Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne pliki :) Brakowało mi paru pluginów w innych plikach a tu jest git ;) Dobra robota Pimpusss (o ile moge tak do cb mowic :D)

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

AuthMe jest okropnie zbugowane . Jakiś czas temu przeszedłem na xAuth i jestem z tego zadowolony . Nie ma juz placzu typu ''ktos mi sie wlamal na konto'' lub klonowanych itemkow. Jest mozliwosc przejscia z AuthMe na xAuth bez tracenia kont.

Nie żeby coś, ale xAuth ma bugi, że da się włamać w 2 min i zniszczyć serwer.

Opublikowano

@UP na pewno nie działa? Jak tak to już mnie odstraszyłeś :D

@Topic Za jakie grzechy dodałeś ten parszywy spoiler? Teraz jak zwykle nie mogę odtworzyć go ;/ Usuń spoiler jak możesz.

Take it easy my friend

Opublikowano

@UP na pewno nie działa? Jak tak to już mnie odstraszyłeś :D

@Topic Za jakie grzechy dodałeś ten parszywy spoiler? Teraz jak zwykle nie mogę odtworzyć go ;/ Usuń spoiler jak możesz.

Działa spoiler normalnie. Zmień przeglądarkę. ;)

@up tak nie działa na wszystkich plikach chyba ....

Proszę o pomoc nie działa tabliczka

Player Status Sign i /money

Możliwe, że /money nie działa, ale PSS musi działać na 100%. Niedługo zrobię wersję V3. Zostaną tam dodane nowe pluginy, naprawione iConomy oraz poprawione niektóre błędy.

Opublikowano

a jak można wiedzieć dlaczego /money nie działa i jak je naprawić bo muszę mieć to na teraz

/money nie działa, ponieważ podczas spolszczania wstawiłem gdzieś niedopuszczalny znak

Czy Orebfuscator nie ma żadnych bugów? Typu znikające rudy albo coś?

Nie ma. Jedynym jego minusem jest duże spowalnianie serwera, ale to tylko, gdy serwer jest bardzo słaby.

Opublikowano

Możliwe, że /money nie działa, ale PSS musi działać na 100%. Niedługo zrobię wersję V3. Zostaną tam dodane nowe pluginy, naprawione iConomy oraz poprawione niektóre błędy.

Kiedy dokładniej możemy się spodziewać wersji V3. ?

sygnagryfon.png
Opublikowano

Dobra, ogarnąłem przeglądareczke, jestem i pobrałem wszystko wgrałem na swojego pro dedyka i jak wchodzę na serwer to cały czas jest coś takiego: Timeismoney: 1 second for AFK czy coś takiego i tak się ciągle zmienia jak stoję w miejscu przez chwilkę please help me!

Take it easy my friend

Opublikowano

Jak daje sobie range , to nie jest kolorowa . Wtf?

Pisze w temacie jak dodać. :)

Dobra, ogarnąłem przeglądareczke, jestem i pobrałem wszystko wgrałem na swojego pro dedyka i jak wchodzę na serwer to cały czas jest coś takiego: Timeismoney: 1 second for AFK czy coś takiego i tak się ciągle zmienia jak stoję w miejscu przez chwilkę please help me!

Musiałeś własnoręcznie dodać jakiś plugin lub coś zmienić.

Łapcie UPDATE V3.

;)

V 3.0

- Dodanie pluginu Reservations

- Dodanie pluginu NoCheat

- Dodanie pluginu ButtonWarp

- Dodanie pluginu MultiVerse Portals i Core

- Spolszczenie i naprawa pluginu iConomy

- Spolszczenie niektórych komunikatów w VanishNoPacket

- Dodanie rangi CHAMPION (takie same prawa co VIP)

- Dodanie praw do komendy /fly dla rang VIP I CHAMPION

- Naprawa niewielkich błędów

DOWNLOAD (V 3.0)

https://dl.dropbox.com/s/9ggqr0ouw2o0fq5/Pliki%20serwerowe%20by%20BR3ND%20V3.rar?dl=1

Nowy, większy update pojawi się, gdy temat osiągnie 25 lajków.

:)

Opublikowano

Panie BR3ND co się stanie jeśli zmienię plugin od Permissions? Gdzie coś muszę pozmieniać aby działał poprawnie?

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Panie BR3ND co się stanie jeśli zmienię plugin od Permissions? Gdzie coś muszę pozmieniać aby działał poprawnie?

Nic się nie stanie. W tym pluginie po prostu dodajesz/usuwasz uprawnienia dla danych rang.

Opublikowano

Zalecam zmianę w pliku variables [w folderze /plugins/iChat] z

groups:
   Admin:
   prefix: '&c'
   suffix: ''

na

groups:
 Head Admin:
   prefix: '&c'
   suffix: ''

sygnagryfon.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...