Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eivissa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie mam tego lauchera wpakować do metin2 czy on ma własne pliki, bo waży ponad 310mb

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

"Serwer Off, bo trwają prace nad bugami,błędami,ponieważ serwer stoi 1 dzień i są jakieś problemy."

Wyczytałem gdzieś coś podobnego na ich forum.

Opublikowano

Najlepiej było by chyba zrobić reset postaci, wszystko dopracować poprawić bugi usunąć ten nieszczęsny czarny lód tak żeby wszyscy mieli równe szanse i dodać kilka map do expienia na początek wystarczyły by z dwie np. na 110 i na 140.

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Spokojnie, my też jesteśmy tylko ludźmi. Poprawialiśmy bugi zgłoszone na forum, serwer już jest online od dawna i strona również. Proszę śledzić Facebooka, tam macie informacje na bieżąco.

Opublikowano

Wszystkie konta założone przed godziną 17:00 dzisiaj zostały AKTYWOWANE. Aktywacja za pomocą maila została również zlikwidowana. Przepraszamy za problemy, jednak filtry SPAMU poczt wygrały walkę z nami. Postaramy się to naprawić do startu serwera S2.

Zapraszam do gry, teraz powinno być wszystko w porządku!

Opublikowano

Gdzie wkleić tego cholernego lauchera, bo nie działa!!!!!!

@Up

Już działa, musiałem usunąć loga;/

@Up

Błąd"????????????????"To już trochę za wiele;/

Opublikowano

Serwer wydaje się dość ciekawy , choć niestety chęć do gry zmniejsza ilość graczy która występuje na serwerze.

Moim zdaniem , powinniście zrobić jakąś lepszą prezentacje z wszystkimi nowościami które występują na serwerze , może to zachęci graczy i zmieni się sytuacja na serwerze.

Jeżeli zostanie to zrealizowane , i chociaż troszkę zmieni się sytuacja z ilością graczy na serwerze to zagoszczę wraz z ekipą na serwerze.

Pozdrawiam i Życzę Powodzenia.

Opublikowano

ludzie serwer nie warty uwagi ;/ a naprawdę szkoda bo bylo fajnie do puki nie zrobił "event-u"

Kompletnie nie profesjonalnie !! metiny poszczał pojedynczo i to tylko 80/90 nic na niskie lvl a przecież nowy serwer !!

w rankingu piszą ze sa 90+ a biegaja jakies 120+ i zabijają na tym niby evencie

no i jeszcze taka wada i zaleta mało ludzi max 50 czyli nie utrzyma sie serwer zbyt długo...

The End

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Nigdy Wam nie dogodzimy z eventami, bardzo mi przykro. Działamy z prywatnymi serwerami Metin2 2 lata i nigdy nie było sytuacji, żeby każdy był zadowolony z eventu.

Opublikowano

Polecam serwer.

Szukacie serwera MEDIUM ? to już go znaleźliście.

Administracja ogarnięta, zapina wszystko na ostatni guzik, tylko pobierać i grać.

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Więc tak najpierw odnośnie ludzi, którzy wbijają 130 lvl w kilka dni - nie każdy tak jak Wy siedzi kilkanaście godzin dziennie przed komputerem i gra w Metin2. Przeważająca większość spędza na to maks. kilka godzin dziennie, więc przykro mi, ale nie jesteśmy w stanie Wam zapewnić 30 map z expem do 250 lvl (ale pracujemy nad tym).

Co do TS3 - tak jest dostępny, zapraszam na nasze forum, tam znajdziesz informacje o TS3.

Opublikowano

nie zagram, ponieważ prezentacja odpycha

Dobrze, ale nie musiałeś się już tym chwalić na forum, raczej mało kogo to obchodzi kolego.

Opublikowano

Hmm... No troszkę odpycha to że brak jest jakichkolwiek wspomagaczy typu: petarda, dłonie, obrony/ataki itp. boga smoków, brak ros jakichkolwiek. Brak również w pierścieniu TP nowych map o których mowa wyżej, nawet atlantydy nie ma, nie wiem być może mam zbugowanego klienta. Aaa i szkoda że nie ma żadnych fryzur w IS, ani u instruktorów, nawet tych bez atrybutów.

Opublikowano

Problem... Ściągłem clienta włączyłem wszystko cacy i nie moge sie zalogować.

Logowanie...

Czekam 5min i wylacza logowanie... Pozdro!

@edit: ale skaraliscie dziewczyny... Wojka bijąca na koniu wydaje odglosy faceta nie dziewczyny FACEPALM!

sygnatass.jpg
Opublikowano

Hmm... No troszkę odpycha to że brak jest jakichkolwiek wspomagaczy typu: petarda, dłonie, obrony/ataki itp. boga smoków, brak ros jakichkolwiek. Brak również w pierścieniu TP nowych map o których mowa wyżej, nawet atlantydy nie ma, nie wiem być może mam zbugowanego klienta. Aaa i szkoda że nie ma żadnych fryzur w IS, ani u instruktorów, nawet tych bez atrybutów.

Weźmiemy Twoje propozycje bardzo poważnie pod uwagę przy następnej konswerwacji serwera. Bardzo przydatne!

Problem... Ściągłem clienta włączyłem wszystko cacy i nie moge sie zalogować.

Logowanie...

Czekam 5min i wylacza logowanie... Pozdro!

@edit: ale skaraliscie dziewczyny... Wojka bijąca na koniu wydaje odglosy faceta nie dziewczyny FACEPALM!

Problem techniczny został zgłoszony do administratora technicznego!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...