Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] MachinesCraft [60slotów][Nowe rudy, maszyny, zwierzęta i setki nowych itemów...][IndustrialCraft2, BuildCraft, RedPower, MoCreatures...]

e4aENHQe2uWCCvQfUJsTGQCZJDmLRpof

MachinesCraft - Ankieta :)  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e piterka to noob

2. 2. Czy podobaja Ci si? jego serwery

• NIEEEE!
    • S? okropne
    • Gorszych nie widzia?em/?am

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta a potem bartek wyjebie mape cała żeby ktoś jej nie miał nie inteligętnie widać jak bartek myśli o swoich graczach jak o zwykłym gównie

Ta a potem bartek wyjebie mape cała żeby ktoś jej nie miał nie inteligętnie widać jak bartek myśli o swoich graczach jak o zwykłym gównie

Nie rozumiem o co Ci chodzi, a to pewnie dlatego, że Twoja wypowiedź nie ma żadnego sensu. Jedyne co Bartek mógł zrobić to zostawić już zjebaną mapę przez creepery dla piterki albo zniszczyć spawn, by piterka "spróbował" kontynuować prowadzenie serwera na własnej mapie co na 100% się nie uda.

Ale się napracowaliście spawn i adminshop japiedziele co za wysiłek o ja cie ... to teraz dojebałeś

A o działkach i o skrzyniach to ty nie myślisz? Czy tylko spawn jest ważny? Naprawdę, najpierw pomyśl - może to być dla Ciebie trudne, ale chociaż spróbuj.

Opublikowano

No to leży w zadaniu administartaota dawać cub jeśli dla cb to wysiłek to już wiem co ty w realu będziesz robił a co do tego skrzynie mają...

Opublikowano

No to leży w zadaniu administartaota dawać cub jeśli dla cb to wysiłek to już wiem co ty w realu będziesz robił a co do tego skrzynie mają...

A co do tego cub ma..? Nie wiem o co Ci chodzi. Piterka tak podmienił pliki, że creepery niszczyły wszystko nawet na cuboidach. Dlatego ludzie wpadali na działki z creeperami, niszczyli skrzynie i zabierali rzeczy z nich.

Opublikowano

koszor, on wgrywał mody i reklamował serwer.

Co do pluginów - to ja wgrałem moje z WojnyGildi i nie zdążyłem skonfigurować

ich pod MachinesCraft. BartekPob i reszta ekipy nie mogła poczekać jeszcze 1 dnia,

bym poprawił wszystkie rzeczy, tylko zaczęli rzucać się oraz protestować na forum.

Mój czas jest dość ograniczony poza tym mam wiele do roboty w sieci..

Opublikowano

koszor, on wgrywał mody i reklamował serwer.

Co do pluginów - to ja wgrałem moje z WojnyGildi i nie zdążyłem skonfigurować

ich pod MachinesCraft. BartekPob i reszta ekipy nie mogła poczekać jeszcze 1 dnia,

bym poprawił wszystkie rzeczy, tylko zaczęli rzucać się oraz protestować na forum.

Mój czas jest dość ograniczony poza tym mam wiele do roboty w sieci..

Poczekaliśmy i mapa była zniszczona przez creepery. gg

Opublikowano

Kurde ludzie ja was niepoznaje PITERKA zniszczyl ten server byl fajny admini ogarniali a jak byl znaleziony jakis bug to trzbe bylo poczekac az łaskawy PAN PITERKA wejdzie i cos zmieni .

Odwalcie sie od bartka i nie podluzujcie sie temu deklowi TO ON ZNISZCZYL TEN SERVER

Ekipa była dobra a przyszly takie dzieci jak koszor i WarAngel i zrozwalili server a piterka nic nie zrobil by to naprawic

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Kurde ludzie ja was niepoznaje PITERKA zniszczyl ten server byl fajny admini ogarniali a jak byl znaleziony jakis bug to trzbe bylo poczekac az łaskawy PAN PITERKA wejdzie i cos zmieni .

Odwalcie sie od bartka i nie podluzujcie sie temu deklowi TO ON ZNISZCZYL TEN SERVER

Ekipa była dobra a przyszly takie dzieci jak koszor i WarAngel i zrozwalili server a piterka nic nie zrobil by to naprawic

HaHaHa to teraz do waliłeś w jaki sposób miał bym serwer zepsuć pisz z sensem bo aż żal czytać ;x.

Opublikowano

HaHaHa to teraz do waliłeś w jaki sposób miał bym serwer zepsuć pisz z sensem bo aż żal czytać ;x.

zepsuc zepsules ale w inny sposos niz twoje IQ moze ogarnac

to ty i ww ciagle hejtowaliscie Administracje niepomagaliscie im chociarz troche

przez was moze kilkunastu fajnych i ogarnietych graczy odeszlo/niewszedlo na ten server

P.S Piterka kazdy ma swoj honor ale mysle ze ty go sprzedales gdzies przy autostradzie

powody rozumiem ze pliki serverowe wziales od nich ale nawet reklamy swojej nieumiesz zrobic? CO?

pliki serverowe tez pewnie wzioles od nich bo nieumiesz ich zrobic sam

Opublikowano

"az łaskawy PAN PITERKA" ma troszkę więcej do roboty niż siedzenie przy serwerze.

Powiedz dlaczego WojnyGIldi nie są dodykane już od 2 tyg. i nie zwiesza się?

Tak to ja popsułem serwer dodając automatyczne VIPy oraz SVIPy, podłączając do bazy kont,

poprawiając pluginy ?

Opublikowano

server "wojny gildi" zapewne TERAZ juz sie niewiesi a Machinescraft byl dopiero testowany

Opublikowano

O co Ci chodzi? To Bartek wysadził mapę, to Bartek rozdawał diamenty, to Bartek zagroził, że wyjawi wszystkim jak kopiować itemy, to Bartek nie odpowiadał na wiadomości w grze, to Bartek wgrywał niesprawdzone mody/pluginy, to Bartek stał za zniszczeniem serwera. Piterka nie zrobił nic złego.. Nawet go na serwerze nie było... Zresztą tak samo jak WarAngel który również nie pojawił się w grze. Grałem pod innym nickiem a skoro nie wiesz pod jakim to nie zarzucaj mi niszczenia czegokolwiek.. Grałem na wielu serwerach i niczego nigdy nie niszczyłem... Zwracałem jedynie uwagę Bartkowi, to chyba nic złego? Nie mam nic do administracji nie licząc jego (Bartka), nie wyzywałem go, nie obrażałem, chciałem tylko wyrazić swoją opinię na temat tego co robi źle, zresztą nie była to tylko moja opinia.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Serwer będzie Online niedługo, pomagamy przy tworzeniu mapy.

Poszukiwane osoby znające się na modach/pluginach/plikach/komendach.

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...