Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]AvistaMT2

matuszny1987

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm mam 2 serwerki upatrzone i teraz czekać który pierwszy będzie Online

@UP

Grasz dalej z Prefiksem?

Opublikowano

Jestem ciekaw ile bd. graczy i czy Matusz się zmienił.

Uwierz mi jestem zwykłym graczem Matusz regularnie zajmuje się serwerem ;->

Opublikowano

Hmm mam 2 serwerki upatrzone i teraz czekać który pierwszy będzie Online

@UP

Grasz dalej z Prefiksem?

Czyli HappySad, tak? To dobry znajomy Matusza^^, zresztą jak ja haha.

A chuj go wie gdzie ten Happy jest:D. Na każdym serwie gram praktycznie z inną ekipa, teraz z Atlantisem itp.

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

ten serwer to nic innego jak kopia innych z tymi miksami i zmiankami ostanio bylo wymysl cos wlasnego...

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

ten serwer to nic innego jak kopia innych z tymi miksami i zmiankami ostanio bylo wymysl cos wlasnego...

To był nasz autorski pomysł który został zajebany przez serwer pompamt2

Czyli HappySad, tak? To dobry znajomy Matusza^^, zresztą jak ja haha.

A chuj go wie gdzie ten Happy jest:D. Na każdym serwie gram praktycznie z inną ekipa, teraz z Atlantisem itp.

HappySad to zaden mój znajomy ..

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

I to ty jesteś właśnie jednym z tych jebanych zer które widzą prezentacje stworzoną przez matusza i mówią: Matusz stawia serwer nie lubię go idę napisze w prezentacji coś chujowego ! I jedyne co ci zostało to kogoś osrać na forum/gg czy jebanej grze i taka jest kurwa cała prawda mówisz Tiveria/Balmora to tam wypierdalaj jebany hejcie !

Pokazałeś klase Panie GA... widzisz własnie napisałem cała prawde kto grał w tym czasie na tamtym serwie to wie ;p w grałem tam od początku ; )

Opublikowano

Pokazałeś klase Panie GA... widzisz własnie napisałem cała prawde kto grał w tym czasie na tamtym serwie to wie ;p w grałem tam od początku ; )

No my już to wiemy za 10 minut dobranocka i do spania

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Tak? Po tym tekscie "w dupie byliscie i gowno widziliscie" stwierdzam, iż masz totalny zanik fi*ta! .

A tak na poważnie, byłeś administratorem serwera powinieneś okazać trochę skruchy i poinformować nas o wyłączeniu serwera a nie wyłączać pod pretekstem "reset".

Wiele graczy już Ci nie zaufa, z powodu twojego wybryku ale po co ja o tym pier*olę ?

Gówno mnie interesuję, z jakiego powodu wyłączyłeś ten kiczowaty serwer. Mnie interesuję to po co mi 3-4 balmora ?

Graczy maksymalnie 100 będziesz miał gimbusie.

Ciao!

@nexoras2

"Nie zgodzę się z tym balmora to serwer 100% pod is ... avista przeciwnie da się grać bez is na aviście ;->

Zaufaj Matuszowi bo wie co robi i stara się jak może ;>"

Słuchaj, na balmorze mimo wszystko że ten serwer jest pod is, zobacz ile ludzi tam gra a uświadomisz sobie, że ludziom takie coś pasuję.

Po drugie powstało już parę serwerów takich jak balmora lecz nie pod is.. i co ? i mają o wiele wiele mniej graczy, są hejtowane więc daruj sobie!.

44501525063774020816.png

Opublikowano

Dobra Matusz kolego , zapodaj mi swoje GG albo TS gdzie jesteście . Napisz mi na PW . Myślę że pamiętasz mnie po nicku .

Oczywiście zagram jakby nie inaczej , razem z wami w to się wplątałem. Byłem od początku mam nadzieję że teraz będzie podobnie .

Jeb... Gnypka 101% .

Opublikowano

Gnypek to dobry typ, nawet jeśli tego nie okazuje, ale pozory mylą i ja to wiem.

Mam takie pytanko, nie rozumiem dlaczego zamknęliście stara Aviste jak po wyłączeniu jej od razu w ten sam dzień zapowiadacie otwarcie następnego serwera... Nie było by prościej pracować dalej nad starą Avistą i żeby serwer dalej się kręcił? To jest bezsensu.

Opublikowano

Gnypek to dobry typ, nawet jeśli tego nie okazuje, ale pozory mylą i ja to wiem.

Mam takie pytanko, nie rozumiem dlaczego zamknęliście stara Aviste jak po wyłączeniu jej od razu w ten sam dzień zapowiadacie otwarcie następnego serwera... Nie było by prościej pracować dalej nad starą Avistą i żeby serwer dalej się kręcił? To jest bezsensu.

"Sponsor" Deco zamknął wszystko i sprzedaje pliki złodziej

Opublikowano

"Sponsor" Deco zamknął wszystko i sprzedaje pliki złodziej

Czyli teraz Matuszny i Piotrek będą płacić z własnej kieszeni? Czyli że serwer by dalej działał gdyby sponsorowi się nie odwidziało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...