Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czemu po tym jak odpalam serwa i na niego wbijam to jest ten spawn ale potem jest płaska mapa ciągle

czemu po wyjściu na serwer jest ten spawn ale dalej jest tylko płaska mapa

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@polskiking

Dlatego że spawn jest wykonany na płaskie mapie ;p ty masz sobie to skopiować i wkleic ;p na dana swoją mape ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Generujesz sobie na singlu swoją mape ;p. Potem wchodzisz w folder .minecraft łączysz się z FTP i w ftp masz folder world wchodzisz w folder usuwasz pliki wchodzisz w .minecraft>saves t tam masz nazwę swojego co wygenerowałeś kopiujesz zawartość folderu i wklejasz do tego " world " ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na nową wersję plików. Troszkę opuściłeś ten projekt, a szkoda.

Mógłbyś dodać troszkę nowych rzeczy, część pluginów zastąpić ciekawymi SKRIPT'ami, bo na dzień dzisiejszy pliki są takie zwykłe. :P

Opublikowano

Pliki w pełni przydatne, napewno dobrze posłużą na mniejszych serwerach. Uważam , że są w 100% spolszczone więc leci +

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Piękne ,Estetyczne pliczki , Można było spodziewać się tego po Autorze :#

Pozdrawiam !

Chcesz pogadać ze mną!? Jak tak to TS: ts3.polserw.pl:1234

Opublikowano
UPDATE!

V 1.2

- Zmiana silnika CraftBukkit na wersję REKOMENDOWANĄ 1.6.4-R1.0 #2912

- Przywrócenie pluginu MultiVerse-Core

- Aktualizacja pluginu Citizens

- Aktualizacja pluginu CraftBook

- Aktualizacja pluginu NoCheatPlus

- Aktualizacja pluginu MultiVerse-Portals

- Aktualizacja pluginu OtherDrops

- Aktualizacja pluginu WorldBorder

- Aktualizacja plików LIGHT

Małe info:

Gdy w temacie wybije 1000 lajków zrobię specjalne pliki dla dużych serwerów na silniku Spigot wraz z tutorialem co robić, aby dobrze zoptymalizować serwer.

Opublikowano

Mam propo co do tego spigota może zaczniesz już robić tę paczkę a jak te 1000 like'ów wybije to po prostu ją udostępnisz ?

Jestem jaki jestem akceptujesz albo spie******

Opublikowano

Moim zdaniem brakuje pełnego spisu komend dla każdej z grup w AZRank.

Lub pełnego spisu komend. Ja osobiście się pogubiłem i nie bardzo ogarniam co tam za dodatki są.

Nie muszą być opisy, to sobie sam znajdę ale chociaż pełny spis komend i np. wyjaśnienie do tego coś tam Boss co robi Boss'y...

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Zadaje pytanię. Jak dodać Head Admina komendą na serwerze, bo chce dać koledze i jak wpisuje /setrank [nick kolegi] Head Admin to wyskakuje błąd. Może to dlatego że jest odstęp między Head i Admin. Napiszcie jak dodać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...