Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZROB PLIKI SERVEROWE NA SURVIVAL!

Pomyślę nad tym. Ale to chcielibyście z Factions czy bez? ;>

@ Uwaga! Jeszcze dziś update do wersji V3.1 - zostaną dodane automatycznie kolory do rang (nie trzeba będzie dawać na oddzielny nick).

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomyślę nad tym. Ale to chcielibyście z Factions czy bez? ;>

@ Uwaga! Jeszcze dziś update do wersji V3.1 - zostaną dodane automatycznie kolory do rang (nie trzeba będzie dawać na oddzielny nick).

To przy okazji zaktualizuj plugin VanishNoPacket!!!

sygnagryfon.png
Opublikowano

To przy okazji zaktualizuj plugin VanishNoPacket!!!

Najnowsza wersja VanishNoPacket to niewypał, dlatego też nie będę go aktualizował. Dlaczego niewypał? Stając się niewidzialnym strzelają pioruny, niszczą i podpalają teren.

Spodziewajcie się niedługo plików Survival oraz Role-Play.

Lajkujcie temat, to bardzo motywuje do pracy. ^.^

Opublikowano

Bardzo fajnie, widać, że się starasz. Lajkuje twój powyższy post ;]

l KidModerator minecraft.MPCforum.pl l

Opublikowano

Witam mam problem dałem sobie rangę Head Admin i wszystko gra ale jest problem ponieważ pisze że mam rangę gracza a nie Head Admina pls pomóżcie

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Witam mam problem dałem sobie rangę Head Admin i wszystko gra ale jest problem ponieważ pisze że mam rangę gracza a nie Head Admina pls pomóżcie

Dałeś sobie rangę Head Admin i działa, ale masz rangę gracza? o.O Nie rozumiem.

Dodaj pluginy: factions,mcmmo,chaircraft,idfinder,traincart. ;) A tak to like!

To są pliki Free-Build, więc nie dodam tych pluginów. ;)

Opublikowano

W V3.1 i V4.0 pisze,że dodano kolory do rang i naprawiono Permissions a nadal grupa HeadAdmin nie ma koloru czerwonego jak jest ustawione tylko ma biały,czyli w ogóle tej grupie się nie wyświetla kolor.

Napraw to proszę!

Opublikowano

W V3.1 i V4.0 pisze,że dodano kolory do rang i naprawiono Permissions a nadal grupa HeadAdmin nie ma koloru czerwonego jak jest ustawione tylko ma biały,czyli w ogóle tej grupie się nie wyświetla kolor.

Napraw to proszę!

Musiałeś źle dodać rangę. Looknij na to jeszcze raz. Między Head, a Admin jest spacja.

Pliki zostały dziś zaktualizowane do wersji V4.0 i są postawione na bukkicie R4.0!

V 4.0

- Wgranie najnowszego bukkit'a - 1.2.5-R4.0

- Dodanie pluginu mChatSuite - spolszczenie komunikatów ze śmiercią, dołączeniem do gry oraz każdy gracz z kolorem swojej rangi ma także ten kolor na TAB, a także, gdy zginie, wejdzie/wyjdzie z gry.

- Usunięcie pluginu nChat @czytaj up

- Poprawienie permissions

Opublikowano

Musiałeś źle dodać rangę. Looknij na to jeszcze raz. Między Head, a Admin jest spacja.

Pliki zostały dziś zaktualizowane do wersji V4.0 i są postawione na bukkicie R4.0!

V 4.0

- Wgranie najnowszego bukkit'a - 1.2.5-R4.0

- Dodanie pluginu mChatSuite - spolszczenie komunikatów ze śmiercią, dołączeniem do gry oraz każdy gracz z kolorem swojej rangi ma także ten kolor na TAB, a także, gdy zginie, wejdzie/wyjdzie z gry.

- Usunięcie pluginu nChat @czytaj up

- Poprawienie permissions

Sam sobie poprawiłem,ale mam jeszcze jeden problem mianowicie jak wgrywam pluginy każdy po kolei i jak coś napisze na czacie to widać co pisze i nagle cos pisze na czacie to nic nie widać.Wiesz może czemu ? :( To jest wkurzające bo wszystko jest ok tylko to nie działa ;/

Opublikowano

Sam sobie poprawiłem,ale mam jeszcze jeden problem mianowicie jak wgrywam pluginy każdy po kolei i jak coś napisze na czacie to widać co pisze i nagle cos pisze na czacie to nic nie widać.Wiesz może czemu ? :( To jest wkurzające bo wszystko jest ok tylko to nie działa ;/

Jak nie widać co piszesz to wpisz /v i staniesz się widzialnym.

Opublikowano

A co zrobic zeby nie dalo sie kopiwoac itemkow pluginem AuthMe?

W moich plikach jest to zablokowane. Trzeba dodać linijkę w permissions do każdej z grup.

- -authme.unregister

Opublikowano

dzieki wielkie ;) jak bys mogl to powiedz mi jeszcze co daje - -

Pierwsze "-" to myślnik, a drugie to minus. Ten minus usuwa domyślne prawa do komendy unregister. ;)

Opublikowano

@refresh, Nowa wersja plików.

V 4.1

- Spolszczenie pluginu Essentials (nie przeze mnie)

- Dodanie rangi Sponsor (posiada uprawnienia VIP'a oraz może zmieniać sobie gamemode i teleportować się do innych graczy

- Poprawa błędu z komendą /back (VIP'y i CHAMPION'y nie posiadały uprawnień)

Opublikowano

Dobra beka, VanishNoPacket z Essentials jak w najnowszej wersji essentials pod 4.0 dodali /vanish (tak samo jak /fly i /hat) -.-

lolol

Opublikowano

Dobra beka, VanishNoPacket z Essentials jak w najnowszej wersji essentials pod 4.0 dodali /vanish (tak samo jak /fly i /hat) -.-

Dzięki za info. ;)

Update v4.2. Więcej w changelog'u. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...