Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej MPC League of Legends

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co turniej to to samo, albo ktoś się nie kontaktuje, albo ktoś rezygnuje w ostatniej chwili, organizatorzy musicie lepiej zaplanować zapisy do turnieju,

Zapisałem się do każdego a rozegrałem tylko 1 mecz -,- szkoda gadać

Opublikowano

To nie jest temat od płakania tylko temat dotyczący turnieju.

Jak macie się wyżalać to nie tutaj.

Każdy post nie dotyczący tematu będzie karany karą w wysokości 5%.

Opublikowano

menester turniej się zaczyna za 10 dni, więc po kiego wywalać westa? w ten czas normalnie znajdą się osoby...

może ktoś akurat miał kare na kompa czy coś takiego i nie mógł potwierdzić, a wiedział że jest dużo czasu do negocjacji

Opublikowano

To zróbcie mniej drużyn na west i tyle. TEAM4 to pewniaki, może tylko 4 drużyny z tych 300% pewniaków ? i najwyżej nordic zagra mecz kazdy z kazdym, a my mecz kazdy z każdym + rewanże, żeby była ta sama ilość meczy.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Sorry, ale 2/3 drużyny z ośmiu były zwarte i gotowe, nie znajdziemy ponad 20 osób do turnieju, bo przez ponad 10 dni nie znalazło się 8 osób.

Może następnym razem.

Opublikowano

Chciałbym zgłosić iż TEAM 6 Nordic jest prawie gotowy do turnieju... To znaczy nie udało nam sie skontaktować z GARGGAMEL'em. Jeśli to czytasz, to napisz mi na PW w grze: Kitzekeldaro

Lub na skype: lukasz.gut

Pozdrawiam.

PS. Jeśli GARGGAMEL się nie zgłosi, to możemy mieć rezerwe? Ma 30 lvl

PS2. Jeśli można to prosiłbym o nie robienie meczy z naszym teamem w piątek, ponieważ ide na Euro... Zaczyna się o 18.00 (chyba, że koło 23.00)

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

ale pytanie. Pewnie gdzieś za pół roku. Spróbujcie z tym EU west może połacz tych co nie mają drużyn i jakoś zagramy

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Jak to sobie wyobrażacie, nagle EU East będzie miało więcej meczy i więcej punktów?

8 drużyn na EU NE, wychodzi:

1 vs 2 -> 2

3 vs 4 -> 4 2 vs 4 -> 4 4 vs 8 = 8 (WIN)

5 vs 6 -> 6 6 vs 8 -> 8

7 vs 8 -> 8

Na EU W byłyby 4 teamy:

1 vs 2 -> 2 2 vs 4 = 4 (WIN)

3 vs 4 -> 4

Kto by wygrał turniej? Proste, gracze z EU:NE.

Opublikowano

@Up

To zróbcie mniej drużyn na west i tyle. TEAM4 to pewniaki, może tylko 4 drużyny z tych 300% pewniaków ? i najwyżej nordic zagra mecz kazdy z kazdym, a my mecz kazdy z każdym + rewanże, żeby była ta sama ilość meczy.

Rewanże to dobry pomysł na wyrównanie liczby meczów, np. losowanie które drużyny mogą rewanż zagrać, i tyle.

Ew. Mniej drużyn na oba serwery i tyle.

Opublikowano

Chodziło mi po prostu, żeby każdy z każdym zagrał raz, a potem szansa na rewanż znów każdy z każdym. W ten sposób nie było by takiej szansy na "przypadek" i wyrównałaby się liczba meczy. Zakładajac, że będą 4 teamy.

Gold Member

nvm

Opublikowano

To będzie ten turniej na west czy nie, bo nie wiem czy się przygotowywać z teamem czy ranki siekać...

Gold Member

nvm

Opublikowano

wiedziałem, ze na tyle osób bedzie jak zawsze zamieszanie i problemy. TAK TO JEST JAK SIE ROBI JAKIES RANDOMOWE TEAMY, GDZIE POLOWA LUDZI ZGLOSI SIE NA TURNIEJ A POTEM NAWET NA FORUM WCIAGU MIESIACA NIE WEJDA BO CHUJ WIE CO ROBIA. powinny byc teamy TYLKO premade, ewentualnie powinno zrobić się jakis temat przed tuniejem zeby tam sobie ludzie podobierali składy a potem je zgłosili.

Opublikowano

Menester nie pierdol, da rade graczy znalesc, TEAM 4 byl gotowy , wszyscy chetni i juz prawie przygotowani a tu nie bedzie z westa...

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...