Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

wpisujesz

//wand

Potem zaznaczasz teren na którym chcesz dać działkę, potem wpisujesz

//expand 30 30 up

Następnie wpisujesz:

/region define (nazwa_działki jaką chcesz mieć) (gracze którzy maja mieć do niej dostęp)

Kolejnym krokiem jest danie setparentu na teren. (Musisz mieć cuba na miasto założony) Komenda:

/region setparent (nazwa wcześniej wpisanej działki) (nazwa cuba na miasto [np. po prostu miasto])

Gotowe.

svh03y.jpg

Opublikowano

Mam Mału Problem Z Pluginem Permisions Nie Dzialaja Mi Rangi O Co W Tym Chodzi Czy ktos Mi Pomoze?

Pobrałeś sobie upload v1,1

Opublikowano

Witam mam te pliki mi dziala server smiga, a kolega pisze ' can't reach server ' o co chodzi? !

Odbieram internet przez wifi z sąsiedniego pokoju , mam win7 zapora wylaczona pomoze ktos ?!

Opublikowano

{Pytanie} Gdzie kurde się zmienia kolory RANK !!! W permission zmieniaja sie kolory pod TABEM :)

Opublikowano

Ge-nial-ne!

PS !!!!!

Jak ktoś ma problem z ustawieniem w permissions komuś na przykład VIP'a:

1. Wchodzimy w plik serwera o nazwie "ops.txt" (plik ten znajduje się tam gdzie bukkit) i wpisujemy swój nick, a następnie zapisujemy zmiany.

2. RESTARTUJEMY serwer.

3. Wbijamy na serwer (na tym nicku jaki podaliście w ops.txt !!!)

4. Na chacie piszemy kolejno (i tutaj ważna kolejność)

/pex user <nick> group add Vip

a następnie

/pex user <nick> group set Vip

Zwróćcie uwagę! Najpierw "add" a później "set"

Ten sposób (przynajmniej u mnie, na tych plikach) zawsze działa.

Opublikowano

{Pytanie} Gdzie kurde się zmienia kolory RANK !!! W permission zmieniaja sie kolory pod TABEM :)

W pliki variables.yml, folder iChat.

Opublikowano

chciałem pobrać wersje 5.0 na 1.2.5 ale nie ma nie wie ktoś dzie moge pobrać ?

Starsze wersje bodajże od 1.2.4 / 1.2.5 mam zapisane na wirtualnym dysku, więc można do mnie napisać na PW / GG i udostępnię link do danej wersji. Jednak nie polecam tych starszych, aktualne są 5-krotnie lepsze.

Opublikowano

Witam.Mam pytanie.Czy byś mógł zrobić Pliki serwerowe SV+RPG ?. Chodzi mi żeby były pluginy między innymi : mcMMO,Factions,mcJobs.

4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...