Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich ,

Strona zostanie uruchomiona ponownie do godziny .

Drop ulepszaczy itp. oraz wszelkie inne błędy zostaną jak najszybciej naprawione tak więc możecie śmiało grać .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich ,

Drop ulepszaczy itp. oraz wszelkie inne błędy zostaną jak najszybciej naprawione tak więc możecie śmiało grać .

Pozdrawiam.

Tak, tak śmiało grać żebyście wy kase liczyli? Nie, podziękuje ^^

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

Opublikowano

Witam wszystkich ,

Pozdrawiam.

Takie małe PS. może byście najpierw wszystko ogarnęli, a potem dopiero włączali serwer. Jakbyście nie zauważyli, to w taki właśnie sposób, jak teraz robicie, to tracicie graczy. Ciągłe przerwy, bez żadnych informacji dlaczego są zniechęcają ludzi do grania. Powinniście najpierw to wszystko ogarnąć i potem dopiero oficjalnie startować z privem. Takie jest moje skromne zdanie :>

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Wykupili dedyka na miesiąc za 300 zł + stronka na rok za 200 zł ( nie umią się nią zająć).

3800 zł rocznie to tak dużo aby serwer stał długo ? Nie rozumiem ludzi którzy tworzą serwer, wydają kase na dedyka i nie potrafią zrobić dobrych zabezpieczeń, jeszcze lepiej nawet żadnego gościa od zabezpieczeń nie znajdą bo im szkoda 100zł. .

Na prawdę, dobry serwer który stoi ok. roku zarabia lekko 10tysięcy miesięcznie ( z is i graczy ok 2k ) .

Więc ja nie wiem co jest lepsze. Kupić dedyka i stronke i go olać czy może kupić golfa ;x

@TOPIC

NIE POLECAM

NIE ogarnieta administracja

NIE potrafią ogarnąć serwera

NIE NIE NIE NIE NIE ! I JESZCZE RAZ NIE !

Opublikowano

I tak już nic nie ściągniecie. Założę się że jeżeli serwer będzie stać tydzień i będzie na nim 40 osób online to za tydzień, dwa , powstanie bardzo podobny serwer z inną nazwą i z tymi samymi problemami. ...

Opublikowano

o Boże zrozum ze to od dużej liczby wejść dlatego teraz stronka jest przenoszona na Polski Hosting

baruc.jpg
Opublikowano

Prawda że macie robić res kont ?

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Ty chyba myslisz ze siedzecie w plikach to prosta sprawa, ogarnij sobie wszystko jak taki PRO Elo jestes, nei widzialem jeszcze nigdy serwa ktory nie mial problemow na poczatku, wiec zrozumcie ich ze maja bugi, chociaz nei ma ich zbyt wiele, ale co tam, Wy tylko narzekac potraficie. Jestem pewny ze wiekszosc z Was nie potrafilaby postawic hamachi a sie madrzycie.

Oj i tu się mylisz :> Miałam własnego dedyka przez wakacje :*

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Takie duże serwery typu Glador, pandora ometin2, imetin2 . Nie pamiętam żeby miały jakieś problemy . Jeżeli nawet to po 15 / 30 min było już okej. A tutaj ? Tutaj to nie wiedzą za co się brać. Lepiej siedzieć na forum i się denerwować ..

Opublikowano

Safir3k gdybyś był tak łaskaw, aby wpisać komendę /u znajdując się na 1. kanale, po czym poinformował nas ile gra tam obecnie osób byłbym ci niezmiernie wdzięczny ^^

sygnaturac.png
Opublikowano

Niektóre teleporty nie działają w grze

@Edit

podejrzewam że tylko na launcherze gdy się otworzy okno szeptu wyrzuca z gry całkowicie

Fajna sygna.. haha

4410678874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...