Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]AvistaMT2

matuszny1987

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam to w dupie, zaprzepasciliscie juz moje resztki zaufania do was, teraz w chuju was mam, ciao.

Opublikowano

Pernus bo isamu ma technika ze staregooo serwera na tych plikach, i isamus sobie wzial je pozmieniali nazwe bosow i sie jara. ;d

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Pisalem zekurwa pc nie am czyli wiem tyle co wy .. I nie srajcie dupuy ze adm olewa skoro pc nie mam...lol

Czyli start przełożony ?

Jeśli tak to podaj mniej więcej jaki dzień ;/

Opublikowano

Pisalem zekurwa pc nie am czyli wiem tyle co wy .. I nie srajcie dupuy ze adm olewa skoro pc nie mam...lol

ten drugi h@, szanownie moglby ruszyc dupe i cos napisac..

Opublikowano

Wiecie ile takich serwerów było? Cała masa

Świetna zapowiedź, wszystko dopracowane, aż nadchodzi dzień startu i.... zaczynają się piękne wymówki, a to coś z hostingiem, dedykiem, awaria sprzętowa, ile serwerów, tyle wymówek:)

Opublikowano

Proponuję administracji, żeby zwiększyła maksymalny lvl, żeby szamani i sura mogliby wbić 6 skill na M+.

Opublikowano

Może Administracja ma bardzo dużo pracy, zastanówcie sie i dajcie im tyle czasu ile bedzie trzeba.

Jak już będą mieli wystartowac to was o tym poinformuja, a nie ciągle czekacie jak te "sępy" na mięso i piszecie ciągle o tym samym.

Opublikowano

Up sepy nie czekaja na mieso, tylko na padline, jak nie wiesz co piszesz, to nie pisz.

Ale przeganiają zwierzęta żeby jak najszybciej dostać sie do "mięsa" mózgowcu.

Żebym ja zaraz nie czepiał się waszych "szczegółów" w postach, bo napewno bym napisal posta na dwie strony.

Opublikowano

Nigdzie nie znalazłem jakiejś starej daty startu. Skoro nie możesz dokładnie podać, to może przynajmniej powiesz, czy wystartuje w maju, czy nie ?

47891549798976096966.png

Opublikowano

Tryton nie jest najodpowiednienszym elementem gry dla mentala... Mental niech ma swoje itemki, ktorymi nawet na plu nas nie obdarzyli ...

Opublikowano

Tryton nie jest najodpowiednienszym elementem gry dla mentala... Mental niech ma swoje itemki, ktorymi nawet na plu nas nie obdarzyli ...

Administracja PL-a wie co robi w 100% zgadzam sie z decyzja ominięcia 2ręki po prostu dmg będzie za duże. .

Widzisz jest najodpowiedniejszym powiedz mi Mental vs BM/SZAMAN/Bodziak bijesz 2ręka ? wątpie ; ) Only Miecz każdy porządny gracz napisze CI to samo..

Opublikowano

Administracja PL-a wie co robi w 100% zgadzam sie z decyzja ominięcia 2ręki po prostu dmg będzie za duże. .

Widzisz jest najodpowiedniejszym powiedz mi Mental vs BM/SZAMAN/Bodziak bijesz 2ręka ? wątpie ; ) Only Miecz każdy porządny gracz napisze CI to samo..

Ty sie zgadzasz, ja wrecz przeciwnie, odkad pamietam intrygowala mnie sytuacja dwureki na pl'u.

A powiem ci, ze bije, bo jak raz przypierdole z duchowego to lataja po calej mapie, aby im sie hp zregenerowalo, to tylko z uderzenia miecza i koniec. Chyba, ze ma 100% abs'ow, to wtedy moze zmienie bron na miecz, ale to tylko na serwerach typu pvp.

Opublikowano

Kiedy starcujecie mateusz?

Morda świnie, bo zamkną temat.

Czyli serwera nie wiesz kiedy wypuscicie?

Nigdzie nie znalazłem jakiejś starej daty startu. Skoro nie możesz dokładnie podać, to może przynajmniej powiesz, czy wystartuje w maju, czy nie ?

W maju przynajmniej ja wiem ,ale Matusz nie może tego określić dokładny dzień i godzinę bo ma problem z kompem ;>

Opublikowano

Server fajny . Tylko niestety powtarza sie sytuacja z Escari matuszowi zupelnie przypadkiem nie dziala PC + Skoro server jest gotowy to po co czekac na matusza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...