Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajne pliczki :) ale jeszcze morzesz dodać Elitarne kd i kilka nowych zbroi xD:ninja: uwarzaj wiem gdzie mieszkasz :ninja:

Opublikowano

tak ja wiem. napisz na gg :)

Client By Rykox v2.1 Edited By Me! :)

Waga: 650mb.

Nowy Interface

Poprawiony szept z gm

itp itd

W partach:

https://mega.co.nz/#F!SVNDzR7D!COPuGDaKk_BBqsMrWT-mvQ

Caly [ Up By Venir]

http://egofiles.com/SwzIO4H5AA43Lbze/RykoxMt2%20By%20%20Dexter%20(Upload%20Venir).7z

Co z tego wywaliłeś, że tak mało waży ?

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Witam mam prośbę nie mogę otworzyć spoilerów może ktoś mi podać linki do pobrania całego razem z klientem

PS. nie chciało mi sie czytać 83 strony więc prosiłbym o te linki :D

74313288103712520133.png

ZAPRASZAMY NA SERWER DZIAŁA I JEST STABILNY :D

Opublikowano

Witam mam prośbę nie mogę otworzyć spoilerów może ktoś mi podać linki do pobrania całego razem z klientem

PS. nie chciało mi sie czytać 83 strony więc prosiłbym o te linki :D

Całe SF

http://www.multiupload.nl/BE7S6MJWSE

Klient

http://catshare.net/Hw2HnpIE87OOBfJD/ 
[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema mam problem , gdy chce się zaologować do navicata (robię wszystko jak na tut z navicat) a i tak mi pisze " 2003-Can't connect to mySQL serwer on 'moje ip' (10061) " Co mam zrobić ???

Opublikowano

Dlaczego nie moge wlozyc kd luda +5 i kd umki +5 razem do 1 broni ? Help ;) Daje like ;)

to jest jakiś bug. żeby go naprawić musiałbyś usunąć wszystkie wpisy kd um i lud i zrobić swoje.

nlcEZxg.png

Opublikowano

LikeWeed wcale nie, zaraz ci napisze co trzeba zrobic

Poda ktoś passy do navicata ... bo są inne niż ryko napisał

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

HDD: Seagate 1TB >>   << RAM: 16GB (2x8) Kingston >>

Opublikowano

to jest jakiś bug. żeby go naprawić musiałbyś usunąć wszystkie wpisy kd um i lud i zrobić swoje.

Mógłbys mi to jakoś opisać ? Jestem zielony w tych sprawach ;P Zrobilem serwer aby z kolegami pograc xD

Opublikowano

@up MANIUCHA powiem ci co zrobić jak się połączę z navicat

Jakie są passy do navicata bo u mnie nie działa ryko1996123

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

Opublikowano

Nie działa ani ryko1996 ani ryko1996123 ani niesmialy

Opublikowano

@up stary masz tyle tematów jak zrobić serwer ... nawet od samego rykoxa na yt są

Specjalista
Opublikowano

Nw jak z tymi plikami jest bo jak miałem serwer na nich to nie miałem problemu z pasami lecz czasami jest coś takiego że pliki się "zbugują" i pasy nie działają,wtedy musisz jeszcze raz wypakować pliki i na nowo zrobić maszynę ja już tak miałem tylko nie na tych pliczka ;)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

@up spróbuje

Opublikowano

Siemanko wszystkim , Ostatnio robilem serwa na plikach serwerowych byAryman i nawet nawet sa dobre w navicat probowalem dodac GM'a i chu.j z tego wyszlo nie dalo sie z tego opisu wynosze tylko 1 odpowiedz : pliki sa zajebiste zobaczymy jak zrobi sie serwer i czy bede mogl dodac sobie gm'a jezeli nie bede mogl to papa pliczki do kosza. :) chyba , ze powiesz mi jak dodac gm'a na plikach byAryman to za ta paczke i tak dostaniesz ++++ ! :D

Opublikowano

Ja mam taki problem, nie mogę się zalogować do mysql przez Navi. Też zmiana hasła nic nie pomaga ponieważ nie mogę zmienić pisze że, Acces denied for user 'root'@'localhost' to database 'mysql nie wiem co zrobić proszę o pomoc! Hasła: niesmialy i takiniesmialy nie działają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...