Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eivissa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elcardiapreahsns.png

dedyk.png

Czy jesteś na tyle odważny, aby stawić czoło potężnym potworom? Czy jesteś gotowy przezwyciężyć zło i ustanowić pokój na zawsze?

Ja, Gorogon, przywódca powstańców przyjmuję Cię w swoje szeregi, abyś pomógł nam w walce!

Musisz wiedzieć, że ta misja będzie najtrudniejszą w Twoim życiu, lecz jeśli będziesz walczył umysłem i ciałem na pewno osiągniesz swój cel.

W naszym świecie spotkasz wiele nowych potworów, ale prawdziwa walka zaczyna się kiedy osiągniesz wysoki poziom swojego bohatera.

parametry.png

cpua.png

2 x 4 x 2.13+ GHz

ramh.png

24 GB DDR3 ECC

netb.png

10 Gbps

linkiv.png

webbt.png

http://elcardia.pl

regzr.png

klient.png

rankh.png

10610835.png

ITEMSHOP JEST WYŁĄCZONY

statuszr.png

infozw.png

ulepszacze.png

Ulepszacze dla przedmiotów do 75 poziomu zostały usunięte całkowicie. Dalej ulepsza się tylko za pomocą pereł oraz broszurek szermierki.

expj.png

Szybkość zdobywania doświadczenia została odpowiednio dobrana, aby jak najbardziej uprzyjemnić grę i zwiększyć satysfakcję z gry.

300%

yang.png

Tu poszliśmy na kompromis (początkowo chcieliśmy ustawić bardzo niski yang) i ustawiliśmy to na poziomie umiarkowanym (medium).

200%

drop.png

Tutaj puściliśmy wodze fantazji i ustawiliśmy Wam bardzo wysoką szansę na drop przedmiotu - daje to każdemu szanse na posiadanie dobrego ekwipunku.

400%

startjb.png

Na start gry otrzymujesz zupełnie za darmo cały ekwipunek na poziomie +9

na1lvl.png

Po osiągnięciu 9 poziomu postaci otrzymujesz kolejny zestaw darmowych przedmiotów.

na9lvl.png

npcz.png

zbroje.pngbronie.pngbronie2.pngbronie3.pnghandlarka.png

Wartości bonów 1/5 możecie znaleść tutaj

http://tinyurl.com/6rac25o

System ulepszeń "epików"

http://tinyurl.com/7o4xprv

zamknieta.png

videop.png

Konkurs! Ogłaszamy konkurs na 3 (słownie: trzy) najlepsze Game-Playe / trailery z naszego serwera!

Możecie tworzyć kilka wersji - jeśli stworzycie dwa dobre filmy możecie zgarnąć dwie nagrody!

Nagrody to smocze łuski oraz wiele innych przedmiotów z Itemshop!

autorw.png

Serwera Elcardia nie trzeba nikomu przedstawiać. Jest to reaktywacja tego jedynego w swoim rodzaju serwera, który znaczył trochę więcej niż Metin2. Tu spędzali ze sobą czas ludzie o wspólnych zainteresowaniach, tu poznali się ludzie, którzy lubią spędzać podobnie czas. Serwer i postacie na nim przeistoczyły się w mini świat, w którym każdy swoją postacią tworzył część międzynarodowej społeczności. Realizmu dodawała możliwość rozmowy głosowej na kanale Team Speak3. Gracze spędzali ze sobą dużo czasu, na chwile nie zaznając nudy. Elcardia stała się miejscem dobrej atmosfery. Skąd wynikała ta atmosfera? Na serwerze grali starsi gracze (15 lat i więcej) ponieważ serwer nie należał do grupy 4fun, żeby coś osiągnąć trzeba było się trochę pomęczyć. Teraz, po roku wracamy, z ulepszonym systemem, plikami serwerowymi i lepszą administracją. Wielu z Was nie da nam drugiej szansy, ale Ci co grali na serwerze wiedzą co to za serwer, wiedzą że ma coś w sobie i jestem przekonany, że na pewno do nas wrócą. Zapraszam!

stopkau.png

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram na 99.99% !

