Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DannlyCraft [Tekkit] [24/7] [1.1] [24/7] [No-Premium]

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niema poco grac bo ciagle zmieniaja mapy z byle powodu! Mialem chate , pro itemy a dzisiaj wbijam i nowa mapa! Poprzednia byla 2 dni i znowu nowa :].A moderatorzy odpisuja dopiero jak sie spamuje :].Moja ocena serwa 2/10 a daje 2 zamiast 1 bo to tekkit.

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozdrawiam tych Adminów kompletnych nieogarów co 2 dzien nowa mapa zmarnowałem 2 dni swojego życia na to żeby osiągnąć RM oraz DM ii co i gó**** bo nasz "kochany"

admin Rasen97 napisał nowa mapa poniewaz "hejtery griefowaly RM" i... tyle koniec itemów kompletnie nie polecam nie ma sensu tam grac ponieważ to marnowanie czasu.

jedyny ogar ze strony adminow i modow jaki mnie spotkał to był mod CrosRoad o nim nie moge nic zlego powiedziec !!

Dzieki mam nadzieje że przyjmiecie to jako przestrogę i nie wbijecie się na ten niegodny uwagi serwer.!!!!!!!

Popieram nie wbijac bo marnujecie czas! Tez uwazam ze jedyny spoko koles to Cros

Opublikowano

Autor prosi o zamknięcie, closed.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...