Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]MachinesCraft [30slotów][Własna baza danych ze skinami][Nowe rudy, maszyny i setki nowych itemów...][IndustrialCraft2, BuildCraft, RedPower..]

e4aENHQe2uWCCvQfUJsTGQCZJDmLRpof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie gotową mapkę? Mapa wygląda tak jak na starym Machines czy coś nowego? Mody te same?(chodzi mi o to czy mogę grać z paczką ze starego Machines czy muszę nową pobrać)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Macie gotową mapkę? Mapa wygląda tak jak na starym Machines czy coś nowego? Mody te same?(chodzi mi o to czy mogę grać z paczką ze starego Machines czy muszę nową pobrać)

Możeszgrać ale lepiej żebyś pobrał nowa dlatego że nie będziesz widział skinów.

fd4f7d1a762dc6af.png?1367794349630

Opublikowano

Serwer chujowy... Admini banują za nic Sa lagi i inne szmaty grają hujowe... Powiem tak mój kolega chciał Zmienic haslo, wpisal /unregister i admini zbanowali go za klonowanie , kolega dostał perma.Admin nie ma kultury, powiem że admin to 12 letnie dziecko!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer nie fajny nie Polecam Administracja jest nie Ogarnieta ,,pytasz sie jak nazywa sie twoj Cuboid daje ci kick bo niby jest zajety pytam sie jeszcze raz i dup nastepnym kick '' waszym zdaniem opłaaca sie grac moim zdaniem nieeeee Pozdrawiam Prosze szukac innego serwera

Opublikowano

Dziękuję..

Upadł? Serwer nie upadł dziecko.

Chciałem, by serwer miał szansę na więcej niż 50 graczy.

Jeżeli nie dostrzegałeś tego - cóż...

Już zbudowałeś mapę? Jakoś nie widzę, żebyś kontynuował działanie serwera "MachinesCraft". Mówiłem Ci, że nie wypali. A jakby wypalił to byś wpadł na genialny plan i włączył creeper explosion.

Opublikowano

Nie polecam serwera ponieważ Administracja nie potrafi się zachować, a lagi są, ale czasami ! Narazie nie polecam ze względu bartka ...

// proszę mi nie pierdolić,że mam chujowy komputer bo wyciągam na singlu z modami ponad 300 fps (żadne przechwalanie) .

Opublikowano

Nie polecam serwera ponieważ Administracja nie potrafi się zachować, a lagi są, ale czasami ! Narazie nie polecam ze względu bartka ...

// proszę mi nie pierdolić,że mam chujowy komputer bo wyciągam na singlu z modami ponad 300 fps (żadne przechwalanie) .

Nikt Ci grać nie karze...

Ja się nie potrafię zachować? Dlaczego tak sądzisz ? Może napisz coś więcej ? -_-

Opublikowano

Gorszego serwera na świecie nie widziałem, nie polecam go ponieważ grasz sobie grasz z 2 h i nagle jakiś koleś wbija diax eq wgl wszystko i ciebie zabija, okrada i co to za gra ?

Jeżeli szukasz fajnego, przyjmnego serwera to nie polecam ci wbijać wgl na ten serwer ...

Opublikowano

Gorszego serwera na świecie nie widziałem, nie polecam go ponieważ grasz sobie grasz z 2 h i nagle jakiś koleś wbija diax eq wgl wszystko i ciebie zabija, okrada i co to za gra ?

Jeżeli szukasz fajnego, przyjmnego serwera to nie polecam ci wbijać wgl na ten serwer ...

Jeżeli jesteś normalny to nie polecam czytać tego typu komentarzy...

Kurasiuśku to jest survival! Jeżeli nie potrafisz zbudować schronu, i nie wiesz co robić aby przetrwać idź na freebuild.

Opublikowano

Jeżeli jesteś normalny to nie polecam czytać tego typu komentarzy...

Kurasiuśku to jest survival! Jeżeli nie potrafisz zbudować schronu, i nie wiesz co robić aby przetrwać idź na freebuild.

Nie jestem kurasiusiek tylko Kuraczusiek, Ślepoto. Ja sobie schronu nie zbudowałem ?

na koniec mapy się przeprowadziłem a i tak mnie wyszukali aaaa czemu ???

bo admin to cio**** podał im moje położenie i wgl ... OMG jak by ogar admin był to rozumiem a taki admin jak ty to fuuuu normalnie z świeczką szukać. Gówno cię obchodzi ^^ pzdr idiotą którzy tam grają >......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...