Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chce postawić serwer hamachi to co musze pobrać? Wystarczy tylko mysql oraz game?

Jeśli masz freebsd do wejdź do ftp i wgraj mysql & game. Jeśli nie masz wgl plików serwerowych to musisz pobrać całe sf

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem jest taki ze jak lacze sie w navicacie to niby mam nieprawidlowe haslo a wpisuje ryko1996123. A jak próbuje zmienić to wywala to ixgrid.jpg

I co mam zrobic?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Jeśli masz freebsd do wejdź do ftp i wgraj mysql & game. Jeśli nie masz wgl plików serwerowych to musisz pobrać całe sf

Czyli mam postawić na virtual boxie freebsd i wtedy przez fille zille połączyć się z moim ip przez dane z logowania do systemu? I tam wgrać mysql i game?

Opublikowano

kto Chce clienta By Rykox [Edited by Me] <Zajmuje 650mb> niech pisze na gg ;) udostepniam tylko pod serwery hamachi : )

Opublikowano

Wszystko odpalone a gdy próbuje sie zalogować do gry pisze "zostaniesz połączony z serwerem" i tak bez końca. Dlaczego?

Jeśli skonfigurowałeś poprawnie sysinstall i zrobiłeś dobre serverinfo to znaczy, że pong się nie zgadza.

Jakiego masz clienta?

graphic.png

Opublikowano

Witam mam problem a dokładnie postawiłem serwer na hamachi serwer działa stronka standardowa działa niby wszystko gra a jednam mam błąd połączenia z mysql

56232968861890953674.png

Za pomoc nagradzam + .

Opublikowano

Mam pytanie .

Postawiłem serwer na plikach taki_niesmialy i wgrałem te rykoxa . Wszystko ładnie cacy aż po restart maszyny komendą "reboot" . Gdy chciałem wejść na serwa nagle postać miała 0 lvl , i tabelki mi się zcrashowały . Robiłem wszystko zgodnie z instrukcją . Za pomoc nagradzam +

Welcome in MPCForum House ;p

Opublikowano

@up

2 propozycje-

1. Postaw cały serwer tylko na plikach Rykox.

2. Usuń cały serwer i wgraj od nowa, tzn. Wejdź w (D:)>Użytkownicy>(TwojaNazwa)>VirtualBox VMs i usuń cały folder.

Witam mam problem a dokładnie postawiłem serwer na hamachi serwer działa stronka standardowa działa niby wszystko gra a jednam mam błąd połączenia z mysql

56232968861890953674.png

Za pomoc nagradzam + .

Hasło to: niesmialy lub takiniesmialy. Serwer robiony na innych plikach.

Wszystko odpalone a gdy próbuje sie zalogować do gry pisze "zostaniesz połączony z serwerem" i tak bez końca. Dlaczego?

Rozpakuj plik root.eix i zmień ustawienia serverinfo (otwórz go w notatniku i pozamieniaj wszystkie Ip na swoje z końcówką 100). Potem zpakuj i wklej do pack"a.

PS.: Ostatnie Ip Zostaw.

Jak coś pisać na PW.

MySql:

Login: root

Hasło: ryko1996123 niesmialy lub takiniesmialy

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Mam problem z zalogowaniem się na Filezillę oraz Navicat

w filezilli wpisuję (swoje id z końcówką 100) id root hasło ryko1996(nie działa także ryko1996123) port 22

w Navicacie nie działa żadne z haseł(nie działa ryko1996, ryko1996123, niesmialy, takiniesmialy)

DAM +

Opublikowano

Jak wchodzę w /etc wgl to pisze error: PAM: błąd uwierzytelniania dla korzenia z (moje ip) i przez to niemoge połączić się file zillą navitac itp HEL ME widzę że Beziax ma to samo

Post wyżej juz jest nie aktualny po prostu kiedyś bawiłem się w taki serwer i był też komputerek a teraz juz wiem ze to jest w 1 pliku

Opublikowano

witam, mam problem z tymi plikami , mianowicie sciagnalem gotowca v2 i pada mi logowanie, i czy moglby ktos podeslac skrypt i dopisac jak i gdzie to dodac ? dam plusiki :)

Opublikowano

Mam taki sam problem gram 15 minut i wywala cala maszyne , to jest moze wina malo ramu lub czego PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ !?!?!?!

Wyskakują jakieś komunikaty w putty/virtualpc/virtualbox? Po prostu padają channele

graphic.png

Opublikowano

Siemka sory ze pisze juz 3 post z problemem ale mam taki sam problem jak Beziax i jemu kazaliście zmienić hasło. Ja spróbowałe ale jednak to jest coś innego i szukałem w necie ze trzeba włączyć coś tam z rootem pod komędą /etc/ssh/sshd_config ale gdy to wpisuję pojawia się permissions (denied czy coś takiego ) tzn ze nie mam prawa tego wykonać.

Pomoże coś jak pobiore inne pliki serwerowe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...