Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę, że po świętach. Chcę dobrze złożyć pliki pod 1.8+. :)

A dałbyś teraz przynajmniej jak poprawić ten prefix proszę cie bo to najlepsza paczka i się bardzo fajnie na niej gra ale musiałem zmienić plugin na gildie bo ta cudowna strona nie działa proszę nawet bym cie SMS z doładowaniem wysłał jakbyś dał

Opublikowano

A dałbyś teraz przynajmniej jak poprawić ten prefix proszę cie bo to najlepsza paczka i się bardzo fajnie na niej gra ale musiałem zmienić plugin na gildie bo ta cudowna strona nie działa proszę nawet bym cie SMS z doładowaniem wysłał jakbyś dał

Wejdź w folder essentials, plik config.yml, znajdź rubrykę z EssentialsChat i zmień format na:

'&8[&7{GROUP}&8] &7{DISPLAYNAME}&8:&f {MESSAGE}'
Opublikowano

Wejdź w folder essentials, plik config.yml, znajdź rubrykę z EssentialsChat i zmień format na:

'&8[&7{GROUP}&8] &7{DISPLAYNAME}&8:&f {MESSAGE}'

Dzieki ale teraz jak ktos nie jest w żadnej frakcji to ma dwa razy range napisaną jedną kolorowa a drugą szarą a jak jestem w clanie to mam nie kolorową jedną range i tag klany

Opublikowano

Super paczka , widać ze się postarałeś ;). Czekam na Update i Inne Paczki np. PvP też by była fajna . Leci +

Pomogłem ? Licze na lajka ;x

Opublikowano

witam,

mam taki blad jak startuje serwer

2014-12-22 22:05:39,760 ERROR Error processing element Queue: CLASS_NOT_FOUND
2014-12-22 22:05:39,802 ERROR Unable to locate appender TerminalConsole for logger

zmienilem start.bat na nastepujacy

@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre1.8.0_25\bin\java.exe" -Xmx2048M -Xms1024M -jar spigot.jar
PAUSE
Opublikowano

witam,

mam taki blad jak startuje serwer

2014-12-22 22:05:39,760 ERROR Error processing element Queue: CLASS_NOT_FOUND
2014-12-22 22:05:39,802 ERROR Unable to locate appender TerminalConsole for logger

zmienilem start.bat na nastepujacy

@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre1.8.0_25\bin\java.exe" -Xmx2048M -Xms1024M -jar spigot.jar
PAUSE

Tylko te dwie linijki pokazują się w konsoli?

Opublikowano

Jeżeli mam hosting na pukawce i wersję mogę zmienić do 1.7.9 potem jest 1.8 to co zrobić jeżeli to jest 1.7.10?

Na 1.7.9 będą działać poprawnie. Na 1.8 niestety już nie, ponieważ jeszcze nie zrobiłem ich pod tą wersję. :)

Opublikowano

Pobranie pliku możliwe jest tylko i wyłącznie przez facebook'a, na którym znajduje się link polecający (reflink). MPCforum.pl nie toleruje takich metod ściągania plików. Proszę o dodanie linku docelowego - od razu do plików wraz z odpowiednim skanem - czas 24h.

Jeśli Administracja zauważy, że reflink został dodany po raz kolejny - temat wyląduje w koszu, a Twoje konto odpowiednio nagrodzone.

Decyzja uzgodniona z wyższą Administracją.

@1373230489-U611928.pngBR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...