Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TwoWorlds [Tekkit][Wojny Gildii][McMMo][Mody][Vps][Surv]

David934

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra , ogólna ocena serva:

+ Mody!

+ Moi starzy znajomi

+ Nowa mapa :D

+ Frakcje

+ Przygód Moc :D

- Trochę za dużo mobów

- Brak waluty

- Lagi

Ale ogólnie server zarąbisty , dalej użytkownicy! Zapraszajmy ludzi :P

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drodzy użytkownicy! Nie oszukujmy się, chcieli byśmy dalej prowadzić serwer z tak wspaniałymi graczami, jednak nie mamy środków żeby wykupić pakiet na następny miesiąc. Jeżeli serwer wam się podoba i chcecie aby dalej funkcjonował to proszę osoby które mają taką możliwość, aby pomogły nam finansowo. Będziemy bardzo wdzięczni jeżeli z waszą pomocą uda się utrzymać serwer przez kolejny miesiąc.

eJw9iLEOgjAYhPc-xT2BwZrG4Mrg5NRGEkmHP9Lhl0JJiyXw9FYHh7vvvjNrQBui7xM6GDcMvMCW2YbXtOHKvme2KId-x8yZPKx40Bwp7TRumAjJxdVF3BowjD5dANQ44gCJCqrw_Gv5dXEnY2olmhB8dgs_SWjPo0tCKvVP9QGp0Sq3.png

Opublikowano

Ciekawy jestem, czy mam UnBana ^^ Jeszcze tego nie napisałem - server zajebisty, nigdy takiego nie widziałem, a jeżeli widziałem to po 1 osobie grającej, tutaj można sobie pograć. Naprawdę polecam ten server.

PXUm92q.gif

Opublikowano

Chciałbym podziękować wszystkim za miłą grę, jeżeli kiedykolwiek serwer będzie reaktywowany oczywiście się o tym dowiecie, A teraz gdy serwer będzie off ja będę sobie grał na hamaku ze znajomymi na paczce modów przygotowanej na serwer i niestety nie użytej.Jeżeli ktoś chciałby się ze mną skontaktować to zapraszam na GG lub ts.mineserv.eu kanał TwoWorlds (9).

Tak wiec podsumowując dzięki za grę i do zobaczenia gdzieś tam w sześcianie pozdrawia was David934

Opublikowano

Oto co zrobiłem w CS:

Gadam sobie z kumplem, który gra w minecraft

[Kumpel] - Słyszałeś o IDiamond?

[Ja] - IDiamond? A co to ku**a jest? :P

[Kumpel] - Najlepszy serwer z modami minecraft

[Ja] -Giń suko! TwoWorlds jest sto razy lepszy

[Kumpel] - TwoWorlds?

[sYSTEM] - HEADSHOT

:D Oto dowód - TwoWorlds - lepszy od Chucka Norrisa :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

szkoda tylko ze tymczasowo nie istnieje dla was bo ja ze znajomymi będę na Hamaku grac ;) a jak jakimś cudem znajdę fundusze to TwoWorlds powróci na Dedyka

Opublikowano

@up Serwer jest Off z powodów finansowych, a jeśli chodzi o launcher to tak zadziała ci tekkit przez TechnicLauncher ale na innym serwerze niestety ;(

Opublikowano

To ja mam dla was taki pomysł: Przenieście server na hamachi i zróbcie tam vipy. Ludzie beda kupowac (przynajmniej ja) i wtedy przeniesiecie server na dedyka przynajmniej zeby bylo 20 slotow. Mysle ze taki plan by wypalil :P

Opublikowano

@up

Jest to jakiś pomysł aczkolwiek wątpię żeby ktoś kupił vipa na hamaku (oprócz ciebie ewentualnie) bo widziałem jak to działało na dedyku, było max 2-3 vipy na miesiąc a czasami nawet mniej. :(

Jeden vip to jakieś 9 zl dla serwera za 23 zł sms

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...