Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Br3nd, pochwal się zdolnościami i zrób pliki serwerowe parkoura, taka sugestia :D

Nie będę robił plików pod inne typy. W styczniu zostaną całkowicie przerobione te pod Free-Build. :)

Opublikowano

Witam. Ja mam taki problem że wgrałem wszystkie pliki nic nie zmieniałem dałem sobie op i range Head Admin i taki jest problem że nie działa mi żadna komenda oprócz komend gracza. Nie działa mi worldedit itp. Bardzo proszę o pomoc i powtarzam NIC NIE ZMIENIAŁEM. No i jeszcze to że nie mogę wogóle tego permissions modyfikować tzn. chciałem zmienić kolor np admina to dalej był ten sam kolor co wcześniej po ponownym uruchomieniu serwera co zrobić?

Opublikowano

BR3ND mam wielki problem wszystko fajnie działa tylko nie Permmisions - gdy wgrywam pluginy na server (cała paczka pluginów) to nie działa mi permmisions (prefix owszem działa ale nikt nie ma na nic permmisji) nawet headadmin nie może napisać /spawn - wiesz czemu? Jak temu zaradzić? Z góry baaardzo dziękuję kiersnowski

Opublikowano

BR3ND mam wielki problem wszystko fajnie działa tylko nie Permmisions - gdy wgrywam pluginy na server (cała paczka pluginów) to nie działa mi permmisions (prefix owszem działa ale nikt nie ma na nic permmisji) nawet headadmin nie może napisać /spawn - wiesz czemu? Jak temu zaradzić? Z góry baaardzo dziękuję kiersnowski

Pewnie masz serwer pod 1.4.6
Opublikowano

Pewnie masz serwer pod 1.4.6

Ja mam 1.4.5 i mam ten sam problem. Mam range Właściciel i /spawn nawet nie działa.

Opublikowano

Jasno jest napisane, że pliki są na 1.4.5. Dziś zacznę robić pod 1.4.6. Dodatkowo muszę poczekać na aktualizacje pluginów, tak więc nowa wersja paczki wyjdzie za parę dni.

Opublikowano

Wybrać pliki z instalatorem czy bez??

(jeśli korzysta się np. z pukawki lub craftserve to nie trzeba instalatora?

To nie ma znaczenia. Chodzi tylko o wypakowanie plików na Twój komputer.

Czekam na pliki 1.4.6 mam nadzieje ze będą szybko

Zrobisz na 1.4.6? :unsure:

Tak, będzie dzisiaj/jutro pod wersję 1.4.6 z pluginami, które nie wywalają błędów i działają w miarę stabilnie na tej wersji. Dodatkowo od tego momentu całkiem się zmieniły pliki, ponieważ w tamtym składzie zbytnio obciążały serwer.

Brenduś, możesz mi wytłumaczyć jak wgrać te pliki na serwer dedyk? ;c Przez WINSCp lub FZ

Otwierasz FZ, logujesz się i klikasz na plik ze swojego komputera po lewej stronie -

wyślij.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...