Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej MPC League of Legends

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zapisy do turnieju zostały zakończone.

Ogłaszam, iż turniej rozpocznie się dnia 15 Czerwca, a zakończy 18 Czerwca.

Oto reguły turnieju:

- Zakaz używania wspomagaczy (Czyt. Zoom Hack itp.)

- Zakaz ubliżania innym na chacie ogólnym. Kara: Odjęcie 20% zdobytych punktów za mecz (Jeżeli zostanie odjęte np. 3.6 punktów zostaje to zaokrąglone do odjętych 4 punktów)

- W trakcie gry NIE MOŻNA z niej wyjść. Kara: Wygrana walkowerem dla team'u przeciwnego Wyjątek: Jeżeli gracz wróci po 2 minutach od rozłączenia z gry z powodów technicznych gra jest aktualna na niekorzyść team'u, z którego wyszedł gracz.

- Jeżeli w ciągu 10 minut od ustawionego terminu rozpoczęcia rozgrywki któryś z graczy team'u się nie zjawi, to automatycznie przegrywa a drużyna przeciwnika zgarnia maksymalną liczbę punktów.

- Obie drużyny po meczu otrzymują punkty za:

• Styl Gry: W zależności od tego jakimi umiejętnościami popisze się dany team w rozgrywce otrzymuje odpowiednią ilość punktów. Max. 10 punktów
  • Wygraną/Przegraną: Za wygraną otrzymujecie 8 punktów, natomiast za przegraną 4 punkty.

- Drużyny na obu serwerach zdobywają w.w punkty. Tylko jedna drużyna otrzyma nagrodę główną, czyt. 5 Championów na MPC Forum.

- Gry rozgrywają się na trybie Draft'u

- Każda drużyna, nawet ta premade, ma nazwać swój team po czym przesłać nazwę do mnie na PW.

Team'y wybrane zostały drogą losową poprzez stronę random.org, są to: (Nazwy graczy to nicki z gry, nie forum)

EU NORDIC

1. TEAM: Ruudi ; Endymionek ; SpiralLagann ; dordo12 ; Wandeed [PREMADE] - POTWIERDZONE

2. TEAM: Kamko08 ; Sillience ; TheChosenOnexD ; K05tek ; Daduś [PREMADE] - POTWIERDZONE

3. TEAM: Gamusi3k ; LordMulian ; Qean ; Ganthirusek ; Patryk0110 [PREMADE] - POTWIERDZONE

4. TEAM: Rumbaa ; Noahy210 ; SiekaczeQ ;b4rt4z ; Fiskus2411 [PREMADE] - POTWIERDZONE

5. TEAM: duzycheater ; LORdeee ; MCDario ; TheReVes ; D13SS - XXX

6. TEAM: Hetman143 ; KitzekeldarO ; GARGGAMEL ; Plartus ; KarolenkoPL - POTWIERDZONE

7. TEAM: Og4r ; Derionx ; Degistive ; Mroziaczeq ; Hershe - POTWIERDZONE

8. TEAM: xUmbroue ; Bastian103 ; EarlySoundZ ; MatysCR7 ; Lee Chuuu Yaaa - XXX

Terminy meczów zostaną podane za tydzień.

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sunsire,SrerumPolelum z TEAM4 EUW proszeni o PW. Ponieważ nie ma waszych kont na euw/nicki są nieprawidłowe.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Cholerka, brakowało mi jednej osoby do teamu gdyż nasz support ma problemy technicze. Mimo wszystko powodzenia wszystkim team'om.

Potrzebni są obserwatorzy sprawdzający przebieg danego meczu?

98763533515051689628.png

Opublikowano

Wszyscy którzy chcą będą mogli siedzieć na spectatorze po dodaniu odpowiedniej osoby do friendsów.

Opublikowano

eeee może być mały kłopot bo w moim teamie w tym okresie 2 osoby mają urodziny (16 czerwiec, 17 czerwiec (DAT OSIEMNASTKA) :<< może być w takim razie na wszelki wypadek 2 rezerwowych? xD

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

No cóż, jeżeli to konieczne, to tak, ale musicie liczyć się z tym, że to osoby rezerwowe otrzymają nagrody.

Opublikowano

6. TEAM: Hetman143 ; KitzekeldarO ; GARGGAMEL ; Plartus ; KarolenkoPL (ja KarolenkoPL) pisać na gg: 453461 ustalimy co i jak.

PS. Zapro wysłane

eune

Opublikowano
5. TEAM: duzycheater ; LORdeee ; wyjebisty3rr0r2 ; TheReVes ; D13SS

Haha Dream Team: 70 rozegranych rankedów + 20 rozegranych rankedów + 1 rozegrany ranked + 25 rozegranycg ranków + 450 ranków ^_^

@Jak coś to dodałem was wszystkich do friend listy na lolu (D13SS), zapraszam na gg(1117896) i ogólnię mam nadzieję ,że każdy z was ma słuchawki + mikro.

Opublikowano

Team 4 west dodajcie mnie do friendów "Sunrise". Mam na razie problemy z lolem, lecz do czasu rozpoczęcia turnieju się postaram je rozwiązać. Ogarnijcie jakiś TS żeby można się było dogadać :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

8. TEAM: Telormino ; Olej14 ; Yossei ; LuzaQQ ; Eustachyy

Zmienilem nazwe summonera pare dni temu z Telormino na Rafci0ROXUJE

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

7. TEAM: Og4r ; Derionx ; Degistive ; Mroziaczeq ; Hershe ( ja Og4r) proszę o kontakt na gg, lolu. musimy wszystko obgadać

:)

Opublikowano

Informacja do team nr 3 eu WEST, tu JestemMagiczny, moje konto ma bana do 7 czerwca, kontakt ze mna to pw lub skype stempo11. Jeżeli termin meczu bedzie odbywal sie w czasie zawieszenie mojego konta, jestem w stanie grać na swoim drugim koncie , nick stempelek.

J

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie nam potrzeba jeszcze 3 osób z EU West z 30 poziomami, nie muszą mieć kont na forum.

Przez idiotyzm kilku osób wpisujących inne serwery w polu zgłoszeniowym nie możemy póki co kontynuować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...