Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej MPC League of Legends

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Styl Gry: W zależności od tego jakimi umiejętnościami popisze się dany team w rozgrywce otrzymuje odpowiednią ilość punktów. Max. 10 punktów

Na jakiej zasadzie będą przyznawane te pkt. macie jakieś kryteria czy tak do siebie? I kto przyznaje owe punkty.

Opublikowano

Punkty przyznaje jedna z osób która była spectatorem w grze (Nie tym po invite z friendsów, a tych, których zaprosimy, prawdopodobnie będę to ja + komentator/streamer).

Imho będą przyznawane za:

- Umiejętność lasthitowania (Max. 2pkt.)

- Pomoc towarzyszom (Max. 3pkt.)

- Junglera w zależności od jego gry (Max. 2pkt.)

- Ilość zgonów i ew. zabić (Max. 3pkt.)

Ale jeszcze zobaczymy, to tak 'na oko' póki co.

Opublikowano

5 Championów dla wygranego teamu, jest to napisane w informacjach...

Opublikowano

tak zostalo rozlosowane, i kazda druzyna ma slabsze i lepsze osoby wiec co tu wymieniac?

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Tak rozlosował system.

Kolega może zagrać, nawet 3 kolegów może zagrać, nie muszą mieć kont na forum lecz też muszą się liczyć z brakiem nagrody w przypadku wygranej.

3 OSOBY Z 30 POZIOMEM Z EUW POSZUKIWANE NA ZARAZ!

Opublikowano

5. TEAM: Quarti ; Teevez ; Mikicrw ; Moher 2000 ; jackraymund

następnym razem wprowadźcie restrykcje od 300 winów

-.-

z tym nawet nie przejdziemy 1 walki..

http://screenshooter...9061435/byrqlxk

dałoby rade wymienić sobie team? bo kolega mój by zagrał

Nie marudź, w moim teamie wszyscy poza mną mają 1-30 rozegranych ranków tylko ^_^

@Na jakiej podstawie będą przyznawane punkty za styl gry? Kto będzie odpowiedzialny za przyznawanie tych punktów?

Opublikowano

Jeżeli nie znajdą się 4 osoby z EU West to turniej na owym serwerze zostaje oficjalnie ANULOWANY.

Przez idiotyzm kilku osób, rzecz jasna.

Nagrody zaraz otrzymają.

Opublikowano

6. TEAM: Hetman143 ; KitzekeldarO ; GARGGAMEL ; Plartus ; KarolenkoPL

Zapraszam na pw lub do mnie na numer gg 2823232 :)

Liczy się zabawa a nie wygrana ; )

Opublikowano

Prosze o zmiane gracza o nicku Teevz na gracza o nicku Mendera :)

Oraz gracz o nicku Moher 2000 jest pilnie proszony o zgloszenie sie do mnie na pw !!

W innym wypadku prosimy o zmiane tego gracza na gracza wytipowanego przez nas iz jego nieobecnosc 6 czerwca bedzie wykluczala jakiekolwiek negocjacje co do teamu z jego osoba oraz co do calej ekipy :)

Opublikowano

Nie ma żadnych wymian człowieku. My też mamy gracza co nie ma ranków granych i 200winów na normalach i nie ma płaczu. Ogarnijcie się, bo to tylko turniej 4fun, a nie mistrzostwa świata.

Gold Member

nvm

Opublikowano

6. TEAM: Bal0n ; Gernomon ; Shake Vaniliowy ; kadra2012 ; Aszinopl

Odemnie nikt chyba nie patrzy na to

:( pozapraszalem all to tylko Shake potwierdził reszta mnie nie wzieła do znajomych. Oni nawet pewnie nie wiedzą o tym turnieju bo już odpuścili. Prosze o przeniesienie do innego teamu bo chce grać ale jak z nimi nie ma sie jak dogadać to co zrobię.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Póki co z 7 teamu na west nie mamy kontaktu tylko z Gimsso, nie wiem co z nim, dodaje go do friendsów ale ostatnio grał 31 maja więc nie wiem jak to będzie na razie jest k ale potem to nie wiem jak to bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...