Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beznadzieja\

mega nie ogarniete permissionsy

nie bede mowil o spolsczeniach ;)

trudno bylo 10 komunikatów na krzyrz przerobic ? (authe me i wiecej)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak zrobić żeby np. koledzy no-premium mogli wchodzic ? :) Bo jak odpalam to pisze, ze działa w OFFLINE MODE i mam zmienic na true w online-mode (server-properties) ;/

Wyskakuje, ponieważ już jest takie ustawienie w craftbukkicie. Nie przejmuj się tym i zostaw na false. ;)

Opublikowano

Niewiem czy ktoś pisał,lecz zapytam

Czy da sie zmienić Komunikat że paczka stworzona by Ty (z tego powodu że niezafajnie to wygląda )

: )

# jeszcze mam 1 pytanie :3 troszke głupawe. Jak zmienić AutoMsg skoro go niema w plugins ??

# i jeszcze 1 Tak jak pisali powyżej Rangi niedziałają.

mhmm...?

co jest

Opublikowano

Czy da sie zmienić Komunikat że paczka stworzona by Ty (z tego powodu że niezafajnie to wygląda )

# jeszcze mam 1 pytanie :3 troszke głupawe. Jak zmienić AutoMsg skoro go niema w plugins ??

Wgraj folder automessage od innego lub normalnie zmień w essientals plik motd.txt a rangi to nie wiem ;/

Opublikowano

Rangi działają, pluginu nie masz bo pewnie pobrałeś wersję LIGHT.

Opublikowano

nie działają bo jak daje se /pex user mikoxor group set Wlasciciel to pisze że zmieniło mi ale tak na prawdę to nie zmieniło i pisze mi: world:mikoxor

ps.próbowałem też /setrank

Opublikowano

@Up wpisałeś /setrank <swojnick> wlasciciel albo /pex user <nick> group set wlasciciel ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

WTF ?Pokarz film na yt jak to wsadzić ! Za dużo GB! i nie chce przenieść! czekałem cały dzień , żeby sie przeniosło! i gówno z tego! zrób film i powiedz mi link strony !

Opublikowano

nie działają bo jak daje se /pex user mikoxor group set Wlasciciel to pisze że zmieniło mi ale tak na prawdę to nie zmieniło i pisze mi: world:mikoxor

ps.próbowałem też /setrank

Musisz wyłączyć prefix world w multiverse, pisałem o tym parę postów wcześniej. W nowej aktualizacji poprawię to.

Opublikowano

Ja połączyłem kilka paczek :3 a mam prośśbę czy mógłbyś po 1 Pomuc na servie :D ale to tak pytam

a 2 czy zrobiłbyś taką samą paczke co normalna wersja lecz nie w pliku craftbukkit tylko by móc modyfikować w plugins.

mhmm...?

co jest

Opublikowano

Musisz wyłączyć prefix world w multiverse, pisałem o tym parę postów wcześniej. W nowej aktualizacji poprawię to.

ok .

niema pluginu ''multiverse'' są np. multiverse-core

a kiedy ta akualizacja?

Opublikowano

To chyba było tak

[Sell]
nazwa dzialki
cena i enter

np

[Sell]
dzial1
1000

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Mam taki problem ze gracz teleportujac sie do innego swiata traci itemki.. Help

Nie traci itemków tylko ma osobny ekwipunek. Usuń plugin Multiverse-Inventories.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...