Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eivissa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co spamujesz, że zapraszasz do gry? Masz swoje forum i gracze nie chcą wbijać? Ojj, mówiłem że tak będzie.

Ale poczekaj, nie zniszczyłeś mi tych serwerów i nie zgłosiłeś, że nie mamy licencji na pliki? Ojj...

A potem jak chodziło Twoje forum, coś były chyba problemy - ja tego nie zapominam i dla mnie jesteś stracony.

Serwer słaby, mało osób, administracja nie ogarnia, nie widziałem ani jednego GM w grze, x3 NIE.

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbicie od zera lv z tymi nowymi mapami to tak jak powiedziałem tydzień czasu a jeżeli pokasujecie konta, to stracicie obecnych graczy bezpowrotnie (każdy się wk..wi, gramy pomimo małej ilości graczy, wierzymy, że w końcu serwer odżyje i cały ten wysiłek zostanie skasowany?). Mimo tego, że nie ma ich obecnie dużo to mogą przyciągnąć swoich znajomych. Odradzam kasowanie. Każdy nowy gracz w tydzień dogoni topkę i weźmie się za robienie itemów. Wbicie dobrych bonów mając ich tylko cztery jest niesamowicie trudne i to największa chyba zaleta tego serwera. Co do osoby administratora, czas pokaże czy coś się zmieniło.

Wbijajcie ludziska i stawiamy Elcardię na nogi;)

Opublikowano

Wczoraj już kilka osób mnie pytało w grze jakie itemy się z czego robi. Czyli wbijają nowi gracze. Powoli się wszystko rozkręci. Jeżeli piszesz, że rozważacie skasowanie kont to tylko odstraszasz ludzi. Po co mają teraz grać skoro i tak to będzie skasowane? Odradzam ten pomysł i najlepiej jasno się tutaj wypowiedz co macie zamiar zrobić...

Opublikowano

Wczoraj już kilka osób mnie pytało w grze jakie itemy się z czego robi. Czyli wbijają nowi gracze. Powoli się wszystko rozkręci. Jeżeli piszesz, że rozważacie skasowanie kont to tylko odstraszasz ludzi. Po co mają teraz grać skoro i tak to będzie skasowane? Odradzam ten pomysł i najlepiej jasno się tutaj wypowiedz co macie zamiar zrobić...

Napisałem, że ROZWAŻAMY takie coś co nie jest jednoznaczne z usunięciem kont. Póki co odeszliśmy od tego pomysłu, ale pomysł S2 serwera jest nadal aktualny i prawdopodbnie wejdzie w życie krótko przed wakacjami. Póki co czekamy na jakieś propozycje, żeby trochę odświeżyć ten drugi serwer. A serwer rzeczywiście się rozkręca co widać nawet po ilości graczy online co nas bardzo cieszy.

Opublikowano

Server dosc fajny.

Ale czemu na waszej stronie pisze ze jest 35 graczy? Z tego co pisaliscie to wasz rekord graczy wynosi 1000+. (Takie info w e-mailu dostalem)

Gdzie sie podziali Ci gracze? Bez powodu sie nie zwineli.

Wiec ja podziekuje ;p

Ciau :*

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Server dosc fajny.

Ale czemu na waszej stronie pisze ze jest 35 graczy? Z tego co pisaliscie to wasz rekord graczy wynosi 1000+. (Takie info w e-mailu dostalem)

Gdzie sie podziali Ci gracze? Bez powodu sie nie zwineli.

Wiec ja podziekuje ;p

Ciau :*

Pokaż mi tego maila. My nic takiego nie pisaliśmy w mailingu.

Opublikowano

Ha ha ha...

Zalosne...

Skasowałem go bo spam kasuje ale nie wkrecaj bo na 100% nie tylko ja tego maila dostalem.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Nie polecam, malo graczy

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Serwer jedna wielka dupa ;/

I dostałem bana oraz zmieniono mi nick na forum ! pozdro Gore jesteś jednym wielkim *****

@EDIT

To jest ogarnięty administrator forum ?

63814429.png

A i widać mój były nick TechNoRemiX ...

19705256.png

Opublikowano

Serwer już naprawdę ładnie się rozkręca, rekord graczy osiągnął dzisiaj 60 graczy! Także jest coraz lepiej! Zapraszam do gry!

Opublikowano

refresh.

Mam przyjemność poinformować, że powróciłem z urlopu i dopilnuję, żeby wszystkie zgłoszone przez ostatni tydzień błędy zostały naprawione.

Opublikowano

co jest nie mozna konta zalozyc caly czas wyskakuje ze zly kod z obrazka

Może źle wpisujesz kod? Spróbuj użyć innej przeglądarki może.

Opublikowano

mniej zbugowany serwer zrobi każdy kto wgra czyste pliki serwerowe

przy tym szczerupie to czyste sf nadają się bardziej do grania

Opublikowano

refresh. Wakacje się zbliżają co za tymi idzie swieży powiew na Elcardię również. Niedługo kilka nowości i ułatwień na serwerze. Zapraszamy do gry!

Opublikowano

Elcardia...

Najgorsze ścierwo jakie kiedykolwiek było.

Administrator zwykły dzieciak(z zachowania).

Jeżeli mu coś się nie podoba albo ktoś powie coś złego o serwerze to banuje.

Na TS wyzywa.

Byłem u niego kiedyś modem na jego priv-me...

Ale zostałem zbanowany kiedy przeszedłem na inne forum.

Administrator nic nie potrafi oprócz liczenia pieniędzy.

Opublikowano

Przesiadywałem na forum Gore-Tex'a za czasów Vatahara,Bezducha itd.

Wszyscy odeszli z forum przez właśnie tego frajera,nie zagram na serwie tego idioty.

NIE POLECAM!

51598082385122362513.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...