Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paczka mi się podoba i dziękować ze za free! :D

życie życie jest nowelą 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to zainstalować np na fiberhost.pl na swoim serwerze ?

juz zainstowalem, czemu te komendy dla graczy ktore mialy byc nie dzialają nawet /help 

dodałbys other drops ?

Opublikowano

Jak to zainstalować np na fiberhost.pl na swoim serwerze ?

juz zainstowalem, czemu te komendy dla graczy ktore mialy byc nie dzialają nawet /help 

dodałbys other drops ?

Wgraj sam folder plugins i wybierz silnik spigot 1.7.10. OtherDrops nie dodam.

Opublikowano

Nie działają mi permissie najpierw było coś przed nickiem fuction czy coś  wiec coś zmieniłęm w pliku confing essential i teraz mam te niby rangi ale kolory działają jak daje np /afk i w tedy pisze na kolorowo "właściciel krox itp" a  poza tym to pisze na szaro nick i range

Opublikowano

Możesz to dać na jakiegoś mediafire bo ten twój dl jest tylko w Polsce a ja mieszkam za granica i mnie blokuje ...

Opublikowano

Trochę trzeba się namęczyć o te pliki, ale warto.. tu wejdź na profil mpc, tu na fapage , tu na pobieralnia, potem przenosi Cie na stronę, klikasz download, przenosi na kolejną znowu naciskasz download, potem kolejna strona, a na kolejnej wciskasz "Wolne pobieranie", gdzie pisze odczekaj 60 sekund.. :D Pier*olca idzie dostać ;x

x

Opublikowano

Nie działają mi permissie najpierw było coś przed nickiem fuction czy coś  wiec coś zmieniłęm w pliku confing essential i teraz mam te niby rangi ale kolory działają jak daje np /afk i w tedy pisze na kolorowo "właściciel krox itp" a  poza tym to pisze na szaro nick i range

Poszukaj ustawien w permissionex.

Trochę trzeba się namęczyć o te pliki, ale warto.. tu wejdź na profil mpc, tu na fapage , tu na pobieralnia, potem przenosi Cie na stronę, klikasz download, przenosi na kolejną znowu naciskasz download, potem kolejna strona, a na kolejnej wciskasz "Wolne pobieranie", gdzie pisze odczekaj 60 sekund.. :D Pier*olca idzie dostać ;x

Skoro mowisz, ze warto to podejmuje wyzwanie ;d

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Polecam, ale znalazłem błąd. Prefixy na serwerze wyglądają tak: &f[&9factions_name&f] &7MrDaniello&f: t

Komunikat testowy po wejściu na serwer.

Wiem o tym, zostanie to poprawione przy najbliższej aktualizacji. :)

Opublikowano

plugin na gildie usuwa rangi ale jak wgrałem inny plugin czyli funny guilds to mi na stronie nie pokazuje statystyk tylko liczbe graczy a top 10 nie ma

Odpowiedź napisałem wyżej, nie ma po prostu dodanego prefiksu, poprawię to. Inne pluginy nie są kompatybilne ze stroną.  ;)

Opublikowano

Witam mam problem otóż gdy odpalam run 32 bity to wyskakuje w konsoli że nie może odnaleźć ścieżki co robić?

Może masz 64 bitowy system?

Opublikowano

x

nie bedzie frajer na reflinkach zarabial

//Tiesto

autor nie udostepnia plikow ?

Pliki są od niedawna DARMOWE, a download można znaleźć na moim facebook'u ( BR3ND ) (link na profilu w zakładce strona www)!    :)

powiedzcie wkoncu ze musicie dac brondowi zarobic z reflinkow 
a nie warnujecie idioci 
Opublikowano

Nic nie zmieniałem próbowałem odpalić tak jak jest jedyne co zmieniałem do ip na hamachi

To musisz mieć javę w innym folderze niż domyślnie. Zmień ścieżkę w tym pliku startowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...