Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG x6 na bronie Metin2.pl

WilluCHACK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie zadziała na żadnym privie bo to jest wkładka pod KamerModa PL!!! Jak chcecie na privy to sb wyciągnijcie pliki combo i zróbcie se dmg pod priva!

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OKEY wszystko się włączyło tylko ze dmg hacka niema.Wszystko zainstalowalem jak na filmiku .Ładnie kamermod jest tylko dmg hacka niema .Licze na szybką pomoc.

Opublikowano

U mnie nie działa, nie wiem co jest, robię wszystko jak na załączonym obrazku, odpalam metka i niby wszystko ok, ale ...

No właśnie ale ... nie działa ani moober ani opisywany dmg hack.

Mam net framework 3.5 - no chyba wyższa wersja nie jest konieczna oraz Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x86 9.0.30729.17

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie dziala mi na Ethanie. Nwm co jest bilem i jakas nie bylo DmG

Dajcie minusika :D

-----

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działą mi na PL'u, dlaczego? ;) Zrobiłem wszystko tak jak powinno być, wszystko sięodpala elegancko ale potwory bije normalnie nie np. 3x razy, to się jakoś włącza? ;)

qolJA1e.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może to wrzucić ktoś na inny hosting, ponieważ za tym nie przepadam ? Do tego trzeba długo czekać, ja już od 40 min czekam, żeby pobrać i nic. Byłbym bardzo wdzięczny :)

2ldvyfd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...