Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DannlyCraft [Tekkit] [24/7] [1.1] [24/7] [No-Premium]

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Off. Serwer jest wyłączony ponieważ jeden admin za bardzo użył WE i zlagował serwa a H@ nie ma żeby uruchomił, w najgorszym wypadku Serwer będzie ON dopiero w Piątek po południu. Więcej Info na TS3: 194.50.157.12

Opublikowano

Juz On, ktos musial wywolac wielkiego laga, a mnie nie bylo przez tydzien.

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Przepraszam yza utrudnienia, ktore zaszly w tygodniu (Pon-Pt).

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

@Refresh

KONTAKT:

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny,

Mody są dobrze wgrane i współpracują ze sobą bez żadnego problemu.

Administracja też dziala szybko i jest miła.

Polecam.

Untitled.png

Opublikowano

Zapraszam

KONTAKT:

Opublikowano

Rowniez

KONTAKT:

Opublikowano

Po krotkim graniu stwierdzam ze serwer bardzo fajny. Mila i sprawiedliwa administracja, dobrze zbudowane miasto i bardzo podoba mi sie mozliwosc budowania poza miastem. Polecam, naprawde dobry serwer!

Opublikowano

@Refresh

KONTAKT:

Opublikowano

Nie polecam serwera, a to przez jednego gracza - Chris. Wejdzie Ci na dzialke w najlepszym wyposażeniu, zabije Cie i zabierze wszystkie przedmioty. Po czym zniszczy mieszkanie. Admini nic z tym nie robią, nawet nie odpowiedzieli jak nim o tym powiedziałem. Większość itemów nie działa, nether nie działa. TNT, dynamit itp działa nawet na cuboidzie. Nie polecam wchodzić na niego.

Opublikowano

Ciagle z tym sie uzeramy, zeby to naprawic, a nie odpisywalismy dlatego ze inni ciagle o tym mowili. A pvp on bo to survival.

KONTAKT:

Opublikowano

Nie ma WhiteKList

KONTAKT:

Opublikowano

Info dla serwerowiczow: jutro mnie jednak nie bedzie, sila wyzsza. Potem to nie wiem, we wtorek zebranie wiec moze pozegnam sie z kompem na jakis czas ;/. Zapraszam na serwer wszystkich co jeszcze nie grali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...