Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej MPC League of Legends

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Team 1 vs. Team 8 - wygrana TEAM'u 8. Jak będzie trzeba to dam screena.

201b116030_pierdolisz_.jpg

Opublikowano

Pomimo tego, że w turnieju nie gram to powiem iż dordo i inni mają rację.

Skoro zmiana przed meczem ma być traktowana jako wykluczenie to powinni zostać wykluczeni. Czyżby to były jakieś znajomości?

Napiszemy do Globala albo Admina bo tak nie powinno być,a skoro sam organizator (Menester) nie zna regulaminu to jest to trochę dziwne.

Dobra, dochodzą mnie słuchy, że zmiana została ogłoszona 5 dni przed meczem xD

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

no u nich 2 ziomków których wgl na liscie nie byli wbiło, nie bylismy na to przygotowani...

na co nie byliscie przegotowani? ...

co prawda nie powinni oni brac zawodnikow nie wiadomo skad ...

no ale grali od was duzo lepiej ...

3053080006.png

Opublikowano

Ja moją zamiane zgłaszałem duuuużo wcześniej menesterowi przed meczem bo menestero nie chciał zmienić meczu o 1h, a więc powiadomiłem go wcześniej, że ja nie będę grać i że będzie za mnie inne zastępstwo :)

~Neonye aka xUmbroue

Opublikowano

Zmiana wcale nie była kilka godzin przed meczem, tylko 2-3 dni przed nim.

Po prostu zapomniałem wpisać, gdyż owi rezerwowi byli tylko na jeden mecz (Sam pozwoliłem)

Opublikowano

Menes ale oni nie grają ;/ Musimy ich mieć...

@edit

Znaczy ci normalni nie grają. Rezerwowi muszą ;/

@edit2

Dobra kumpel mi wytłuamczył ;) Nvm

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

nie ma to jak tlumaczenie ze sie nie bylo przygotowanym na 2 zmiany w przeciwnym teamie hahaa

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Następne mecze:

Team 8 vs Team 7 - Niedziela godzina 11.00

Team 5 vs Team 6 - Niedziela godzina 13.00

Nie ma zmian godziny, nie pojawiasz się = nie grasz.

Opublikowano

Ekscentryczne pytanie - grałem dziś w teamie nr 5 - zostałem doń zaciągniety na ostatnia chwilę, za przeproszenie bym tam straszliwy burdel (squad -> 5. TEAM: duzycheater ; LORdeee ; MCDario ; TheReVes ; D13SS - XXX) z czego pamiętam, że mieliśmy TheReVes'a, Ridix28 i D13SS czwartym członkiem zespołu był rafiwgw (z którym na codzien grywam duo i to on mnie zaprosił/zaciągnął do tego turnieju) i oczywiście ja. Pytanie mianowicie pojawia się dopiero tutaj - co będzie z nami jako tymi, którzy zastąpili nieobecnych? (Ridix28, rafiwgw, DamnID)

Opublikowano

Pytajcie tego, kto was ściągnął, bo nagrodę otrzymuje team, który wygra (czyt. ostatni mecz).

Opublikowano

Czyli co mam rozumieć przez to wszystko - team 5 (wszyscy Ci których wymieniłem) stanowią integralną grupę i jesteśmy oficjalnym teamem?

Opublikowano

Wracając do naszej sprawy. My na całe ogarnięcie enemy teamu czekaliśmy ~13 minut, so?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Ja napiszę coś od siebie. Turniej miał być idealny, stremowane mecze, przyznawane punkty za mecz i poszczególne kategorie(Jungler, Last Hity itd.). Jak się okazało nic takiego nie ma, do tego do Team'ów wciskają się nie przypisane osoby które za pewne są lepsze i się znają, a Jury nic z tym nie robi.

Moim zdaniem to nie Turniej, a jakiś Randomowy Burdel z nagrodą do wygrania, z jednej strony cieszę się że już odpadłem bo nawet nie można obejrzeć Stream'a czy też zobaczyć ile przyznaliście punktów...

Opublikowano

Streama nie było z prostego powodu, stramer wycofał się kilka minut przed turniejem, 'życzliwość ludzka', tak to można nazwać.

To, że ktoś przegrał nie oznacza, iż ma teraz płakać, gdyż sam pozwoliłem dać taką a nie inną rezerwę z tego powodu, że innych graczy po prostu nie było.

Punktów również nie było, gdyż miały być one tylko wtedy, gdybyśmy grali na dwóch serwerach, EU West i Nordic, a ponieważ West odrzuciliśmy, to nie było punktów :)

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale musze się wtrącić.

EarlySoundz nam sie nie pojawił, i musielismy mieć szybką zamianę, oraz tak samo było z JGG, bo nie mógłbyć obecny na meczu.

1 Rezerwowy był przygotowany cały czas, ale EarlySoundz poprostu pojawił się za późno i musieliśmy szybko załatwiać 2 rezerwowego.

1345232690-U269916.png

dzjenki harukimiso

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...