Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są wprowadzone zombie? Jak nie to czy wiadomo coś a tym, że mają takie plany? I czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy opłaca się tu grać czy lepiej na globalu WR?

2nsj.jpg

Opublikowano

ZombieMode ma zostać wprowadzony, właśnie przepisują na nowo kod serwera. Gdzie opłaca się grać? Myślę, że WrPsP, dlaczego? Brak cheaterów, utalentowana administracja, mnóstwa ilość eventów, więcej broni, mniejsze lagi i wiele więcej.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nie wiadomo, napisz na PW do: xCodeHookeRx

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

hmm mam pytanie , wrpsp nie działa mi pisze ze ma wirusa i usuwa mi natywirus czałego wrpsp czy mozna cos zrobic zeby działał ?

Opublikowano
188.165.123.213:6360

Proszę.

Cały czas ktoś na nim siedzi.

Dział WRPSP.

Na dole, w razie problemów, rang pisać mi na TS [Krystian]

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Up@

Fejspalm >.<

Up@ LOL

Link do clienta :

http://depositfiles.com/files/8xvwgy35l

Uptader :

http://speedy.sh/hANJ6/Uptader-WR.rar

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/fd0372d4dc1398b48810e9cded7a55f79138baf1

Kilka postów wyżej ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

chyba musisz wylaczyc antywira albo dodac do wyjatkow tez takie cos mialem, ale nie wiem czy dokladnie to samo.

Opublikowano

czesc, chciał bym pograc w SPS tylko zadna instalka nie idzie ani nic mogl by mi ktos wystawic gotową instalke i reszte jak to tam trzeba (nie chcem strony z ktorej mozna wszystko pobrac tylko tak na gotowo :D ) i szybko co i jak zeby grac :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

O matko wielki problem pobrac tego clienta ? Co chcesz na gotowo, spatchowane mamy ci wyslac ? :)

Opublikowano

Siema mam problem a Mianowicie o to chodzi, że włączyłem hacki do zwykłego warrocka, i nie działały mi i wyskoczylo mi cos o net framework, więc to olałem , ale gdy chciałem noramlnie włączyć wrpsp bez żadnych hackow , wyskoczyl mi błąd ` Proably variant of D3D/openGL hook dected` Bardzo prosze o pomoc! , bo chce sb pograc w wrpsp!`

Za pomoc dam limit łapek : D

Opublikowano

Musisz wejsc w ustawienia antwirusa i tam powinno byc wyjatki, jezeli masz avg to pisz pw wytlumacze Ci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...