Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BR3ND mam mały kłopot otóż nikt oprócz Admina wzwyż nie może pisać na chacie.

-=-

Drugi problem:Gracz ma w permission.yml warpy a w grze nie może ich sprawdzać co robić?

vy3f.jpg
  • Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP nie ma ,przed prefixem jest ranga a co do paczki to jest naprawde dobra :) Przyda sie na serwery

Moje Prawdziwe Konto : AsserorXxX : Dostalem bana do 08.10 Wiec Lajki Za Pomoc prosze tam:)) Jak Cos moge korzystac z tego konta!!!

Opublikowano

Witam mam problem jak coś piszę na czacie to wygląda to tak : [world][Gracz]M4KER:siema DLACZEGO MAM TO GÓWNIANE "WORLD" przed ranga ? ! proszę o odp dam plusa !

Opublikowano

W essentials masz plik config otwierasz go i szukasz tego

############################################################
# +------------------------------------------------------+ #
# | EssentialsChat | #
# +------------------------------------------------------+ #
############################################################

chat:

# If EssentialsChat is installed, this will define how far a player's voice travels, in blocks. Set to 0 to make all chat global.
# Note that users with the "essentials.chat.spy" permission will hear everything, regardless of this setting.
# Users with essentials.chat.shout can override this by prefixing text with an exclamation mark (!)
# Or with essentials.chat.question can override this by prefixing text with a question mark (?)
# You can add command costs for shout/question by adding chat-shout and chat-question to the command costs section."
radius: 0

# Chat formatting can be done in two ways, you can either define a standard format for all chat
# Or you can give a group specific chat format, to give some extra variation.
# If set to the default chat format which "should" be compatible with ichat.
# For more information of chat formatting, check out the wiki: http://ess.khhq.net/wiki/Chat_Formatting

#format: '<{DISPLAYNAME}> {MESSAGE}'
#format: '&7[{GROUP}]&f {DISPLAYNAME}&7:&f {MESSAGE}'

group-formats:
Default: '&c[{GROUP}]&f {DISPLAYNAME}&7:&f {MESSAGE}'
Admins: '&c[{GROUP}]&f {DISPLAYNAME}&7:&c {MESSAGE}'

I dajesz format na format: '&7[{GROUP}]&f {DISPLAYNAME}&7:&f {MESSAGE}' ale pamiętaj że usuwasz " # "

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Witam mam problem jak coś piszę na czacie to wygląda to tak : [world][Gracz]M4KER:siema DLACZEGO MAM TO GÓWNIANE "WORLD" przed ranga ? ! proszę o odp dam plusa !

Wpisz komendę "/mv config prefixchat false" i już z głowy. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Znowu mam kolejny problem mam 50 slotowy serwer i jest on ciagle pełny i mamy 2 edycje i coś sie zjebało bo jak piszę to jest coś takeigo <M4KER>:siema nie ma wgl rang nie widac ich nic jak by iich nie było mam PermissionsBukkit i jest najnowsza wersja tego więc nie wiem ...

Opublikowano

Prawdopodobnie rozwaliles permisje:) Podaj mi confing permissions na pw

@topic bardzo dobra paczka pluginow ,mam kilka na swoim serwerze

oraz ladna ich prezentacja;)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@up tak radze przeczytac nazwe tematu..

@Topic

Troche duzo tych pluginow ale ok:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@Up tak wszystko dziala na 1..6.2...

Opublikowano

Pliki są średnie mówiąc szczerze. Wszystko niby jest dobrze skonfigurowane, ale skąd taka popularność tych plików - nie wiem.

Nic tutaj autorskiego, niesamowitego. Dodatkowo brakuje UPDATE, ale skoro BR3ND jest zajęty, to nic nie zrobimy. :-)

Opublikowano

Pliki są średnie mówiąc szczerze. Wszystko niby jest dobrze skonfigurowane, ale skąd taka popularność tych plików - nie wiem.

Nic tutaj autorskiego, niesamowitego. Dodatkowo brakuje UPDATE, ale skoro BR3ND jest zajęty, to nic nie zrobimy. :-)

Komar masz racje ,trzeba go ukąsić :P

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...