkie swoje środki i ściągną kredyd na ile może. Czemu? Żądzą twoimi pieniędzmi ściagniesz kredyt np na intenet i niemozesz wyslac sms ( kiedyś można było.. ) to za 24h Ci ten kredyt wezną. WIĘC RÓBCIE TAK :

- wykorzystajcie całą kase na dzwonienie

- ściągnijcie kredyt. ( Wyślij sms o treści "Kredyt" na numer "808" i ściągnij tyle ile się da np. 5 złoty )

- wykorzystaj kredyt.

- wyrzuć karte w "błoto" i kup sobie inną , Pozdrawiam

Ps : Uwierzcie mi to są " złodzieje "...

Opublikowano

Link zmieniony

Wgrałem na czystego metka i nie działa dmg hack,ale jakiś mod działa(windows xp)

dmg powstalo na platformie windows 98 w wb na xp musi dzialac na win 8 ma klopoty tylko ......jak dziala mod to dziala dmg , samoistnie sie wlacza nie trzeba nic samemu wlaczac

Opublikowano

a dla alll co twierdza ze jestem az takim deb**** i potrafie zrobić b l edy nawet w Nicku to wyjasniam WilluCHACK - will you hack z j ang przetlumaczcie sobie u to skrut od you mozna uzyc w słowach złożonych p.simple ludzie z angielskiego jestem dosyc dobry nie spamojcie mi na gg ze analfabeta jestem :/

Opublikowano

Link zmieniony

dmg powstalo na platformie windows 98 w wb na xp musi dzialac na win 8 ma klopoty tylko ......jak dziala mod to dziala dmg , samoistnie sie wlacza nie trzeba nic samemu wlaczac

Siemka,to znowu ja,a może byś mi dał gdzieś linka do pobrania tego metina razem z tym dmg hack :) bardzo bym prosił(dam za to lajka)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...