Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]AvistaMT2

matuszny1987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server fajny . Tylko niestety powtarza sie sytuacja z Escari matuszowi zupelnie przypadkiem nie dziala PC + Skoro server jest gotowy to po co czekac na matusza?

bo to jest zwykla sciema, ze wszystko jest gotowe

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolem to nie bede tu gral, ale powiem co bylo na escarii, matuszny dal na swoim serwie pdki, truty monuty i inne rzeczy ciekawe za eq na balmorze, ogolem ni emam nic do jego osoby, ale moze byc tutaj tez troszke gra nie fair.

Back to BF3...

Opublikowano

Własnie zastanawiałem się czy jest sens grania na tym serwerze.

Ale widze że Administracja olewa centralnie wszystkich graczy, albo poporstu ciągle pracują, w co wątpię.

Opublikowano

Ja powiem tak jeżeli wiecie ze to jest były admin jakiegoś tam serwera który padł i który był nudny denny i po prostu nic się nie działo to tu nie grajcie,ja osobiście nie zagram bo to jest serwer na którym będzie grał ze 150 osób a na takim serwie nic się nie dzieje zresztą w tym czasie maja wyjść 2 godne serwery na których będzie dość sporo osób bo było bardzo duże zainteresowanie ale -przede wszystkim chciał bym polecić serwer vaneris.pl więcej informacji na TS3 178.217.185.111

Opublikowano

Jedno wielkie dno >.< Start pewnie przeloza na piatek myslac ze dojdzie im graczy, a i tak w piatek chujnia wystartuje.

Opublikowano

Rowniez serwera nie polecam, nawet jakby dzisiaj wystartowal to z pewnoscia dawalibyscie tak czesto info jak teraz.

Opublikowano

Skype juz to 5 raz piszesz.

Ale prawdę pisze na temat tego co tu się dzieje !

Tez nie polecam !!

.

gcyg2.png.

Opublikowano

Mowilem? team banda idiotow mysleli ze jak zwala na sponsora wszystko to bedzie dobrze:)

Opublikowano

Wiec tak jak mowilem, matusz, reklamuje inny serwer, tj pandoramt2, zmieniajac posty uzytkownika, a mowi, ze komputer mu pada, nie grajcie na tym szmelcu i na zadnym innym serwerze Matusznego, bo bedziecie rozczarowani - na prawde.

Opublikowano

za chuja nie zagram tu tylko wyluda pieniedzy i tyle.. serwer postoi miesiac i wylacza

Opublikowano

Nigdy sensual potrafi tylko grozic i podskakiwac a ten serwer to nie wypal. Dosc zarobil na satab gdy ja ja oplacalem a zarobilem 100zl a on 900.

Opublikowano

Widze że matuszny olał serwer.

Serwer miał dawno wystartować , a poślizg max 2 tyg. u was to już prawie 4. Cls.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...