Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] MachinesCraft [60slotów][Nowe rudy, maszyny, zwierzęta i setki nowych itemów...][IndustrialCraft2, BuildCraft, RedPower, MoCreatures...]

e4aENHQe2uWCCvQfUJsTGQCZJDmLRpof

MachinesCraft - Ankieta :)  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e piterka to noob

2. 2. Czy podobaja Ci si? jego serwery

• NIEEEE!
    • S? okropne
    • Gorszych nie widzia?em/?am

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam! Nie polecam grać na tym serwerze. Dzisiaj wszedłem na niego 1 raz i po 10min gry dostałem ban. Powód: Na spawnie ktoś wyrzucił jakieś tam itemki. Ja je pozbierałem a potem se je rozdawałem w sklepie po chwili jakiś admin mnie zabił i powiedził że mam bana i nara. Normalnie to sie o coś pyta z kąd sie coś ma a nie jak 5latek banuje. ( to osttnie zdanie jest do tego admina co mnie zbanował)

Opublikowano

Witam! Nie polecam grać na tym serwerze. Dzisiaj wszedłem na niego 1 raz i po 10min gry dostałem ban. Powód: Na spawnie ktoś wyrzucił jakieś tam itemki. Ja je pozbierałem a potem se je rozdawałem w sklepie po chwili jakiś admin mnie zabił i powiedził że mam bana i nara. Normalnie to sie o coś pyta z kąd sie coś ma a nie jak 5latek banuje. ( to osttnie zdanie jest do tego admina co mnie zbanował)

Kolego to ja cie zbanowałem bo pisałem chyba przez godzinę żeby itemy wszyscy oddali co ten buger na spawnie rozdawał.

Ty byłeś cały czas i nic nie dałeś.

Wiec postanowiłem bana ci dać jeśli jakieś dziecko buguje sobie itemy a później rozdaje i ty nawet tego nie chcesz zwrócić.

To to jest twoja sprawa.

1. Ja chyba wszystkich znalazłem co te itemki mieli

2. Możesz wejść na serwer o i tak nie miałeś tego dużo

3.Za tyle co ty miałeś itemów to jail będzie! Dam ci jail na 5h tak jak innym. Za to że nie odałeś!

4.A tych co mieli więcej to już na tym serwie nie spotkasz.

fd4f7d1a762dc6af.png?1367794349630

Opublikowano

Reset mapy spowodowany bugowaniem :DDDDD

Bugowali : TeamSpeakUser , Daniello , Semirek99 , DriverPL , Czekoladowy , xxMcKlocxX .

TrollFaceDancing.gif

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Gracze nie płaczcie serwer odpali za nie długo mam takie info od Bartka odszkodowanie to event a będziemy grać od nowa podziękujcie tamtym graczom ..

Opublikowano

TeamSpeak ty debilem jesteś... ktoś się stara robi dom z kumplami rozpoczynamy grę ale zawsze się debil znajdzie.. czemu po ziemi stąpają takie debile a porządni ludzie giną.

Opublikowano

Team to debil on nie umie grać to jest haker a hakerów powinno się karać jak dla mnie Bartek zrobił błąd mógł nie dawać 2 szansy hakerom oni zasługują tylko na ban ip od razu

Opublikowano

@UP Zgodzę się admin jest ogarnięty.. tyle, że powinien od razu takich banować ale i tak dobrze postąpił.

Zagram nawet jeśli jest restart mapy, ponieważ 2 takiego serwera nie ma i się opłaca, a następnym razem od razu banować tych hackerów zanim się ich itemki rozprzestrzenią..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...