Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DannlyCraft [Tekkit] [24/7] [1.1] [24/7] [No-Premium]

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ma WL ponieważ przez pewien chunk który crashował serwer musimy zrobić nową mape... wsyzstkie itemy zostaną zwrócone

Proszę o zdjęcie kilku %

Fajne

Opublikowano

dodajcie mnie na white liste: CrosRoad95 dlugo gram znam komendy a ogolnie server jest super

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

Dziś już na pewno nie. Mamy nadzieję że jutro

W razie jakiś pytan proszę pisać na moje gg: 33714522

Opublikowano

Jak coś to mogę pomóc , grałem 3 dni na serwerze i zauważyłem parę naprawdę poważnych buggów i błędów których gracze mogą użyć.

Napisze do admina serwera ~17 błędy które zauważyłem i myślę, iż je rozwiążecie.

-GodFather

Untitled.png

Opublikowano

a co z działkami będzie można sobie wybrać gdzieś działkę jaką się miało czy nie ??? i czy dostane moja kopiowarke spowrotem i energy collector z czerwonej i czarnej materii ?

314e97997de7276e16931753a26f125e.jpg
Opublikowano

Niedlugo moja administracja i ja zrobimy tekkita pod 1.2.5, ale poczekajcie do piatku lub soboty, bo teraz jestesmy zajeci budowa mapy.

Bede w piatek

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Czekamy na kejka2000. gdy on wejdzie uruchomimy serwer. Będzie to można zobaczyć na live, http://pl.twitch.tv/qbarr odbędzie się także event. Najpóźniej o 17:00 serwer zostanie uruchomiony, a tuż przed uruchomieniem rozpocznie się live.

Opublikowano

Ref

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

zapraszac kumpli i znajomych.

KONTAKT:

Opublikowano

zapraszamy, został wgrany BigBrother teraz grief będzie tak strzeżony że aż szok... Więc czytać regulamin!

Proszę o zdjęcie kilku %

Fajne

Opublikowano

Ref

KONTAKT:

Opublikowano

dzisiaj bedzie event o 18:00

KONTAKT:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...