Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]AvistaMT2

matuszny1987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to daj dowody hejcie bo narazie same farmazony piszesz.

byłem, grałem, widziałem jak niektórzy z tego tematu no cóż jesli matusz mysli ze mu się drugi raz uda niech i stawia 40 serwerow jego sprawa(byle mu wyszło) i nie robił takich błedów jak z escaria

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypierdalaj hejterze.. Nikt Cię tutaj nie chcę. Po co to piszesz?? Polubią Cię 2-3 os. Max i co?? Masz pełno w gaciach????

Typowy polaczek : Wejdzie, skomentuje i wypad..

Znasz ty wgl Matusza?? Oceniasz , po jego byłych serwerach, które serio były nie wypałem może...

Ale akurat na Aviście JAKO KURWA JEDYNY coś robił...

Jeżeli teraz napiszesz, to samo, że ten serwer jak escaria, czy cokolwiek tak.. To lepiej idź się kurwa do psychologa przejdź, bo komputer Ci na łeb odpierdala .. promieniowanie... ;x

Pisalem zebyscie sie uspokoili bo zaraz modek wbije i temat zamknie i chuja info bedziecie mieli

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Nie polecam. Syf, syf i jeszcze raz syf. Administracja ogólnie ma w dupie serwer, tylko czekają na następną kasę z IS'a. Dam sobie głowę uciąć że po dwóch, góra trzech tygodniach padnie, tak jak stara Avista.

Opublikowano

Nie polecam. Syf, syf i jeszcze raz syf. Administracja ogólnie ma w dupie serwer, tylko czekają na następną kasę z IS'a. Dam sobie głowę uciąć że po dwóch, góra trzech tygodniach padnie, tak jak stara Avista.

- Mamo?

- Co?

- Idę po maczete??

- Po co??

- By upierdolić łeb Akuce, że nie udało mu się shejcić

- Okey. Dopierol mu też ode Mnie.

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

lol dostales bana za eq od castiela w poprzedniej edycji i placzesz?

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Nawet w zapowiedzi sa klamstwa, bronie 75 ponoc tylko z ripa i smierci nawet tego edytowac nie potrafisz gdyz dropia w av1 av2 takze.

Server padnie jak poprzedni i bedzie tez taka powalajaca ilosc graczy jak tam ;d

Opublikowano

Nawet w zapowiedzi sa klamstwa, bronie 75 ponoc tylko z ripa i smierci nawet tego edytowac nie potrafisz gdyz dropia w av1 av2 takze.

Server padnie jak poprzedni i bedzie tez taka powalajaca ilosc graczy jak tam ;d

nie nie dropią

Zauwazylem ze wypowiadają się i nie polecaja osoby ktore dostały albo kurwa bana na aviscie albo maja cos do escarii albo jakies prywatne porachunki do mnie

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Spierdalaj Castiel . Mi nie zamydlisz oczu.. Grafika?? Komputery?? Fotografia?? Ulubione zajęcia Castiela.. :>

I tak Ci się nie uda 2 raz dostać Gm'a więc wyjdź.. ^^ ;** Pozdrów sam wiesz kogo, i powiedz, że go od inwalidów obrażam dupołazie.

Masz złe informacje bo to nie castiel

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

sprzedalem to co sobie zrobilem lol i masz jakis problem do tego?

To jedyne to co mogłeś sprzedać z tego co sam zrobiłeś lub zdobyłeś to poty.

Opublikowano

Spierdalaj Castiel . Mi nie zamydlisz oczu.. Grafika?? Komputery?? Fotografia?? Ulubione zajęcia Castiela.. :>

I tak Ci się nie uda 2 raz dostać Gm'a więc wyjdź..

^^ ;** Pozdrów sam wiesz kogo, i powiedz, że go od inwalidów obrażam dupołazie.

Ja nic w tym temacie nie pisałem, wiec ogarnij się Gnypek.

Opublikowano

Podaj gg , mam kilka pytań ;>

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

A mnie to lata kto robił serwer czy Bambus Czy Matusz czy jakiś inny

Liczy sie opinia,końcowy wyrób .

Matusz opinie ma jaką ma.

Na "końcowy wyrób"poczekam.

Ale teraz zabawie sie w jasnowidza .

Matusz gdyby dbał o opinie to by czegoś takiego nie było=)

Ja przynajmniej nie rozdawałem eq=))

A skąd ty możesz wiedzieć czy serwera nie miałem hmm??

Wiec zanim coś napiszesz naprawdę zastanów się dwa razy;-)

Ps: troszke kultury bo dla mnie jesteś nie wychowanym gówniarzem.

@top

Zobaczymy co wyjdzie=)

Jak po 2 tyg nie padnie to zagram.

@

I też Matusz dobrze ci życzę jednak znasz dzisiejsze realia(Ddosy,200serwerów+ =mało ludzi)

Sam dobrze wiesz co sie dzieje ze sceną serwerów metin2=)

Z ddosami zawsze są problemy ale nie masz się co martwic ;p

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Błagam dajcie spokoj takie sprawy to na PW bo nam temata zamkną..

Oczywiście, tylko że nie będę tolerować tego że osoba która nawet mnie nie zna, będzie po mnie jechała. Każdy ma prawo do wypowiedzenia się w tym temacie i napisania swojej opinii o serwerze. Bedzie ona zła czy dobra, trzeba ją zaakceptować. Oczywiście, narazie napisałem o serwerze to co widziałem i to co myślę.

Chciał bym jeszcze dodać że, Gnypek, jeśli cie uraziłem w jednym z moich postów, wskaż mi go i cie przeproszę. Bo ja w odróżnieniu od ciebie umiem przeprosić, i także przyznać ze jedno lub dwa słowa za dużo powiedziałem.

Opublikowano

Matusz masz zamiar znowu popsuć ludziom humory, czy wyrosłeś już z tego?

Pisz od razu jak serwer ma pać po tygodniu.

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

jlfk.jpg

Dobra serwer dziala teraz ogarnac mapy i czekac jutro na piotrka az podesle mi calą baze i jazda ;d

A bierzesz jakaś możliwość blokady BS?

Bo na escari całe eq wybonowałem 3x/4x 15% +hp:d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ujmę to tak. Jak dotąd każdy twój serwer z jakim miałem styczność miał problemy i nie wątpię że z tym będzie tak samo.

Jeżeli ten wystartuje i podziała przynajmniej tydzień to pewnie wejdę bo i tak nie ma nic na czym warto zagrać.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...