Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Autsave - a10fuw.jpg najnowsze na 1.4.6 wcale nie działa :), gdy odpalam na hamachi działa poprawnie.

Znów ten sam problem i ta sama odpowiedź. Na hostingu masz błędny silnik.

Opublikowano

Gdy pobrałem zalecane Pliki Serwerowe chce je zainstalować a tutaj taki błąd:

166hu37.png

Spróbuj pobrać jeszcze raz. Jak nie pomoże to pobierz zwykłe spakowane.

błędny silnik ? craftbukkit najnowszy pod 1.4.6 :)

Nie ma być najnowszy. Ma być wersją beta pod 1.4.6.

Opublikowano

Spróbuj pobrać jeszcze raz. Jak nie pomoże to pobierz zwykłe spakowane.

Nie ma być najnowszy. Ma być wersją beta pod 1.4.6.

Toć chyba mam, idiotą nie jestem :)

Tak samo testowałem twój bukkit i autosave to także nie działa.

Opublikowano

Potwierdzam panów @up, bukkit który masz w plikach oraz ten który podałeś NIE DZIAŁA.

Jest sposób?

svh03y.jpg

Opublikowano

Serwer mam wyłączony już 2 dzień przez to permission, żadne rangi nie mykają :) Macie jakieś pomysły ?:) Chodzi o to, że gracz nie może pisać i nie wyświtla rang ;P

PS: czytałem wszystko nic nie chodzi :/

Opublikowano

Serwer mam wyłączony już 2 dzień przez to permission, żadne rangi nie mykają :) Macie jakieś pomysły ? :) Chodzi o to, że gracz nie może pisać i nie wyświtla rang ;P

PS: czytałem wszystko nic nie chodzi :/

Ściągnij najnowsze permissionsex, tak trudno wejść na bukkit.org - plugins i wpisać -,-

Opublikowano

BR3ND Mam problem z PEX , otóż chodzi o to że w daję range VIP i nie ma żadnych uprawnień lookniesz . ?

Download

http://speedy.sh/nqDfr/permissions.yml

Skan

https://www.virustotal.com/file/b2142bc4ef0a3cbe9ba3af7afb99d322ad08e40e83cb8303d2a461d1e94676e7/analysis/1356472110/

Opublikowano

Jak ktoś nie ma OP nie działa nic :/ Zadna komenda :/

Pobierałem i nowego Bukkita i nowe Permission ze strony bukkita Rangi jako tako działają ale żadna komenda nie działą nikomu nawet pod rangą H@ jak nie mam Op to lipa

Opublikowano

Rzeczywiście PEX nie działa poprawnie. o.O Jutro wrzucę łatkę z paroma poprawkami.

BR3ND , już jest Citizens na 1.4.6 , możesz go spolszczyć i dodać . ?

Ta wersja nadal działa niepoprawnie. Tak więc na razie się wstrzymam.

Opublikowano
Rzeczywiście PEX nie działa poprawnie. Jutro wrzucę łatkę z paroma poprawkami.

Licze na to Lajkuje każdy twój post :D Mam nadzieje ,że zrobisz to rano bo już serwer mam off 3 dzień :/

Opublikowano

Cześć. Mam jakiś problem z tymi plikami. Otóż po ustawieniu w pliku konfiguracyjnym poziomu trudności na 0 oraz wyłączeniu potworów one i tak dalej się spawnują, a pasek głodu spada (Chodzi mi głównie o to, żeby "zamrozić" głód na głównym świecie, bo moby mogę zablokować regionem..). Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Cześć. Mam jakiś problem z tymi plikami. Otóż po ustawieniu w pliku konfiguracyjnym poziomu trudności na 0 oraz wyłączeniu potworów one i tak dalej się spawnują, a pasek głodu spada (Chodzi mi głównie o to, żeby "zamrozić" głód na głównym świecie, bo moby mogę zablokować regionem..). Z góry dzięki za pomoc.

A wgrałeś multiverse? Jeśli tak to spróbuj jeszcze tam ustawić.

Download do nowej wersji plików jak i łatki jest już w temacie. ;)

Opublikowano

Dzięki a i Essential /help nie jest spolszczon u mnie :/

Jak dodam plugin Factions to coś może sie bugować ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...