Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak naprawić otwieranie braci handlarzy?

Id:

-brata bronia - 9007

-brata zbroją - 9008

Musisz w navicat dodać ich do tabeli player->shop, potem w shop item dodać itemy jakie mają się w nim znajdować.

Opublikowano

Mam Problem Loguje sie przez navicatem do bazy msql i oraz FTP nie moge

Wpisuej Hasla Jakie sa ryko1996,ryko1996123,niesmialy, Ten kolega mi muwil ze niby jest terenzo.tk ale nie moge sie połaczyc nadal błędy Server On bo kolega mi robił przez Ten Program TeamViewer wbil za moim pozwoleniem I robilismy wszysko zrobil ale nieda sie poloczyc Prosze o pomoc GG 10794804

Opublikowano

Server już stoi. Dzisiaj założyłem.

Gratuluje autorowi. Pozdrawiam

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

Mam problem serwer postawiony mysql działa bo łączy przez navi core ftp tez ma połączenie ale gdy próbuje się zalogować mam błąd połączenia z serwerem, ip w root mam skonfigurowane oczywiście klienta dobrze!

Opublikowano

dlaczego nie da rady go zainstalować/wgrać na virtual pc studio ??

zatrzymuje sie na Loading /boot/defaults/loader.conf??

Dlaczego??

Pomoze ktoś??

A jaki windows?

Opublikowano

Mam problem serwer postawiony mysql działa bo łączy przez navi core ftp tez ma połączenie ale gdy próbuje się zalogować mam błąd połączenia z serwerem, ip w root mam skonfigurowane oczywiście klienta dobrze!

dobra serwer jako tako działa, ale mam problem z dodaniem GM na nowych kontach wcale się nie da a nowa postać w koncie rykoxa też nie ma gm tylko ta jego z 50lvl ma gm w całym serwerze a robiłem wszystko według poradników, jakieś propozycje?

Opublikowano

tak ja wiem. napisz na gg :)

Client By Rykox v2.1 Edited By Me! :)

Waga: 650mb.

Nowy Interface

Poprawiony szept z gm

itp itd

W partach:

https://mega.co.nz/#F!SVNDzR7D!COPuGDaKk_BBqsMrWT-mvQ

Caly [ Up By Venir]

http://egofiles.com/SwzIO4H5AA43Lbze/RykoxMt2%20By%20%20Dexter%20(Upload%20Venir).7z

dodaj scan własnym antyvirusem, 1h

link do pobrania plików serwerowych:http://www.multiupload.nl/BE7S6MJWSElink do pobrania Clienta serwera:http://www.multiupload.nl/R5QMAA7VR4

linki w code + scan proszę, 1h

RyKoX dodaj scan do plików i clienta jak najszybciej (takie wymagania), 1h

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nw co się dzieje ale jak stworze postać to w navicat craszuje mi sie player nie mogę zmienić lvl statystyk i co tam jest proszę o pomoc ??

35804108227438969387.jpg

Opublikowano

Nw co się dzieje ale jak stworze postać to w navicat craszuje mi sie player nie mogę zmienić lvl statystyk i co tam jest proszę o pomoc ??

musisz wgrać przez file zilla czyste pliki player

a wiecie jak odbugować 6 skill ?

Opublikowano

Rykox co mam zrobić gdy bo cos chyba jest nie zbazą bo jak podpina swoja stronke to potem nie dziła na niej logowanie a inne bazzy dziłaja tylko twoja nie www.solusmt2.com.pl za pomoc daje wielkiego +

Opublikowano

Czy RyKox ma zamiar zainteresować się swoimi plikami i wydać wkońcu kolejną wersję plików oraz clienta. W którym będą działać Min: Fryzury, 6 skille, i wiele innych rzeczy ?

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...