Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG x6 na bronie Metin2.pl

WilluCHACK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem tylko uprzedzić inne osoby że przy ściąganiu ze stronki metin2mod.tk jest problem taki że musimy pare razy odświeżać stronę z kftórej ściągamy ponieważ zamiast odliczania wyskakuje " NaN second ", ale niech to nie zniechęca bo wreszcie nadejdzie wasza kolej i będziecie się cieszyć z x6 : DD

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LUDZIE 100 razy mówiłem cheat działa tylko i wyłącznie NA GLOBALU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziękuje do widzenia.:D

Opublikowano

u mnie nie działa, niby widać te kilka uderzeń ale nie zadaje dmg.. gram surką. co może być nie tak? win 7 64bit

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem POMOCY!!!. To tak pobrałem tego Hacka i zainstalowałem i nie mam Moda prosze o jak najszybszą pomoc!! P.S jak zainstalowałem Hacka to mam tylko foldery takie jak: Assasin, Warrior, Shaman i Sura. PROSZE O POMOC!!!

Opublikowano

Mam problem POMOCY!!!. To tak pobrałem tego Hacka i zainstalowałem i nie mam Moda prosze o jak najszybszą pomoc!! P.S jak zainstalowałem Hacka to mam tylko foldery takie jak: Assasin, Warrior, Shaman i Sura. PROSZE O POMOC!!!

Sorry sorry nie przeczytałem "CZYTAJ MNIE!!!" sorrka :D

Opublikowano

Jesteś tak głupi czy udajesz? Wiadomo, że nie działa. Temat założono rok temu, więc na 100% spatchowane. Myśl na przyszłość.

Nie działa, spatchowane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tutaj jest błąd ortograficzny :D

3.Odpalamy metina przez moda i włączamy po prawej stronie Ocje WAITHACK(Tylko tak sie nazywa) RestartÓjemy metka i gotowe :)

Typie, on tutaj pomaga ludziom z dmg hack, a ty sie przejmujesz bledami ortograficznymi? Pierdolnij sie w glowe.

Opublikowano

Sprawdziłem u mnie na globalu działa do tego nie odrzuca moobów z buta :)

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...