Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, co z serwerem ma wspólnego daronian aka. KureK?

Ponawiam moje pytanie, daronian skoro się tak wypowiadasz to odpowiedz.

Ładna prezentacja, strona również. Zobaczymy jak na serwerze.

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 763
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co się dzieje ze stronką?

Pozdro, że nikt się nie zarejestruje. Nie opłacony hosting, albo transfer zużyty.. <beka z typa>

Serwer się spisuje świetnie, ale powtarzam..

CO MA WSPÓLNEGO Z SERWEREM KureK / daronian?

Opublikowano

jutro strone napewno ogarnie wiec spokojnie i po za tym nie ma zadnych yang bugów i nic po za tym ludzie tak pisza bo server robi duza konkutencje!!!

Opublikowano

Ezon - To ma wspólne, że to znakomity technik i gamemaster. Proszę, mi go nie obrażać. Jeżeli on jest w teamie, serwer troche postoi.

Na serwer nie wejdę, masa bugów.

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Ezon - To ma wspólne, że to znakomity technik i gamemaster. Proszę, mi go nie obrażać. Jeżeli on jest w teamie, serwer troche postoi.

Boraletto` - okej, tylko chciałem się dowiedzieć. Mam prawo do tego ; ) Nie obrażam go, tylko pytam - nie znam, nie oceniam.

Skoro daronian taki technik, to czemu masa bugów? Ehh..

Ja zagram, chwale sobie dobrze zrobioną strone oraz spolszczone forum.

Pozdrawiam, pk.

Opublikowano

Serwer fajny, tylko trzeba dodać itemy potrzebne do wykonania ślubu + proponowałbym pozmieniać te bonusy

bo to jest jakaś kpina! serwer easy/medium

a bony wchodzą tak DO DUPY że wbić 3x 15% + PZ to jest rzecz nie możliwa, już nie mowiac o wbiuc do broni 3 bonusów (tych wybranych pod pvp)

DO PRZEROBIENIA WARTOSCIU BONUSOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

After Life.

Opublikowano

To tak:

Z metinów w grocie nie ma dropu i nie respią się z nich moby. (wu-lee czy jakoś tak)

W grocie bardzo słaby exp

Nie ma groty v2

Bardziej opłaca się chodzić na metiny 35-45 ze względu na drop w porównaniu z 85/90.

Opublikowano

tak się składa ze grałem na rivend*** od początku do wczoraj do 12 ... otóż to . po starcie sztabki po 500k sprzedawałeś po 500kk ... pełno ludzi miało fulle kasy . usuneli sztabki ale dużo osób miało po 2kkk w eq ... po 2. drop sztabek naprawiony po tym jak wiekszosc miała duzy lv i musiała eq robić po 3. mimo ,że sobie dużo osób poradziło w tym ja bugi dalej były / są po 4. w sklepie był zwój powrotu statusu za 100kk a pózniej go wycofali ... dlatego dużo osób skonczylo gre bo miało plany co do innej profki . Skoro go dają to jaki sens ma jego usuwanie. a Pełno ludzi nakupywało tych zwoi i teraz nimi handlują . RIVEN*** = SERWER DO DUPY NIE POLECAM >>>>> RIVEN*** ...

baruc.jpg
Opublikowano

tak się składa ze grałem na rivend*** od początku do wczoraj do 12 ... otóż to . po starcie sztabki po 500k sprzedawałeś po 500kk ... pełno ludzi miało fulle kasy . usuneli sztabki ale dużo osób miało po 2kkk w eq ... po 2. drop sztabek naprawiony po tym jak wiekszosc miała duzy lv i musiała eq robić po 3. mimo ,że sobie dużo osób poradziło w tym ja bugi dalej były / są po 4. w sklepie był zwój powrotu statusu za 100kk a pózniej go wycofali ... dlatego dużo osób skonczylo gre bo miało plany co do innej profki . Skoro go dają to jaki sens ma jego usuwanie. a Pełno ludzi nakupywało tych zwoi i teraz nimi handlują . RIVEN*** = SERWER DO DUPY NIE POLECAM >>>>> RIVEN*** ...

Pomyliłeś chyba tematy serwerów typie..

Opublikowano

Dlatego dajcie szanse tutejszym adminą i niech naprawią te bugi ... / SŁYSZAŁEM ,ŻE MA BYC RESET BO JEST BUG NA MISJE ( zródło TS ) ;d STRONA MA BYĆ DZIŚ NA OFFC HOSTINGU Z TEGO CO PISZĄ. Wiec troche czasu i bedzie ok

Pomyliłeś chyba tematy serwerów typie..

Nie mów do mnie " Typie " ...

baruc.jpg
Opublikowano

No, no... na wszystko mamy bugi? Na exp, na drop, na yang? Może za chwilę będzie bug na użycie czerwonego pota?

Żegnamy hejterów, posty po południu zostaną zgłoszone, a w grze na osoby z danym IP zostanie nałożony permanentny ban na konta powiązane za działanie przeciwko serwera bez podstaw.

Dziękujemy i zapraszamy do gry. Może jest jeden bug, który już naprawiamy i wiecie co?

Zgłoszenie go Nam na PW / GG / TS3 byłoby o wiele lepszym wyborem, bo teraz w nagrodę będziecie mieli bany za chwalenie się.

Strona zostaje przeniesiona na oficjalną domenę, gdyż wczoraj na naszym hostingu weszło tyle osób, że aż przekrocziliśmy miesięczny transfer.

Nie dam pomiatać sobie serwerem, na który pracowało dniami i nocami kilka osób, bo nie zrobiliśmy jak reszta tych dzieciaków na gotowcach.

A to, że powstało kilka bugów świadczy o naszych umiejętnościach, bo gdyby ktoś inny miał robić pliki od podstaw to byście się nawet nie mogli zalogować.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ludzie ogarnijcie dupy, bo ktoś plotke puscil ze to jest Tilian i Wy od razu wierzycie, niech da dowody a nei glupio pisze.Troche dziwne jest to ze serw gdyby nie MPC wystartowalby 2 dni temu a tilian padl wczoraj.

Chyba ze od dzis sie da stawiac 2 serwy na jednym dedyku.

Piszecie ze bugi to powiedzcie jakie bo ja jakos nei widze zadnego. Moze jakies sa ale na pewo nei ma ich duzo i zamiast od razu oczerniac to napiszcie to sie naprawi.

Jasio90.png
Opublikowano

Komuś zależy to poczeka ... proste . A jak ktoś ma hejtować serwa to niech najlepiej wyłączy temat

zgodzę się to reje się przyda . Bo jedni grają a inni czekają :< szkoda no :<

baruc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...