Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TwoWorlds [Tekkit][Wojny Gildii][McMMo][Mody][Vps][Surv]

David934

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny, ale teraz pokaże wam jak można na legalu wbić do kogoś gildi. Wyszukujesz gildie, wbijasz na konto kogoś z gildi który ma moda/adma, nie będąc zalogowany wpisujesz /f invite swój nick, wbijasz do gildi, okradasz i wychodzisz .... Adminie proszę cię zrób coś z tym bo na legalu można komuś gildie zniszczyć

I są straszne lagi ....

Opublikowano

@up Wiesz dzięki za opinię a co do serwera to usiłuje go uruchomić z zerowym skutkiem. ;(

Jak tylko coś będę więcej wiedział dam edit

Opublikowano

@up staram się jak mogę najszybciej to naprawić, w końcu support się odezwał i stwierdził ze wszystko w porządku-- WTF. Ale jestem już bliżej niż dalej, najgorsze jest to że nawet nie mam teraz przy wyłączonej maszynie dostępu do plików.

Jak będę miał nowe informacje dam edit albo coś.

Przepraszam wszystkich ale to nie jest moja wina.Tak wiec nigdy nie kupujcie na webh jeżeli nie chcecie nieć takich problemów.

Opublikowano

@2up podłączam się do pytania . Z chęcią bym zagrał, zapowiada sie zajebiscie.. ^^ Jak uda ci sie cos zrobic, daj znac

Opublikowano

Teoretycznie jest nr tel ale BOK jest tylko drogą e-mail, ale biorąc pod uwagę poziom obsługi nic nie mogę zrobić jak poczekać na odp

Jeżeli przeinstaluje system starace wszystkie pliki łącznie z serwerem, ts , itd a tego chyba wszyscy chcieli by uniknąć

Opublikowano

No ja bym im radził sie pospieszyc bo sporo ludzi chyba chce wejsc

Użytkownicy przeglądający ten temat: 12

8 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych

^^

Zwieksza sie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...