Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobranie pliku możliwe jest tylko i wyłącznie przez facebook'a, na którym znajduje się link polecający (reflink). MPCforum.pl nie toleruje takich metod ściągania plików. Proszę o dodanie linku docelowego - od razu do plików wraz z odpowiednim skanem - czas 24h.

Jeśli Administracja zauważy, że reflink został dodany po raz kolejny - temat wyląduje w koszu, a Twoje konto odpowiednio nagrodzone.

Decyzja uzgodniona z wyższą Administracją.

@1373230489-U611928.pngBR3ND

ahahahahahahahahhahaha

ale k***a spostrzegawczy jestes

ten dl jest juz od kilku miesiecy ...

wiadomo ze brond nie dostanie bana to  poco piszecie takie bzdury 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobranie pliku możliwe jest tylko i wyłącznie przez facebook'a, na którym znajduje się link polecający (reflink). MPCforum.pl nie toleruje takich metod ściągania plików. Proszę o dodanie linku docelowego - od razu do plików wraz z odpowiednim skanem - czas 24h.

Jeśli Administracja zauważy, że reflink został dodany po raz kolejny - temat wyląduje w koszu, a Twoje konto odpowiednio nagrodzone.

Decyzja uzgodniona z wyższą Administracją.

@1373230489-U611928.pngBR3ND

Usunąłem informację, gdzie można pobrać pliki. Nie udostępniam download'u. Temat służy informacyjnie, jest to opisywana przeze mnie praca oraz jej postępy, dlatego też jest prefiks w temacie - [Projekt]. Nigdzie nie ma zmianki o downloadzie.

PS: Udostępniam pliki warte 200zł za darmo, temat jest drugi na liście najpopularniejszych na całym forum i nie potraficie tego uszanować? Jeżeli dalej nie będzie pasowało to wrzucę je na inne fora wraz z download'em gdzie przyjmą mnie z otwartymi rękoma i podziękowaniami. Tutaj jak widać potraficie tylko się czepiać działając na swoją i użytkowników niekorzyść.

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Usunąłem informację, gdzie można pobrać pliki. Nie udostępniam download'u. Temat służy informacyjnie, jest to opisywana przeze mnie praca oraz jej postępy, dlatego też jest prefiks w temacie - [Projekt]. Nigdzie nie ma zmianki o downloadzie.

PS: Udostępniam pliki warte 200zł za darmo, temat jest drugi na liście najpopularniejszych na całym forum i nie potraficie tego uszanować? Jeżeli dalej nie będzie pasowało to wrzucę je na inne fora wraz z download'em gdzie przyjmą mnie z otwartymi rękoma i podziękowaniami. Tutaj jak widać potraficie tylko się czepiać działając na swoją i użytkowników niekorzyść.

Pozdrawiam. ;)

nikt plakac nie bedzie

za takimi chujowymi plikami

bo sam nim jest

Opublikowano

nikt plakac nie bedzie

za takimi chujowymi plikami

Akurat minimum 1000 osób będzie. Więc skończ swoje pierdolenie i wyjdź z tematu, bo nic wartościowego tutaj nie wnosisz. 

Opublikowano

Ehh nie nawiedzę jak nawet takie pliki w wersji testowej są za darmo.

To tak jakby dać zarobić nieudacznikowi. 

Opublikowano

Paczka warta 200 zł? Przecież pluginy są za darmo, a zrobienie takiej paczki to nic wielkiego.

Sama grafika na www kosztowała 150zł.
Opublikowano

Sama grafika na www kosztowała 150zł.

150 za sama grafike ahahahhah

no tak na idiotach trzeba zarabiac 

bo sam nim jest

Opublikowano

Pliki i może dobre, ale czy warte 200 PLN?

Kiedyś dostałem propozycję kupna serwera z plikami skonfigurowanymi w podobnym stopniu, z stroną (lepszą) oraz forum. Dziennie grało 20-30 osób. Oferta to 150 zł.

Nie wiem kogo chcesz naciągnąć a jeśli nikogo to ostro przepłaciłeś. Za 80 zł znam ko zrobi całą stronę wraz z blogiem lub forum oraz oryginalną grafiką.

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Jak chce pobrac i wchodze na strone to pisze Nie znaleziono pliku. Został skasowany lub w ogóle nie istniał.
Porada: Sprawdź linki, jak i literówki.

