Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ryko czemu nie moge się do MySQL zalogować ? -.- pisze : 2003 - Can't connect to MySQL server on "ip" (10038) Napisałem wszystkie hasła: niesmialy,ryko1996123,123456 :(

i dalej nie moge wbić ;/

Opublikowano

Ryko czemu nie moge się do MySQL zalogować ? -.- pisze : 2003 - Can't connect to MySQL server on "ip" (10038) Napisałem wszystkie hasła: niesmialy,ryko1996123,123456 :(

i dalej nie moge wbić ;/

Siemka,Hasło do MySQL to :niesmialy wpisz je a na 100% odpali :) .

Opublikowano

Mogę wam wrzucić troszkę poprawione pliki, naprawione błędy w dropie itemków, troszke zmienione zbroje i naprawiony system ulepszania zbroi bo był błąd, a no i jeszcze naprawione bony w tarczach bo były pomieszane.

Wszystko jest okey tylko ze kumpel nie moze wbić na moj serw Help daje w chuuu lajków !

1. Odpal port mapa, wszystkie porty (porty mają mieć twoje ip z końcówką 100)

2. Wyłącz zapore systemową

3. Daj koledze klienta gdzie w root jest ip z normalną końcówką.

4. Jeśli serwer hamachi to kolega musi miec lunchera v2 od mcncc.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Ludzie pobrałem Pliki rykoxa ale mam problem bo wgrałem questa move_ring.quest własnego ale nie chce mi działać bo jakby move_ring.start go maskuje co zrobić?

Opublikowano

Mateusz po zalogowaniu do BSD zaloguj się i wpisz

etc/rc.d/netif restart

następnie wejdź do MySql i wtedy wpisz.

Edit. Jeżeli to zrobiłeś a raczej powinieneś i nie działa to reinstallka hamachi powinna wszystko naprawić.

Opublikowano

rykox a co zle zrobilem jesli mogl bys pomoc mam nastepujacy blad :

Grind# /start

/start: ./start.sh: Permission denied

niemoge odpalic serwera pomoze ktos ;/?

Opublikowano

rykox a co zle zrobilem jesli mogl bys pomoc mam nastepujacy blad :

Grind# /start

/start: ./start.sh: Permission denied

niemoge odpalic serwera pomoze ktos ;/?

cd / && chmod 777 stop

cd /usr/home/ && chmod -R 777 game

A jak wyłączyć event, że coś tam Pan chaosu przebudził się...

Włącza się go u czerwonego kapturka :D

to i tam pewnie wyłącza.

nlcEZxg.png

Opublikowano

Ej ja mam taki problem . Otóż Jak zrobiłem serwer to nie działa mi zakładka " Player " w navicat robiłem tak że duplikuj tabele i usuwałem tamtą starą i zmieniałem nazwę taj zduplikowanej i gdy w nią chodziłem jest tylko 1 postać rykox'a po mimo że założyłem postać/konto ; ) i jak wyłączam serwer i próbuje wejść w tą tabelę znów pisze że jest zepsuta help na PW ; )) z góry THX .

Opublikowano

tabelki są zcrashowane.. musisz pobrać bazę. (nie gotową maszyne!) wyciągnąć mysql i wrzucić do mysql twojej maszyny. i wtedy powinno działać . :)

nlcEZxg.png

Specjalista
Opublikowano

Ej ja mam taki problem . Otóż Jak zrobiłem serwer to nie działa mi zakładka " Player " w navicat robiłem tak że duplikuj tabele i usuwałem tamtą starą i zmieniałem nazwę taj zduplikowanej i gdy w nią chodziłem jest tylko 1 postać rykox'a po mimo że założyłem postać/konto ; ) i jak wyłączam serwer i próbuje wejść w tą tabelę znów pisze że jest zepsuta help na PW ; )) z góry THX .

Podmień tabelkę player w ftp nadaj chomd 777 zrób reboota i bd chodzić,rykox ma zjebaną tą tabelkę.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoże mi ktoś pousuwać wszystkie ulepszacze i dodać np z 5 innych, ustawić ich drop no i żeby były potrzebne do ulepszania bo według mnie to jest ich tu za dużo i nie podoba mi się takie coś 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...