Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej, mam problem bo gdy wpisuje hasło niesmialy do navicata to pisze mi "2003 Can't connect to MySQL server on 25.183.117.100 (10038) co robić? serwer on

Opublikowano

Ej, mam problem bo gdy wpisuje hasło niesmialy do navicata to pisze mi "2003 Can't connect to MySQL server on 25.183.117.100 (10038) co robić? serwer on

Po zalogowaniu w serwerze wpisz komende:

/etc/rc.d/netif restart

Opublikowano

dostał 500Like i pier**** ;) teraz samemu trzeba sobie radzić ;)

Oj nie wiem co ty mi sugetujesz, ale ja sobie wziełem swoje pliki, poprawiłem je i mam prawo także sobie ich urzywać, ale tak czy tak ja ich nie będe urzywał tylko znajomy a ma do nicha takie samo prawo jak wszyscy.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Oj nie wiem co ty mi sugetujesz, ale ja sobie wziełem swoje pliki, poprawiłem je i mam prawo także sobie ich urzywać, ale tak czy tak ja ich nie będe urzywał tylko znajomy a ma do nicha takie samo prawo jak wszyscy.

ciekawe z czego poprawiłeś. Bug na Bugu...

nlcEZxg.png

Opublikowano

ciekawe z czego poprawiłeś. Bug na Bugu...

Koleś no powiec mi, co cię to interesuje, zrobiłem pliki, więc mogę z nich korzystać i mam do nich wszelkie prawa. Nie podoba ci się to że udostępniłem je za darmo, to nie urzywaj. Co ty myślisz że ja pewnie zrobie pliki gdzie będzie 0 bugów i jeszcze dam je także na forum za darmo??

Eh nie pasuje nie korzystasz a to co ja robię, to tylko i wyłącznie mój interes.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc w tym : u mnie wszystko ładnie śmiga ale kiedy wchodzę z drugiego kompa przez hamachi i wgl ... Normalnie się łącze mogę grać tylko kiedy wchodzę na nowe mapy np te od 100+ i av3 znika gui i wyrzuca do logowania potem mogę się zalogować, ale kiedy wybiorę tą postać, którą wyrzuciło, podnosi ona rękę i wywala do logowania znowu.

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

HDD: Seagate 1TB >>   << RAM: 16GB (2x8) Kingston >>

Opublikowano

Witam, mam problem. Otóż zrobiłem serwer na tych plikach i wszystko jest ok, tylko mam kilka problemów.
1. W grze nie da się ulepszyć np. miecza nimfy na ostrze niebiańskie tylko na żądło, nie da się ulepszyć noża błyskawicy itp.

2. Gdy zmieniam ceny w navicat w tabeli item_proto to w grze i tak nic się nie zmienia.

3. W atlantydzie v1, v2, v3 nie dropuje pereł ani w ogóle nic...

4. Nigdzie nie dropi ulepszaczy.

5. Zbugowany 6 skill - nie da się go wbić.

6. W ogóle nie dropi yangów z potworów.
Czy ma ktoś może pomysł jak te problemy naprawić? Jeżeli tak to proszę o wyraźną i szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.

PS. Jestem początkujący w tych rzeczach.

Opublikowano

Może wam nie łączyć poprawnie . Ponieważ w kliencie rykoxa jest launcher zły , tzn gdy wyłączysz pierwsze okno z przyciskiem "Start" to launcher się crashuje i dlatego przy przenoszeniu klienta wywala ;)

@up

jonasz

Masz tak dlatego że źle wgrałeś plik game od rykoxa ;) i baze mysql ;3

Opublikowano

@up nie zamykam lunchera a i tak wywala kogoś kto z innego kompa wchodzi na nowe mapy ... Tylko z nowymi mapami tak jest. I jeszcze mam taki problem, że w navicat tabela player w player mi się zepsuła i jest tylko 1 wpis a postaci jest juz z 10

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

Opublikowano

A dodawałeś coś nowego na serwerze ? oprócz tych plików rykoxa ?

@up Spróbuj dodać prawa 777 nie tylko dla zawartości folderu game , zaznacz w filezila opcje podkatalogów itp żeby wszystko było na prawach 777 możliwe że przez to jest mapa bugnięta ;)

Opublikowano

Może wam nie łączyć poprawnie . Ponieważ w kliencie rykoxa jest launcher zły , tzn gdy wyłączysz pierwsze okno z przyciskiem "Start" to launcher się crashuje i dlatego przy przenoszeniu klienta wywala ;)

@up

jonasz

Masz tak dlatego że źle wgrałeś plik game od rykoxa ;) i baze mysql ;3

Mam pytanie, jak wgrać to poprawnie? Bo robię wszystko tak jak na jego poradniku i nie działa :/

Opublikowano

Siema. Ja mam taki problem, że jak wchodzę w konsolce do mysql -p po czym podaję hasło które jest domyślne (te z tematu) wywala, że jest błędne, mam tak samo na plikach np. by Nieśmiały. (Co do plików rykokxa pobrałem vdi).

Pomogłem ? Daj like nie bądź żyła !

rdlogin.png

Do NoT CoPy !!

Opublikowano

co do kd w navi > item_proto > value5 trzeba zmienic z 0 na inna liczbe nie uzywana przez inne kd ( chyba 31, 32 itd jest wolne ).

Ja mam inny problem, zbugowana walke pvp pomiedzy bodym i healerem, po zgodzie loga. pomoze ktos?

Opublikowano

więcej bugów niż dni na mpc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...