Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DannlyCraft [Tekkit] [24/7] [1.1] [24/7] [No-Premium]

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na event.

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Scyzorek Unban konczy sie o 3 w nocy i kitu nie wciskaj, UP Ajs3r hmm... naprawimy ten bug jutro z rana...

O kurde, naprawde przepraszamy jakis straszny bug na serwie, ale sprobujemy to naprawic juz jutro z rana. PRZEPRASZAMY

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Prawdopodobnie tak, ale narazie kejek2000 musi naprawic pluginy m. in. spolszczyc. Juz nie crashuje, ale jest nowa mapa, moze przywrocimy tamta, zobaczymy co da sie zrobic. Naprawde przepraszamy.

edit: Ktos musial zbugowac prawdopodobnie chunk na spawnie lub cala mape, sprobujemy to naprawic, jeszcze raz przepraszamy za klopoty...

KONTAKT:

Opublikowano

Juz jest nowa mapa, zaraz ktos bedzie z adminow i pomoze przy dzialkach, da cuboidy sprzeda itp.

KONTAKT:

Opublikowano

Cofam to co mowilem, admin zapewne dał komus opa, teraz nie wie.. bawią sie cuboidami, admini wyzywa i banuje za to, ze ktos wpadl do dziury w ktorej przeprowadzano kable..

Opublikowano

zbanowalem bo widzialej jak ktoś je zniszczył... a już osoba która miała opa juz go nie ma , a dałem jej opa by prąd do działek dała

Proszę o zdjęcie kilku %

Fajne

Opublikowano

Serwer na początku zapowiadał się bardzo interesujące, lecz gdy Administracja i ci (popaprani) Moderatorzy zaczęli się bawić bugami zaczęło crashować mapę na początku jedną. Znowu zaczęliśmy się rozbudowywać, jak już mieliśmy dosyć dużo itemów i to dobrych itemów to znowu coś odwalili i crash. Po prostu dzieci które nie ogarniają serwera teraz pewnie też będzie zmiana mapy ponieważ w mieście szczęśliwym trafem zniknął cuboid i za to że Administracja nie chciała oddać itemów i kasy (za te crashe) wywołaliśmy bunt i ludzie zaczęli rozwalać spawn i miasto.

Nie polecam tego serwera ze względu na częste crashe.

Pozdrowienia

Przemo93

Opublikowano

Serwer do dupy. Ci admini zaczęli się bawić serwerem i wszystko zepsuli. Admini w ogóle nie ogarnięci. Nic nie potrafią. Cały czas padają cuby i jest pełno dzieci. Admin przelatywał obok gościa który griefował całe miasto i nawet na niego nie spojrzał. Zero ogaru. Dziwię się, że ten serw jeszcze istnieje!

PzDr.

WariaT :*

skrillex_sygnaturaGXR8.png

Opublikowano

Ja pierdole ! Co to ma być .. Tak jak WariaT napisał .. Admin leci obok jakiegoś griefera a bana dostałem ja .. Nie zależy mi na UB bo i tak serwer chujowy ,ale tak być nie będzie . "Nowi , lepsi admini" Napisał któryś z Administracji .. Chyba "Nowa Generacja dzieci neo" kurwa ..

NIE POLECAM , a raczej przeciwnie !

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

UP@ z tego co widac to ty jestes dzieckiem, bo jakos widzialem dokaldnie jak griefowales spawn i miasto. Administracja jest bardzo dobra, ogarnieci, znaja sie bardzo dobrze na modach i pluginach. Moderatorzy moze nie maja zawiele lat, ale zeby dac cuboida i zbanowac lub kicknac kogos to maja wystraczajaco lat i umijetnosci.

A mapa to jest juz ostatnia, bo wczesniejsza mapa miala bug ender chest, ktory bugowal cala mape. Teraz jest juz ostateczna mapa i administracja. ZAPRASZAMY!!!

KONTAKT:

Opublikowano

@UP pozatym ci co to napisali zostali zbanowani przez chakerstwo i griefowanie.

KONTAKT:

Opublikowano

Zapowiada sie fajnie i klimatycznie...

Sproboje wejść :]

Prezka : 6/10 ://

pzdr.evo.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ref

KONTAKT:

Opublikowano

UP@ z tego co widac to ty jestes dzieckiem, bo jakos widzialem dokaldnie jak griefowales spawn i miasto. Administracja jest bardzo dobra, ogarnieci, znaja sie bardzo dobrze na modach i pluginach. Moderatorzy moze nie maja zawiele lat, ale zeby dac cuboida i zbanowac lub kicknac kogos to maja wystraczajaco lat i umijetnosci.

A mapa to jest juz ostatnia, bo wczesniejsza mapa miala bug ender chest, ktory bugowal cala mape. Teraz jest juz ostateczna mapa i administracja. ZAPRASZAMY!!!

Dobrze znacie się na modach? Nie wiedzieliście dlaczego mining well oraz quarry nie działały. Jakoś ja normalnie u siebie to odpaliłem na serwerze i działało. Także Ender Chest mi działał. Po prostu nie ogarneliście, a wyruszyliście z serwerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...