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobrany i wyszukany nie jest to taki typowy easy że pograsz 5 minut i masz 250 lvl ani nie jest to taki hard na którym wbicie 1 lvl to osiągnięcie . System ulepszeń też jest niczego sobie nie masz wszystkiego z byle czego ale musisz się na tym napracować szczerze polecam i zapraszam do chunjo .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Raty dodaj w % ,1h.

Np (Szybkość zdobywania doświadczenia została odpowiednio dobrana, aby jak najbardziej uprzyjemnić grę i zwiększyć satysfakcję z gry.>> 500%)

//Jest już poprawione.

~Marselo

//wiem

~Komplikator

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

Myślę, że zagram lecz prosiłbym o dodanie trochę więcej wiadomości na temat ulepszeń broni,zbroi itd.

Opublikowano

Server godny polecenia.

Pamiętam jeszcze jak była pierwsza edycja.

Ogólnie fajny serv, nie za trudny exp, dobrze dobrany, co do reszty to kasa nawet dobrze leci, no i itemy w shopach są ok.

Polecam.

Opublikowano

Serwer ujdzie, ale jak byś dodał więcej ss'ów to z pewnością byś przyciągnął więcej graczy...

Ps. Zapraszam na

mpcforum.pl

Codziennie nowości!!

Opublikowano

Serwer ujdzie, ale jak byś dodał więcej ss'ów to z pewnością byś przyciągnął więcej graczy...

Ps. Zapraszam na

mpcforum.pl

Codziennie nowości!!

lopescio to znowu ty lizodupie, swojemu panu nieźle dupe obrabiasz na Ts. Skończ i wstydu oszczędź gnojku.

Opublikowano

Bywa i tak. Nie każdemu serwer dogodzi. Jakoś każdy jest zadowolony i gra i yang mu nie przeszkadza. Zapraszam do gry, za chwilę zaczynamy zabawę z eventami!

Opublikowano

Bardzo proszę o używanie poczty e-mail z WP albo GMAIL!

To bardzo ważne ponieważ linki aktywacyjne nie dochodzą na onet, o2 itd.

Opublikowano

Jak wiele ten serwer ma wspólnego z Elcardia z 2010 roku?

P.S Grałem na nim ninją TheEmperor i na pewno wielu mnie pamieta;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ta Elcardia to dokładnie ten sam serwer co rok temu. Nie zmienialiśmy kompletnie NIC. Konta stare również zostały, ale nie wiele starych graczy wróciło na serwer.

Opublikowano

Miło widzieć tyle pozytywnych opinii od Was. Aż nie poznaję tego forum, przeważnie każdy tutaj każdego jechał od stóp do głów. Zapraszam serdecznie do gry!

Opublikowano

Witam ...na gorszym serwerze nie grałem drop yang nie dostosowany do cen oraz expa wbiłem 75lvl w v2 oczywiście przez cały exp 30kk-35kk zarobiłem patrząc na ceny to jest bardzo mało! ponadto administrator serwera to kompletny dzieciak screen poniżej wszystko udowodni. Pomijając reszte screenów juz mi się poprostu tego kleić nie chciało zachowywał się skandalicznie a na koniec wlepił mi bana za free po prostu bo mu się tak podobało...powiedział że ,,dobra idź już stąd'' czy to jest serwer? czy to po prostu parodia taka serwer dla jaj? po co grać na serwerze na którym napisze się prawdę że admin pisze jakieś głupoty jak poniżej zamiast dopracowywać serwer zachowuje się jak bachor jak już wspomniałem i po co te 4h gry było? zmarnowałem 4h gry na to!! Spotykałem adminów który popełniali błędy ort , rozdawali eq ...ale takiego zachowania ze strony administratora nigdy nie spotkałem tak czy inaczej gdyby mi nawet tego bana za darmo nie wlepił nie grał bym po tym jak on się zachowuje nie widzę przyszłości serwera to totalne DNO...

Opublikowano

Ja na pewno zagram

Co do screenu zachowanie raczej nie na miejscu coś się wacham by dalej konto mieć po tym ssie :/

Opublikowano

Sathir niby dopracowany już jest fajny serwerek zaryzykuje..tam team ogarnięty chociaż i fajnie wszystko polecam:) i odradzam gre..strata czasu na tym serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...