Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej mam problem strona mi sie buguje , w sensie ze ranking graczy mam na samym dole i wgl nie chce działac help me

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a na jaki silnik wgrać tą stronę ?? i własnie jak pisali kiedy zrobisz ten poradnik jak podpiąć mysql z serwerem i z stroną

MLhIXmj.gif

Opublikowano

a na jaki silnik wgrać tą stronę ?? i własnie jak pisali kiedy zrobisz ten poradnik jak podpiąć mysql z serwerem i z stroną

Na żaden, strona jest napisana w html i php. :)

Opublikowano

leci repporcik za reflinki :)

+ brak linku w temacie.

1365893304-U485574.png

banik na 30 dni + 10 pkt :)

@iveenom

@Blezur

@Naiko

@Dektored

@Anonymous

@LeeSinor

@Emo2

@Wilczek

Pliki nawet, ale żeby robić hajs na przedszkolu ;_;

--

Pozdrawiam Padaambo

taaaaaa

powodzenia na pewno go zbanuja

brond lizodup j****y moze robic na tym zajebistym forum co chce 

Ty sobie lepiej multimózg załóż, bo inteligencją nie błyszczysz.

za taki post juz powinien dostac 7 dni bana 

Opublikowano

multikonto bronda ?

nie

taaaaaa

powodzenia na pewno go zbanuja

brond lizodup j****y moze robic na tym zajebistym forum co chce 

za taki post juz powinien dostac 7 dni bana 

Lizodup to jesteś ty do tej pandaby czy jakoś tak jeśli chce sprzedawać pliki to może bo on je stworzył piszecie tak bo nie umiecie zrobić swoich plików i co się go czepiacie ? każdemu zdarzy się błąd uważaj żebyś ty go nie zrobił

I jeszcze 1 pytanie jaki plugin/skrypt odpowiada za to menu po zalogowaniu

Opublikowano

Udostępniłem DL do resourcepacka, który jest opisany w temacie. Wcześniej o nim po prostu zapomniałem. Zachęcam do oblukania. ;-)

Opublikowano

Versja z strona o wielle wielle lepsza pozdrawiam !

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Pliki po wgraniu na serwer spigot 1.8 działają poza permissionsex który nie pokazuje rang. 

Jak ja wgrywałem to ok 4-5 pluginów nie działało. Na razie ich nie aktualizuję pod tą wersję, ponieważ nie ma wypuszczonych aktualizacji owych pluginów. Jednak na bieżąco będę starał się coś wykombinować. :)

Opublikowano

Robie sobie /deop xRen0x , później /setrank xRen0x Dziewczyna, i dziewczyną mogę banować?! VIP ma tak samo, gracz też.

Sprawdziłem to teraz i wszystko działa jak należy. Musiałeś coś zmienić w plikach.

Opublikowano

Sprawdziłem to teraz i wszystko działa jak należy. Musiałeś coś zmienić w plikach.

Nic nie zmieniałem w pluginach, jedynie plik do uruchamiania bo nie działały dołączone...

Nic nie zmieniałem w pluginach, jedynie plik do uruchamiania bo nie działały dołączone...
Opublikowano

A serwer masz na kompie czy na zewnętrznym hoście? Mogło się tak stać, jeżeli masz silnik na 1.8.

Opublikowano

A serwer masz na kompie czy na zewnętrznym hoście? Mogło się tak stać, jeżeli masz silnik na 1.8.

na kompie. Mam wersje 1.7.2 a Twoj serwer sciagalem na 1.7.10 (z pobieralni)
Opublikowano

Essentials i parę innych pluginów nie są w 100% pl ;(.

Napisz co dokładnie to poprawię to w następnej aktualizacji. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...