Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej MPC League of Legends

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie osoby które nie zagrają dostaną bana na 2 dni.

Wciąż poszukiwane osoby z EU West, nie dostałem od nikogo PW...

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla kolegi kilka postow up. Wychodzi po sprawdzeniach na to ze oboje z tamtych co sie zapisali nie graja 1 jest 100% east wiec mamy swojego gracza tak ? bo nie ma az tylu an West.. A ten 2 ostatni mecz mial 26 bodajze maja wiec jak sie nie zglosi do mnie do 6 to znaczy ze go nadal nie ma wiec nie ma problamu nchyba z dobraniem za niego gracza... ?

Opublikowano

3. TEAM: JestemMagiczny ; SmuGGler98 ; HighCustom ; SPYusovsky ; Macintosher - Czekam na twoje zaproszenie do jutra !

Menester jeśli ten człowiek nie doda nikogo z nas , mam na zamiane tego pana + postaram się załatwić randomów do innych drużyn .

01126666380217922511.gif

Opublikowano

A więc tak przed atakiem na kolege up chciałbym przeprosić za ten post

Nie rozumiesz, że nie ma wymian? Wszystko zależało od przypadku, więc nie płacz.

Czy ty nie rozumiesz że jeżeli ten koleś który jest u niego w teamie nie odpowie mu to poprostu bedzie chciał go zamienić . Ja też narazie z moim teamem nie mam żadnego kontaktu tylko z 1 więc nie mów ok?

To że tobie się udało dostać team który jest 24/7 na lolu i odpowiada na PW i zaproszenia w lolu to super ale nei musisz się wpierdalać w to co ludzie tu piszą . MASZ TEAM TO PO CHUJ TU JESZCZE PISZESZ.

Od takich uwag jak ty teraz jest moderator lola .

Opublikowano

Czy ty nie rozumiesz że jeżeli ten koleś który jest u niego w teamie nie odpowie mu to poprostu bedzie chciał go zamienić . Ja też narazie z moim teamem nie mam żadnego kontaktu tylko z 1 więc nie mów ok?

To że tobie się udało dostać team który jest 24/7 na lolu i odpowiada na PW i zaproszenia w lolu to super ale nei musisz się wpierdalać w to co ludzie tu piszą . MASZ TEAM TO PO CHUJ TU JESZCZE PISZESZ.

Najlepiej niech każdy sobie wymieni team i cały turniej w.... Tak jak napisał Menester, każdy kto nie zagra na turnieju ma bana, a to że nie masz kontaktu z teamem, to Twoj problem.

Opublikowano

Nie rozumiesz, że nie ma wymian? Wszystko zależało od przypadku, więc nie płacz.

Po 1 primo .

Czemu uważasz , że płaczę ? Jedyne co w tym poście jest zawarte to brak aktywności członka , oczywiście nie pisałem ŻE OD ZARAZ ma mi zmienić go . !!

Dziękuję , że przynajmniej Ty potrafisz przeczytać post i czytasz go ze zrozumieniem . Cymbały takie jak ten pan powinny dostać zakaz wstępu . Like

01126666380217922511.gif

Opublikowano

6. TEAM: Hetman143 ; KitzekeldarO ; GARGGAMEL ; Plartus ; KarolenkoPL

Witam, chciałbym zgłosić iż gracz GARGGAMEL nie odpowiada, jest możliwy jakiś dobór zawodnika? Bo chcielibyśmy przykładowo jakiś premade zagrać razem a nie możemy.

Opublikowano

A jeśli można wiedzieć to na jakim streamie będą puszczane mecze?

Jakiś forumowy mają ogarnąć :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Proszę zgłaszać wszystkie braki graczów/dodanie randoma do teamu na PW lub GG!

Opublikowano

Większość ludzi nawet nie próbuje się tak mocno skontaktować z teamem...

Po pierwsze wleźć na ten ich profil co jest tak trudne i monotonne, że 3/4 z Was tego nie umie, po drugie napisać na komunikator (O ile dostępny) a po trzecie skontaktować się w grze.

Z tego co widzę, to EU West zostanie skreślony z turnieju.

Opublikowano

Chciałem poinformować

LORdeee aby skontaktował się ze mną na GG : 38880127 lub w grze : MCDario . Ziomek do jutra masz szanse .

Przepraszam że to tutaj pisze ale koleś totalnie sobie zlewa PW i gre

Opublikowano

Chyba tylko team4 na EUW jest ogarnięty. Wszyscy jesteśmy skontaktowani, nawet ze sobą graliśmy. Cóż gg, idea była fajna.

Gold Member

nvm

Opublikowano

jeśli jest jakieś miejsce to napisać do mnie na EU Nordic/East nick Madirius

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Uczeń
Opublikowano

organizacja jak przy poprzednim turnieju ale wiadomo organizatorzy mieli dobry plan ale oczywiscie zawsze znajda sie tacy co się zgłoszą i nie odpowiadają.

Opublikowano

EU:W zostaje usunięte z turnieju, kara zbiorowa, przykro mi, podziękujcie 10 kolegom którzy nawet nie raczą odpowiedzieć.

Zostaje EU:Nordic.

//Każda osoba z turnieju ma podać mi na PW:

Nick z gry:

Serwer: TYLKO EU NORDIC

Powtarzam, KAŻDA. Kto nie potwierdzi udziału do 14 Czerwca otrzymuje bana na forum oraz zostaje zdyskwalifikowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...