Pomużcie Poleci wam like

Z góry dzięki.

Opublikowano

Mam problem gdy daje range wyskakuje takie coś a wcześniej było dobrze.

[10:52:01 INFO]: Neverxfull issued server command: /setrank Neverxfull Gracz

[10:52:01 ERROR]: null
org.bukkit.command.CommandException: Unhandled exception executing command 'setrank' in plugin AZRank v1.3.b4
    at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:46) ~[spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:180) ~[spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R2.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:719) ~[spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.PlayerConnection.handleCommand(PlayerConnection.java:984) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:829) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.PacketPlayInChat.a(PacketPlayInChat.java:28) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.PacketPlayInChat.handle(PacketPlayInChat.java:65) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.NetworkManager.a(NetworkManager.java:148) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.ServerConnection.c(ServerConnection.java:77) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:705) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:273) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:568) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:474) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
    at net.minecraft.server.v1_7_R2.ThreadServerApplication.run(SourceFile:618) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]
Caused by: ru.tehkode.permissions.exceptions.PermissionsNotAvailable: Permissions manager is not accessable. Is the PermissionsEx plugin enabled?
    at ru.tehkode.permissions.bukkit.PermissionsEx.getPermissionManager(PermissionsEx.java:152) ~[?:?]
    at net.milkbowl.vault.permission.plugins.Permission_PermissionsEx.getPlayerGroups(Permission_PermissionsEx.java:191) ~[?:?]
    at pl.azpal.azrank.permissions.AZVaultAdapter.setPlayersGroups(AZVaultAdapter.java:53) ~[?:?]
    at pl.azpal.azrank.AZRank.SetRank(AZRank.java:568) ~[?:?]
    at pl.azpal.azrank.AZRank.onCommand(AZRank.java:246) ~[?:?]
    at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44) ~[spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

... 13 more

Opublikowano

Mam problem gdy daje range wyskakuje takie coś a wcześniej było dobrze.

[10:52:01 INFO]: Neverxfull issued server command: /setrank Neverxfull Gracz

[10:52:01 ERROR]: null

org.bukkit.command.CommandException: Unhandled exception executing command 'setrank' in plugin AZRank v1.3.b4

at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:46) ~[spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:180) ~[spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R2.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:719) ~[spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.PlayerConnection.handleCommand(PlayerConnection.java:984) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:829) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.PacketPlayInChat.a(PacketPlayInChat.java:28) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.PacketPlayInChat.handle(PacketPlayInChat.java:65) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.NetworkManager.a(NetworkManager.java:148) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.ServerConnection.c(ServerConnection.java:77) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:705) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:273) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:568) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:474) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

at net.minecraft.server.v1_7_R2.ThreadServerApplication.run(SourceFile:618) [spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

Caused by: ru.tehkode.permissions.exceptions.PermissionsNotAvailable: Permissions manager is not accessable. Is the PermissionsEx plugin enabled?

at ru.tehkode.permissions.bukkit.PermissionsEx.getPermissionManager(PermissionsEx.java:152) ~[?:?]

at net.milkbowl.vault.permission.plugins.Permission_PermissionsEx.getPlayerGroups(Permission_PermissionsEx.java:191) ~[?:?]

at pl.azpal.azrank.permissions.AZVaultAdapter.setPlayersGroups(AZVaultAdapter.java:53) ~[?:?]

at pl.azpal.azrank.AZRank.SetRank(AZRank.java:568) ~[?:?]

at pl.azpal.azrank.AZRank.onCommand(AZRank.java:246) ~[?:?]

at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44) ~[spigot_1.7.9.jar:git-Spigot-1387]

... 13 more

Zmieniałeś coś w plikach? Aktualizowałeś silnik?

Opublikowano

Rangi nie działają tzn niema przed nickiem przedrostku np: Gracz Pomoże ktos?

Trzeba sobie to zmienić w PEX
Opublikowano

Dzięki br3nd,pomogłeś mi

ogarnełem już te rangi, może wie ktoś jak zmienic napis teleportacja losowa OFF w tym itemie co wyswietla menu, bo chciałem zmienic na teleportacja losowa ON

Możesz mi napisać jak nazywa się ten plugin na menu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...