Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]AvistaMT2

matuszny1987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli teraz Matuszny i Piotrek będą płacić z własnej kieszeni? Czyli że serwer by dalej działał gdyby sponsorowi się nie odwidziało?

dokładnie

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zamierzam dać Wam kolejnej szansy, po tym co sie działo na serwie. W dodatku moja bardzo dobra postać poszła na straty. Dziękuje, ale nie.

Ja grać nie będę, ale serwer polecam, bo przyjemnie się gra.

Opublikowano

oficjalna strona serwera

http://avistamt2.com.pl/

Postanowilismy że medale konne do 11 poziomu konia bedzie mozna czytac co 2 godziny a wyzej co 4

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

mam pytajnia do Matusza:

1.bedzie prywatne dt?

2. kamola bedą dropily z bossow?

3.są dostępny pierscionki zaręczynowe czy beda w is?

Opublikowano

mam pytajnia do Matusza:

1.bedzie prywatne dt?

2. kamola bedą dropily z bossow?

3.są dostępny pierscionki zaręczynowe czy beda w is?

1. jak tylko bedzie taka potrzeba

2. taa

3. sa dostepne u handlarki bodajze

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się obiecująco no ale nie ocenie serwa po prezentacji na forum.

No ale prezentacja nie najgorsza daje 8/10

Czekam z niecierpliwością na Serwer

Pozdrawiam GurioN

09919231905730559175.png
Opublikowano

Nie wejde, powod ?

Serwerowi dawalem chyba z 3 szanse az wypali, niestety stracilem zaufanie do teamu,

pozdrawiam

Innej administracji ,gdy matusz był 0 zbugowanych map ,a teraz jest on i Piotrek więc polecam ;-)

Opublikowano

Matusz Polecam dodac misje '' Ozdobny Diament '' Tak sie zwie na innych serverach. Polega na przejsciu sie do handlarki i zaplaceniu jej 2kk po czym wracamy i dostajemy 3 perly ; ) ( tutaj moze byc np iddziesz do groty i go dropisz Odnosisz i dostajesz kazdy rodzaj perel ; ) )

Opublikowano

Matusz Polecam dodac misje '' Ozdobny Diament '' Tak sie zwie na innych serverach. Polega na przejsciu sie do handlarki i zaplaceniu jej 2kk po czym wracamy i dostajemy 3 perly ; ) ( tutaj moze byc np iddziesz do groty i go dropisz Odnosisz i dostajesz kazdy rodzaj perel ; ) )

Za łatwo by było nie dodamy jej no ale dzieki za propozycje ;p

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Ale to tak np na 90 lvl zapomniałem dodac + maly drop go w Grocie; )tak z 1% ? Nw czy to duzo bo nie zajmuje sie takimi rzeczami ; p . ( Bo perly tylko z bossow ? jak taki mental ma na poczatku dropnac perle ? )

Opublikowano

Tylko zróbcie coś z perłami, bo grało mało osbów ostatnim razem i nie było handlu prawie, a perłę kupić to cud był. Drop był ich słaby, więc łowienie parę godzin, to nie za fajnie. Serwer jest za łatwy, aby jedynym źródłem pereł było łowienie i eventy.

Opublikowano

[p]

- Kiedy zostanie udostępniona rejestracja i ten nowy patcher, czy może cały client? (Bo np. Ja osobiscie niestety nie posiadam Clienta, a pasowałoby go mieć przed startem)

- Jak drop Metali? / Drop z bossów?

- Czy będzie DC?

- Co myślicie wprowadzić? WW, czy jednak komnata smoka jak na PL?

- Czy myślicie nad wprowadzeniem zmiany ilości Metinów na danej mapie? (jak było na serwerze calypso2 np. 10 metinów zazdry w m2, w rl też było dużo i nie było ksucia)

- Myślicie o prezentacji serwera na większą skalę? (Jakieś reklamy wideo na YouTube, zapowiedzi serwera Avista, prezki na forach, ulotki do rozwieszenia, coś w tym rodzaju??)

- Jak będzie z wierzchowcami? Tylko IS i OX? Czy planujecie eventy na większą skalę? (Tombole, coś w ten deseń)

- Stawiacie na oldschool, czy nowoczesność?

- Jak często będą organizowane eventy??

- Czy planujecie napisanie fabuły serwera? Rozwinięta, nie długa, w sam raz ku uciesze dla większości questów i oka prawdziwego gracza.

- Po wprowadzeniu systemu ulepszeń broni, zbroi myślicie iść dalej z nią? Czy zostajecie przy tym samym??

- Odbugowany jest OX (Tak jak w poprzedniej edycji były problemy) ??

- Czy macie zamiar sugerować się inicjatywami społecznymi (Słuchanie ludu , graczy.) czy robicie to, co TYLKO wy macie w planach?

- Czym planujecie jako Administracja nas zaskoczyć? Macie jakieś innowacyjne pomysły co do serwera, czy tajemnica zawodowa??

To tyle . Kilka pytań z Mojej strony. Być może będzie więcej.

Opublikowano

Czy % na ulepszenie będzie tak samo niski jak na Escarii ?

PS. Z tymi questami na każdy lv to przesada , lepiej zrobić po 1 quest na 3/4 lv i to jakiegoś porządnego z fajną nagrodą , a nie że wbijamy lv robimy misje podczas której robienia wbijemy np. z 40 do 50 i mamy kolejne 10 questów do roboty.

Opublikowano

Czy % na ulepszenie będzie tak samo niski jak na Escarii ?

PS. Z tymi questami na każdy lv to przesada , lepiej zrobić po 1 quest na 3/4 lv i to jakiegoś porządnego z fajną nagrodą , a nie że wbijamy lv robimy misje podczas której robienia wbijemy np. z 40 do 50 i mamy kolejne 10 questów do roboty.

Tak, i później na większych lvl'ach będziesz ciągle expić bo brak questow, zróbcie 1 misje na 1 lub 2 lvl żeby nie było nudno. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...