Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DannlyCraft [Tekkit] [24/7] [1.1] [24/7] [No-Premium]

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze znacie się na modach? Nie wiedzieliście dlaczego mining well oraz quarry nie działały. Jakoś ja normalnie u siebie to odpaliłem na serwerze i działało. Także Ender Chest mi działał. Po prostu nie ogarneliście, a wyruszyliście z serwerem.

Spoko że działają wiesz czemu nei działają???? Bo pluginy które mam wgrane blokują te maszyny.... A czysty tekkit pod serwer to wiadomo że działa bo u Mr.Ce działa... Więc to pluginy które mamy blokują

a ender chest pojawił się już w 2 mapie przez to musieliśmy robić ostatecznie nową mape

Z miłą chęcią ogłaszam, że najpóźniej w piątek pojawi się tekkit pod 1.2.5!!!!!!!!!!!

Proszę o zdjęcie kilku %

Fajne

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko że działają wiesz czemu nei działają???? Bo pluginy które mam wgrane blokują te maszyny.... A czysty tekkit pod serwer to wiadomo że działa bo u Mr.Ce działa... Więc to pluginy które mamy blokują

a ender chest pojawił się już w 2 mapie przez to musieliśmy robić ostatecznie nową mape

Z miłą chęcią ogłaszam, że najpóźniej w piątek pojawi się tekkit pod 1.2.5!!!!!!!!!!!

Nie rozumiem czemu używasz więcej niż 3 znaki interpunkcyjne (! oraz ?). A co do tematu, gdyby Ci zależało to byś sprawdził, który plugin blokuje BuildCraft oraz Forestry.

Opublikowano

Nie istotne, inni gracze nie narzekaja i jakos chwala serwer i prosze nie obrazac nas ani naszego serwera (przenosnie).

Zapraszam wszystkich, serwer bardzo naprawde bardzo szybko sie rozwija. Juz niedlugo bedzie pod 1.2.5. ZAPRASZAM!!!

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Straciłem itemy Admin Rasen kazał aby SS wstawić na Mpc oto Foty itemów.

http://screenshooter.net/1167754/chwveyh

http://screenshooter.net/1167754/cthssoa

http://screenshooter.net/1167754/bwjlsjd

http://screenshooter.net/1167754/cbucogy

Ostatnia fota po zniszczeniu mapki niestety zapadłem się w dół na respawnie sądzę że to też jest wina serwera

Proszę o zwrot itemów ponieważ sporo się dorobiłem.

Serwer całkiem niezły tylko to że u kogoś na działce da się stawiać jest porażką.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tego błędu myśle że w 1.2.5 nie bedzie Prace nad serwem skoncza sie najpozniej w piatek

Przykro mi z nowej mapy ale niestety nowa wersja nowe pluginy wymagają tego... Mapa będzie aż do wersji 1.3

Proszę o zdjęcie kilku %

Fajne

Opublikowano

Robimy ciagle, naprwiamy pluginy, zeby nie blokowaly blokow i niektorych modow, ale najpozniej w piatek skoncza sie prace techniczne.

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

wejść ogółem można już teraz ale będą resety i reloady bo pluginy się robi

jest technic launcher na non premium później dam linka... wybiera się opcję developet pod 1.2.5 i już wbijacie na serwa

Proszę o zdjęcie kilku %

Fajne

Opublikowano

serw off, wyskoczył problem z konsolą serwera

@up jezeli powiesz jakie flagi będe wdzięczny... serwer startuje w piatek

Proszę o zdjęcie kilku %

Fajne

Opublikowano

@up Jak to nie przyjdą jeżeli chodzi o Administracje To zawsze przyjdzie, rozumiem moderatorzy to tak, ale oni nie zawsze pomogą ponieważ nie znają na wszystko odpowiedzi...

Stresownikom nie radze wchodzić lecz na serwie jest dużo ogarniętych ludzi...

Proszę o zdjęcie kilku %

Fajne

Opublikowano

Pod jaką wersje jest ten serwer pobieram ten .minecraft odpalam serwer i mi pisze Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset

Jeśli nie chcesz dostać kyuubi-rasengan To się ode mnie odsuń Fuck yea

----------------------------------------------------------------------------------------------

81294391193601040821.gif

Opublikowano

Wersja 1.2.5 UPDATE...

KONTAKT:

Opublikowano

Pozdrawiam tych Adminów kompletnych nieogarów co 2 dzien nowa mapa zmarnowałem 2 dni swojego życia na to żeby osiągnąć RM oraz DM ii co i gó**** bo nasz "kochany"

admin Rasen97 napisał nowa mapa poniewaz "hejtery griefowaly RM" i... tyle koniec itemów kompletnie nie polecam nie ma sensu tam grac ponieważ to marnowanie czasu.

jedyny ogar ze strony adminow i modow jaki mnie spotkał to był mod CrosRoad o nim nie moge nic zlego powiedziec !!

Dzieki mam nadzieje że przyjmiecie to jako przestrogę i nie wbijecie się na ten niegodny uwagi serwer.!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapraszamy prace zakończone, itemy które mogą griefować zostały zablokowane.Zapraszam

Proszę o zdjęcie kilku %

Fajne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...