Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eivissa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, ale nie musiałeś się już tym chwalić na forum, raczej mało kogo to obchodzi kolego.

próbuję uświadomić Tobie, że lepiej, gdybyś zrobił tą prezentacje normalnie według standardów

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byl ten serwer kiedys ? Bo chce zalozyc konto pisze login jest juz zajęty loguje sie na swoje pasy [bez zakładania konta] i zalogowało ^^

aaa był i zostało mi stare konto

star_big.png
Opublikowano

Byl ten serwer kiedys ? Bo chce zalozyc konto pisze login jest juz zajęty loguje sie na swoje pasy [bez zakładania konta] i zalogowało ^^

aaa był i zostało mi stare konto

Tak serwer już istniał kiedyś. Widzę pamięć kogoś zawodzi.

Opublikowano

Jeszcze przydało by się uporać z tym :

Na 125 lvl na Przeklętej Pustyni exp jest nie możliwy nic Yangów tam nie leci ani Expa niema

mało tego widzę już moby lecz nie wszystkie dalej po ubiciu spota coś mnie napier****.

Opublikowano

Może mi ktoś odpowiedzieć co Wam da zwiększony YANG skoro to tylko podniesie do góry ceny na serwerze? Gdzie tu jest logika, boże.

Opublikowano

Serwer Zajebis*y jak na moje oko, wbije napewno, znaczy juz pobralem launchera wchodze. Tylko teraz chyba jakas przerwa techniczna nie wiem o co biega ; - /

PS. Jak by ktos mogl to niech poda ip TS bo nie chce mi sie rejestrowac na forum ; /

Opublikowano

stara Elcardia z masą bugów

System ulepszeń też niczego sobie: ( z truty +9)

96213717154148010727.jpg

Opublikowano

Muszę przyznać ze to naprawdę, naprawdę marna prowokacja. Z screenshotów nic nie wynika oprócz Twojego niskiego IQ.

Dla sprostowania: nijaki gracz Matrix1879 otrzymał bana za wulgaryzmy, obrażanie GM i groźby w życiu realnym. Jak widać dzieci nie potrafią pogodzić się z otrzymaną karą (regulamin serwera jasno mówi jak traktować takich graczy) i efektem są takie posty. Pozdrawiamy i gratulujemy wysokiej inteligencji.

Hahhahahhaahahah pozdro ;3 nie pamietasz jak na cb pisalismy na twoim forum?? Ja i Piter?? Co zapomniales do niego pisales na gg? Czy mam jeszcze raz przypomniec jak jemu groziles.. Serwer TOTALNE DNO i jeszcze za to dal bana na swoim forum.. Inteligencja chomika jak nie mniejsza ;x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
"Teraz, po roku wracamy, z ulepszonym systemem, plikami serwerowymi i lepszą administracją"

"Ta Elcardia to dokładnie ten sam serwer co rok temu. Nie zmienialiśmy kompletnie NIC"

to w końcu które jest prawdziwe?

Osoby zainteresowane niech poszukają sobie poprzedniej prezentacji serwera

Opublikowano

Stara dobra Elcardia - jednak nie. Kiedyś było lepiej, ten serwer kiedyś miał sens. Teraz? Mało graczy, słabo... Lecz może zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...