Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BR3ND, możesz mi powiedzieć po co są uprawnienia do MobAreny skoro jej nie ma?

Ponieważ przy ostatnim update ją skasowałem i zapomniałem zaktualizować permissions. Poprawię przy najbliższej aktualizacji. ;)

Opublikowano

BR3ND Możesz mi jeszcze powiedzieć, jak ogarnac kolorwy prefixów? Jest aktualnie: [ADMIN] Casley

A chciałbym: [ADMIN] Casley

Pozdrawiam!

Opublikowano

BR3ND Możesz mi jeszcze powiedzieć, jak ogarnac kolorwy prefixów? Jest aktualnie: [ADMIN] Casley

A chciałbym: [ADMIN] Casley

Pozdrawiam!

W configu mChatSuite usuń w linijce chat "[]", a w permissions dodaj je do rang, czyli np. zmień Admin na [Admin].

Opublikowano

W configu mChatSuite usuń w linijce chat "[]", a w permissions dodaj je do rang, czyli np. zmień Admin na [Admin].

Dziekuje BR3ND :)

Opublikowano

Czemu gdy próbuję wcisnąć E (ekwipunek na koniu/ośle) lub prawym ubrać mu zbroję skrzynkę bądź siodło , albo skrzynke otworzyć prawym osłu to wrzuca mnie z gry z dziwnym komunikatem : received string lenght longer than maximum allowed (35 > 32)

Opublikowano

Super pliki, to są jedne z najlepszych jakie zostały udostępnione. Dobrze spolszczone pluginy, i dobrze skonfigurowane.

Będziesz może spolszczał komunikaty dla adminów? ;)

Opublikowano

Będziesz może spolszczał komunikaty dla adminów? ;)

Na razie nie planuję, ale nigdy nie wiadomo. ;)

1016727_217718681713726_1791909046_n.png

V 1.1
- Zmiana silnika CraftBukkit na wersję DEVELOPERSKĄ 1.6.2-R0.1 #2808
- Aktualizacja pluginu Citizens
- Aktualizacja plików LIGHT
DOWNLOAD W TEMACIE! ;)
Opublikowano

Okej mam to wszystko ale nie moge dac sobie opa nic jak to zrobic?? nawet przez konsole mam wszystkie pluginy

Opublikowano

Okej mam to wszystko ale nie moge dac sobie opa nic jak to zrobic?? nawet przez konsole mam wszystkie pluginy

Co wyskakuje w konsoli gdy wpisujesz komendę na opa? Wgrałeś ten sam silnik co jest w tej paczce? Wklej ogólnie jakieś logi z konsoli, ponieważ trudno stwierdzić w czym problem.

Opublikowano

MAm Prosbe Kto zna linka do właczania i wylaczania bukkita prosze o odp

Jak to włączania i wyłączania bukkita? Chodzi o serwer? Jak chcesz włączyć to odpalasz plik startowy, a jak wyłączyć to w konsoli wpisujesz /stop.

Opublikowano

Mógłbyś może zmienić plugin ChestShop, na Ashops ? O wiele lepszy jest ten plugin i estetyczniej wygląda, ;) . A paczka jak zawsze zajebista, ;d . Jadę na niej od 1.3, albo 1.4 ;d.

Opublikowano

POMOCY Gdy ja tworze NPC to pisze mi : An internal error occurred while attempting to perform this command , co mam zrobić ????? PLS o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...