Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przy wgraniu gotowca gdy che się zalogowac obraz mrugnie i nic muszę od nowa wpisywac passy

80108503750670519906.gif

Opublikowano

Ja mam ten sam problem....

Nie wiem co się dzieje gdy w konsoli wpisuje /start pisze : Wybierz ile kanałów ma być uruchomionych!

1 - (1) Channel

2 - (2) Channele

Opublikowano

Ej pomoże ktoś z Virtual PC?? Jak zrobić ,,machine'' bo jak ja robie to w konsoli pisze DSCP.... i potem Reboot Disc i tak ciągle help

Opublikowano

ja mam problem z tym ze: normalnie ktos moze wbic na serwer ale juz na mapki

nie wejdzie wyrzuca go do okna logowania i juz nie moze wejsc na postac
NIECH KTOS POMOZE!!!

sygna.png

Opublikowano

@ref

Zapraszam do odsłuchania utworu w wykonaniu naszego zespołu

Weekend - Za każdą chwilę z tobą :

Opublikowano

A czy te pliki da rade wrzucić na czyste serverfiles by Kociol? (te pliki są z 2011r)

Zapraszam do odsłuchania utworu w wykonaniu naszego zespołu

Weekend - Za każdą chwilę z tobą :

Opublikowano

nie mam oryginalnych plikow wiec wrzucam moje :p tu sa 4 channele :)

A czy te pliki da rade wrzucić na czyste serverfiles by Kociol? (te pliki są z 2011r)

tak. da sie..

Opublikowano

Mnie nie chce połączyć.. Pliki arymana działają idealnie, lecz w tym przypadku po odpaleniu przez virutal box piszę że połączone, przez navicata mogę się połączyć pozmieniane IP jak to ejst wskazane na moje, ale nie łączy z serwer. Co się wyświetla ? Czasami błąd podczas łączenia z serwer a czasami, zostaniesz połączony z serweremi żadnego rezultatu nie ma. Co mam zrobić żeby zadziałało ?

ps. pomyliłem temat, miałem na myśli pliki pod pvp 4 fun. Przepraszam za błąd..

Opublikowano

co Ty człowiekom dajesz...

jak ktoś to wrzuci to mu kupię piwo...

dostaniesz dużego lajka za dobry opis pliczków, chociaż widzę tutaj wszystko z mpc sklejone.

To kup mi piwo

Matejki 12/3 Kietrz 48-130 Polska

Yt:RumunFM

Czekam :)

39176181481288500324.png

Opublikowano

Ściągnąłem klienta podmieniłem pliki root na swoje IP i cały czas mimo włączonego serwera i gdzie przy kliencie PL i launcherze działał to na kliencie od RyKoX'a wyskakuje mi taki komunikat "Zostaniesz połączony z serwerem" i tak cały czas. Co z tym zrobić?

Opublikowano

xGorzki <--- potrzebuje cie Why uciekłeś? ??

Ściągnąłem klienta podmieniłem pliki root na swoje IP i cały czas mimo włączonego serwera i gdzie przy kliencie PL i launcherze działał to na kliencie od RyKoX'a wyskakuje mi taki komunikat "Zostaniesz połączony z serwerem" i tak cały czas. Co z tym zrobić?

Gg masz?
Jesli tak : 45036581

39176181481288500324.png

Opublikowano

Mam Problem Na Navicat Nie moge Się Zalogować Wpisuje Ip z Koncówką .100

wpisuje login root i hasło ryko1996123 Potem Wyskakuje Mi Komunikat 1045 - Access denied for user 'root'@'IP.100 (using password: YES) Prosze O Szybką odpowiedz!

Opublikowano

Ziomek up. Spróbuj hasło "niesmialy" :)

A no i mam pytanko.. co pisze jak serwer sie prawidłowo włączy? bo u mnie coś porty chodzą serwer chyba też a błąd w kliencie..

88824249.jpg

-|-|-|-Jeśli pomogłem daj Like, a odwdzięczę się tym samym. -|-|-|-

Opublikowano

No to czyli działa.. Dzięki. :D Teraz mam zostaniesz połączony i co dalej? pong dobry i ip w serwerimfo.py zgadza się, porty też włączone jak należy. No i pytanie czemu nie loguje się.

88824249.jpg

Opublikowano

Dobra,, działać działa już wszystko ok. Pograłem z 10min tam i dałem sobie kilka rzeczy w navi, mówię zrobię reset i nagle pluje mi "Connection refused" i praktycznie wszystkie tabelki są uszkodzone w zakładce player.. Zastanawiam się jaki jest tego powód bo jeszcze kilka minut temu było wszystko dobrze. No i sory trochę za spam. ;/

88824249.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...