Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eivissa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Domena już działa prawidłowo i nie powinno być żadnych problemów. Przepraszamy za usterkę i zapraszamy do gry!

Opublikowano

Fajny serwer tylko są 2 problemy.

1.Za mały jest drop yang naprawde nie mogłem zrobić sobie eq z pz do expa

2.Jak wbilem na doline to tera nie moge sie wlogować

Zgłosiłem Twój problem do administratora technicznego i zostanie wkrótce naprawiony.

Opublikowano

Dlaczego serwer wyłączony? Nie działa ani serwer, ani oficjalna strona serwera, ani TS3 serwera. Z nikąd nie można się dowiedzieć co się stało. Ni z gruchy ni z pietruchy wszystko wyłączają i zadowoleni. Kolejny, trzeci już upadek Elcardii bez słowa wyjaśnienia???????????

Na serwerze w dwa dni wbijasz 250 lvl i możesz skończyć grę.

Opublikowano

Po 1 nie jestem Twoim koleżką. Po 2 serwer nie działał od godziny 10 do nie wiem której. Jak pisałem wcześniejszy post to jeszcze nie działał. Nie działał serwer i oficjalna strona serwera. Gratuluję wiedzy i kontroli nad własnym serwerem. Ty tam sprzątasz czy co robisz, że nie masz pojęcia o wyłączeniu stronki i serwera chłopczyku?

Opublikowano

Ten serwer nie postoi nawet do końca miesiąca. Ludzie powbijali 250 lvl w dwa dni. Gra 20 max 33 osoby na serwie i każdy odchodzi. Dwudniowe serwerątko. Wszyscy wyzywają GMa od ch.. na wołaj i nic, bo nikt tam nawet nie zagląda.

Opublikowano

Ten serwer nie postoi nawet do końca miesiąca. Ludzie powbijali 250 lvl w dwa dni. Gra 20 max 33 osoby na serwie i każdy odchodzi. Dwudniowe serwerątko. Wszyscy wyzywają GMa od ch.. na wołaj i nic, bo nikt tam nawet nie zagląda.

Wiesz dlaczego nie latamy za graczami na serwerze? Bo w przeciwieństwie do ciebie mamy życie prywatne, o ile w ogóle wiesz co to jest. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zastanawiam się czy wrócić i pograć trochę, jednak moglibyście zmienić design strony, który był kiedyś. Taki niebieski we flashu, przyciągał graczy właśnie taką stroną.

Opublikowano

ja dziekuje 2% odp i staty? what the fuck nq ale serw... 2% to jest .... juz wole nwm grac na takim gdzie jest 6/7 abs...

ZBANOWALI MNIE!!!C....

Opublikowano
O ile dobrze pamiętam to nigdy nie mieliśmy niebieskiej strony, hmm...

Racja, czarna. Ale z niebieskimi dodatkami. Bodajże we flashu - zajebista.

Opublikowano

[/font]

Racja, czarna. Ale z niebieskimi dodatkami. Bodajże we flashu - zajebista.

Naprawdę nie przypominam sobie takiej strony u nas. Masz jakiegoś SS?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...